Menu
Your Cart

Prozis

Prozis са най-големият и вторият по големина онлайн търговец на дребно в света на Европа. Компанията се е доказала на пазара за добавки в Португалия, Испания, Франция и Италия, както и в много други европейски страни, където пазарният им дял също е значителен.

Бизнес моделът, който Prozis следват е прост и ефективен: Те купуват продукти в големи количества, директно от лабораториите на марките, и да продават директно на крайния потребител. Освен това, Prozis създават тяхна собствена марка, която предлага най-доброто качество на продуктите и разнообразие, на най-ниските цени на пазара

Като най-голямата и най-ефективна компания в цяла Европа, Prozis предлагат и следните предимства:

  • Те купуват директно от лабораториите, а това гарантира, че всички техни продукти са истински и спазват най-високите стандарти за качество. При закупуване на добавки на марката Prozis, бъдете сигурни, че никога няма да получите фалшив или подправен продукт. Качеството на продуктите и автентичност са критерии, които те вземат много сериозно, което е и причината всички стоки се транспортират в затворени съдове, веднага след като те напуснат лабораториите.
  • Записват всички партиди на продукта. Prozis поддържат много строги записи на цялата информация по отношение на продуктите, които продават.
  • Заради високите стандарти за качество в Prozis, екип от специалисти периодично посещава произвеждащи лаборатории, за да бди над качеството и производствените процеси, които са в употреба. 
  • Сътрудничат си с органите на общественото здравеопазване. Prozis редовно биват посещавани от здравните органи, с цел да се потвърди, че всички здравни регулации, наложени от зоната на правителството се спазват.
  • Най-добрата ценаProzis гарантира най-добрата цена за всички продукти. Като транспортните разходи се вземат предвид, Prozis винаги излиза на върха, когато става въпрос за ниски цени.
  • Опаковките и кутиите на Prozis са изработени от 100% рециклируем материал. 
Prozis 100% Real Whey Protein
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis 100% Real Whey Protein
100% Real Whey Protein е продукт на eдна от водещите компании Prozis, който е съставен от суроватъчен протеин концентрат с високо качество и биологична стойност. Суроватъчните протеини са едни от най-предпочитаните от потребителите, тъй като се усвояват много лесно и бързо, след като попаднат в..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Prozis 100% Whey Prime
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis 100% Whey Prime
100% Whey Prime е революционен продукт на марката Prozis, който представлява суроватъчен протеин концентрат с добавени креатин монохидрат, ВСАА, таурин и L-глутамин. 100% Whey Prime е оптимизиран продукт, който съдържа по-високо количество протеини, в сравнение с останалите подобни продукти на пазар..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour
100% Whey Prime Neutral Flavour представлява суроватъчен протеин концентрат, произведен от марката Prozis по оптимизирана и иновативна формула, която ще ви даде бърз старт на изграждането на мускули и ще ви помогне за по-лесно поддържане на мускулната маса. С над 80% съдържание на протеини за доза, ..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Марка: Prozis Модел: Acetyl L-Carnitine
Acetyl L-Carnitine на Prozis Sport е продукт, който е предназначен за изгаряне на мазнините. Той е необходим за производството на енергия в нервните клетки и играе основна роля в подкрепата на имунната система.   Защо да изберем Acetyl L-Carnitine?Спомага за бързото из..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Prozis BCAA 2000
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA 2000
Аминокиселините – това са органични съединения и са градивен структурен елемент на белтъците в човешкия организъм. Съществуват над 200 вида, но в състава на белтъците се срещат само 20 от тях. Това са т.нар. протеиногенни аминокиселини. Те се делят на заменими (3), незаменими (8) и условнозаме..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Prozis BCAA 5000
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA 5000
Prozis BCAA 5000 предлага пълноценна формула, съчетаваща верижно-разклонени аминокиселини, рибофлавин и витамин B6. Суплементът е отличен избор за всеки спортист, който иска повече мускули и ускорено възстановяване.Верижно-разклонените аминокиселини (ВРАК, БЦАА, BCAA) са едва ли не синоним на му..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Prozis BCAA Powder Flavored
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA Powder Flavored
Prozis BCAA Powder Flavored е прахообразна хранителна добавка, съдържаща верижно-разклонени аминокиселини. Пудрата е с бързо разтваряне, усвояване и действие. Страхотен избор, когато се нуждаете от бързо възстановяване и подхранване на мускулите. BCAA (branched-chained amino acids) всъщност са три а..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Prozis BCAA Powder Unflavored
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis BCAA Powder Unflavored
BCAA Powder са аминокиселини с разклонени вериги на марката Prozis - продукт, който се подрежда сред първите места, когао става въпрос за изграждане на чиста от мазнини мускулна маса и който ще ви помогне да постигнете поставените цели от тренировките си. Аминокиселините с разклонени вериги - ВСАА (..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Prozis Beta-Alanine
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Beta-Alanine
Prozis Beta-Alanine е естествена аминокиселина, в която амино групата е в β-позиция. Известна е още като „3-аминопропионова киселина“. Въпреки факта, че широкоразпространена информация за нея е получена едва наскоро, откритието и е от преди повече от 100 години. β-ала..
21.49 лв.
Без данък:21.49 лв.
Марка: Prozis Модел: Prozis Collagen + Magnesium Forest Fruit
Prozis Collagen + Magnesium Forest Fruit е хранителна добавка, съдържаща колаген, витамин C и магнезий на прах. След разтваряне се получава освежаваща напитка с вкус на горски плодове. Продуктът е перфектен избор за всеки активен човек, при нужда от укрепване на ставите, възстановяване на енергията ..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Prozis Colostrum 1000mg
