Menu
Your Cart

Prozis Foods Activated Charcoal

Prozis Foods Activated Charcoal
2 - 3 Дни
Prozis Foods Activated Charcoal
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Activated Charcoal
Видян от: 1744
20.49 лв.
Без данък: 20.49 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Activated Charcoal е хранителна добавка, която съдържа активен въглен на капсули. Формулата предлага натурален начин да се постигне детоксикация на тялото, подпомагане на храносмилането и работата на стомашно-чревния тракт. Активният въглен е един от най-старите и ефективни начини за борба с токсини, различни отрови и тежки метали. При проблеми с храносмилането, често образуване на газове, подуване на стомаха и друг дискомфорт, активният въглен може само да помогне.
 
Prozis Foods Activated Charcoal помага при отравяне с храна и лекарства.Prozis Foods Activated Charcoal съдържа въглен от изгорени кокосови черупки и преминали специална обработка. Прилага се най-често при натравяния с храна, медикаменти, интоксикация с тежки метали и други, подуване на корема, газове, при висок холестерол и махмурлук. Добавки с активен въглен се използват за детоксикация на тялото, за извеждане на отпадните вещества, водещо до улесняване работата на черния дроб, храносмилането и стомашно-чревния тракт. Постига се по-добър имунитет, справяне с различни вируси и бактерии, по-бързо възстановяване на силите, пълноценно усвояване на хранителните вещества и стомашен комфорт.
 
Обикновено след консумация на някои храни (боб, зеле, прясно мляко и други) се получават неприятно подуване, газове и колики. Включването на Prozis Foods Activated Charcoal преди и след хранене може да редуцира тези оплаквания. Активният въглен се бори с високите нива на холестерола. Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система. Микропорестата му структура е постигната чрез специална обработка и именно в тези отвори се абсорбират вредните вещества и токсините
 
Според някои данни, активният въглен може да стимулира отслабването, но това съвсем не е задължително. В тялото на съвременния човек се натрупват огромни количества токсини и вредни субстанции. В червата се отлагат и задържат много ферменти, които създават условия за различни болести. След приема на активен въглен, тези токсини се извеждат по естествен начин от тялото и подобрява метаболизма. Обмяната на веществата е това, което влияе върху отслабването, самият въглен няма отслабващо действие. Оказва затягащ ефект върху стомаха и така лекува диарията и ускорената перисталтика. 

Защо да изберем Prozis Foods Activated Charcoal?

 • Пречиства тялото от токсини;Prozis Foods Activated Charcoal съдържа кокосови черупки.
 • Извежда тежки метали от организма;
 • Подобрява храносмилането;
 • Подходящ при хранителни и медикаментозни интоксикации;
 • Действа затягащо върху стомаха;
 • Помага при диария;
 • Облекчава подуването на корема;
 • Намалява коликите и дискомфорта;
 • Натурален състав;
 • Лесно дозиране и прием;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Activated Charcoal?

Activated Charcoal от Prozis Foods е натурален продукт, съдържащ активен въглен от кокосови черупки. Формулата е изключително подходяща при стомашен дискомфорт, храносмилателни проблеми, диария, подуване, газове, колики и интоксикация с лекарства или храни, тежки метали и други. Активният въглен се ползва сериозно в съвременната медицина, тъй като е естествен и изключително ефективен начин за противодействие на различни интоксикации, както и стомашни проблеми. С времето в тялото се натрупват различни токсини и отпадни продукти, които заедно с прекомерния прием на медикаменти и атаките на външни замърсители, могат сериозно да затруднят нормалните му функции.

За кого е подходящ Prozis Foods Activated Charcoal?

Activated Charcoal е хранителна добавка, подходяща и за двата пола. Може да се приема за подобряване на храносмилането, при чести стомашни проблеми, образуване на газове и подуване от определени храни, прекалено бърза перисталтика, диария и т.н. Може да се ползва за пречистване на тялото от токсини, лекарствени метаболити, тежки метали, при натравяне с лекарства или храни.

Употреба и дозировка на Activated Charcoal:

Една доза (2 капсули) се приема след хранене в случаи на лек дискомфорт. При по-сериозен такъв, препоръчваме да се приемат 3 капсули половин час преди хранене и 3 капсули веднага след него. Да не се превишава препоръчителната доза за едно хранене – 6 капсули. Много е важно при употребата на продукти с активен въглен да се пие много вода.
 
Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):
 
СъставСтойност за 1 доза
Активен въглен667 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки