Menu
Your Cart

Prozis

Марка: Prozis Модел: Prozis 100% Real Whey Protein
100% Real Whey Protein е продукт на eдна от водещите компании Prozis, който е съставен от суроватъчен протеин концентрат с високо качество и биологична стойност. Суроватъчните протеини са едни от най-предпочитаните от потребителите, тъй като се усвояват много лесно и бързо, след като попаднат в..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis 100% Whey Prime
100% Whey Prime е революционен продукт на марката Prozis, който представлява суроватъчен протеин концентрат с добавени креатин монохидрат, ВСАА, таурин и L-глутамин. 100% Whey Prime е оптимизиран продукт, който съдържа по-високо количество протеини, в сравнение с останалите подобни продукти на пазар..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour
100% Whey Prime Neutral Flavour представлява суроватъчен протеин концентрат, произведен от марката Prozis по оптимизирана и иновативна формула, която ще ви даде бърз старт на изграждането на мускули и ще ви помогне за по-лесно поддържане на мускулната маса. С над 80% съдържание на протеини за доза, ..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Марка: Prozis Модел: Acetyl L-Carnitine
Acetyl L-Carnitine на Prozis Sport е продукт, който е предназначен за изгаряне на мазнините. Той е необходим за производството на енергия в нервните клетки и играе основна роля в подкрепата на имунната система.   Защо да изберем Acetyl L-Carnitine?Спомага за бързото из..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA 2000
Аминокиселините – това са органични съединения и са градивен структурен елемент на белтъците в човешкия организъм. Съществуват над 200 вида, но в състава на белтъците се срещат само 20 от тях. Това са т.нар. протеиногенни аминокиселини. Те се делят на заменими (3), незаменими (8) и условнозаме..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA 5000
Prozis BCAA 5000 предлага пълноценна формула, съчетаваща верижно-разклонени аминокиселини, рибофлавин и витамин B6. Суплементът е отличен избор за всеки спортист, който иска повече мускули и ускорено възстановяване.Верижно-разклонените аминокиселини (ВРАК, БЦАА, BCAA) са едва ли не синоним на му..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA Powder Flavored
Prozis BCAA Powder Flavored е прахообразна хранителна добавка, съдържаща верижно-разклонени аминокиселини. Пудрата е с бързо разтваряне, усвояване и действие. Страхотен избор, когато се нуждаете от бързо възстановяване и подхранване на мускулите. BCAA (branched-chained amino acids) всъщност са три а..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA Powder Unflavored
BCAA Powder са аминокиселини с разклонени вериги на марката Prozis - продукт, който се подрежда сред първите места, когао става въпрос за изграждане на чиста от мазнини мускулна маса и който ще ви помогне да постигнете поставените цели от тренировките си. Аминокиселините с разклонени вериги - ВСАА (..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Beta-Alanine
Prozis Beta-Alanine е естествена аминокиселина, в която амино групата е в β-позиция. Известна е още като „3-аминопропионова киселина“. Въпреки факта, че широкоразпространена информация за нея е получена едва наскоро, откритието и е от преди повече от 100 години. β-ала..
21.49 лв.
Без данък:21.49 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Collagen + Magnesium Forest Fruit
Prozis Collagen + Magnesium Forest Fruit е хранителна добавка, съдържаща колаген, витамин C и магнезий на прах. След разтваряне се получава освежаваща напитка с вкус на горски плодове. Продуктът е перфектен избор за всеки активен човек, при нужда от укрепване на ставите, възстановяване на енергията ..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Colostrum 1000mg
Prozis Sport Colostrum 1000mg представлява коластра, произвеждана от всички бозайници, включително и от хората, известна като първото мляко в природата. Това е млечен продукт с отличен хранителен профил, засилващ естествените защитни сили на тялото и оказващ благотворно влияние на целия организъм. М..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Cordyceps Sinensis
Предлагаме ви един продукт от Prozis Sport, с който може да се възползвате от полезните свойства на гъбите Cordyceps, използвани за лечение в древен Китай. Те притежават отлични тонизиращи и лечебни свойства. Действат като подмладяващ тоник и са в състояние да засилят имунитета, и да подобрят още мн..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Показани 1 от 12 | 60 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.