Hot 2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Colostrum 1000mg
Prozis Sport Colostrum 1000mg представлява коластра, произвеждана от всички бозайници, включително и от хората, известна като първото мляко в природата. Това е млечен продукт с отличен хранителен профил, засилващ естествените защитни сили на тялото и оказващ благотворно влияние на целия организъм. М..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Prozis Cordyceps Sinensis
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Cordyceps Sinensis
Предлагаме ви един продукт от Prozis Sport, с който може да се възползвате от полезните свойства на гъбите Cordyceps, използвани за лечение в древен Китай. Те притежават отлични тонизиращи и лечебни свойства. Действат като подмладяващ тоник и са в състояние да засилят имунитета, и да подобрят още мн..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
Creapure® Creatine Monohydrate представлява най-пречистената форма на креатина в сравнение с останалите креатинови добавки на пазара. Creapure® Creatine Monohydrate е произведен от компанията Prozis под формата на прах. Тази подобрена формула на креатина се разтваря много по-бързо от останал..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Prozis Creatine HCl
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Creatine HCl
Prozis Creatine HCl от Prozis спортен суплемент, осигуряващ креатин хидрохлорид. Суплементът повишава силата и издръжливостта, и стимулира мускулния растеж. Формулата е с отлична стомашна поносимост и бързо проявяване на ефектите. Популярна сред фитнес маниаците, креатиновата добавка подпомага ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Prozis Creatine Monohydrate
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Creatine Monohydrate
Prozis Creatine Monohydrate предлага високоефективна пудра, повишаваща силата, издръжливостта и енергията, което позволява по-натоварена тренировка, стимул за изграждане на мускули и подкрепа при възстановителните процеси. Изключително популярен суплемент сред бодибилдърите, поради напомпващите ефек..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Prozis D-Aspartic Acid
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis D-Aspartic Acid
Prozis D-Aspartic Acid стимулира производството на тестостерон, с което се увеличава силата, мускулната маса и издръжливостта. D-аспарагиновата киселина увеличава секрецията на тестостерон чрез стимулиране на определени рецептори и повишаване нивата на лутеинизиращ хормон. Влияе върху мускулните кон..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Prozis D-Aspartic Acid 1500mg
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis D-Aspartic Acid 1500mg
D-Aspartic Acid е аспарагиновата киселина - аминокиселина, която е сред съставните единици на човешките протеини. Продуктът е произведен от марката Prozis, като активната съставка се съдържа в лесноусвоими желатинови капсули. Аспарагиновата киселина (или аспартат) е неесенциална аминокиселина, което..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Prozis Diet Fat Burner
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Diet Fat Burner
Капсулите Fat Burner от Prozis Diet съдържат безопасни и доказали се със своето ефективно действие компоненти, за да ви помогнат в борбата с телесните мазнини. Придържайки се към здравословен режим на хранене, активна двигателна дейност и безупречна вътрешна мотивация, продуктът Fat Burner ще ви съд..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Prozis Foods Activated Charcoal
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Activated Charcoal
Prozis Foods Activated Charcoal е хранителна добавка, която съдържа активен въглен на капсули. Формулата предлага натурален начин да се постигне детоксикация на тялото, подпомагане на храносмилането и работата на стомашно-чревния тракт. Активният въглен е един от най-старите и ефективни начини за бо..
20.49 лв.
Без данък:20.49 лв.
Prozis Foods Aloe Vera Liquid
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Aloe Vera Liquid
Prozis Foods Aloe Vera Liquid е хранителна добавка, съдържаща екстракт от листа на Алое Вера. Формулата е изцяло натурална и е обогатена с витамини Ц и Е. Лечебната сила на това растение е популярна в целия свят, а практиката е доказала многократно, че в природата може да се намери лек за всичко. А ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Prozis Foods Collagen Concentrate
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Collagen Concentrate
Prozis Foods Collagen Concentrate съдържа така ценните за здравето и красотата хиалуронова киселина и колаген. Освен тях, всяка капсула осигурява хондроитин и метилсулфонилметан. Тези вещества са станали символ на здравите стави и често влизат в суплеменцията на спортистите. По време на движение, не..
31.49 лв.
Без данък:31.49 лв.
Prozis Foods Coral Calcium 1000mg
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Coral Calcium 1000mg
Prozis Foods Coral Calcium 1000mg е хранителна добавка, съдържаща висококачествен коралов калций. Формулата осигурява този така важен минерал, който играе ключова роля в поддържане на здравето. Дозирането е изключително лесно – само една капсула дневно е нужна, за да се възстановят нивата на м..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg
Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg е хранителна добавка, съдържаща екстракт от червена боровинка. Тези малки плодчета крият неподозирани съставки, които имат огромна полза за здравето. Най-популярни са от рекламите на продукти срещу пикочни инфекции, но с това съвсем не се изчерпват техните качес..
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Prozis Foods Echinacea 1500mg
2 - 3 Дни
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Echinacea 1500mg
Prozis Foods Echinacea 1500mg е хранителна добавка, съдържаща натурално средство за подкрепа на имунната система и защита срещу вируси и бактерии. Формулата предлага екстракт от растението Ехинацея, като съдържа 4% полифеноли. Освен красиво цвете, растението представлява истински интере..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Показани 1 от 24 | 59 (3 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки