Menu
Your Cart

Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg

Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg
2 - 3 Дни
Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg
Видян от: 1705
23.00 лв.
Без данък: 23.00 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Cranberry Extract 600 mg е хранителна добавка, съдържаща екстракт от червена боровинка. Тези малки плодчета крият неподозирани съставки, които имат огромна полза за здравето. Най-популярни са от рекламите на продукти срещу пикочни инфекции, но с това съвсем не се изчерпват техните качества.
 
Prozis Foods Cranberry Extract облекчава уринирането.Червените боровинки са силен антиоксидант. Те неутрализират свободните радикали, а едва преди няколко години се установи, че притежават голям потенциал при облекчаване симптомите на Алцхаймер. Този ефект се дължи на съдържащите се флавоноиди – кверцетин, изокверцетин и други фитостероли. Екстрактът от червена боровинка укрепва имунната защита, тъй като съдържат голямо количество витамин C. Аскорбиновата киселина е изключително важна за протекция срещу вируси, бактерии, свободни радикали и дори ракови клетки. Витаминът участва в метаболизма на калций, заздравявайки костите, а също така играе роля в синтеза на колаген, изграждайки ставите и съединителната тъкан. Освен витамин Ц, червената боровинка съдържа и витамин А и Е. Последният в особена и много по-ефективна форма. Тези витамини също се славят със своята антиоксидантна активност.
В състава на червената боровинка се открива и голямо количество желязо. Микроелементът е нужен за образуването на хемоглобин и транспорта на кислород в кръвта и тялото. Има потенциал да регулира нивата на холестерол и да укрепи сърдечно-съдовото здраве. Както казахме по-горе, един от най-популярните ефекти от приема на червена боровинка е облекчаване симптомите на пикочните инфекции – чести позиви за уриниране, болка, невъзможност за уриниране, парене и дискомфорт. Ускорява оздравителните процеси и намалява риска от повторно инфектиране.
 
Cranberry Extract от Prozis Foods съдържа 600 мг екстракт от червена боровинка във всяка капсула. Дозирането и приемът е лесен, а ефектите се проявяват бързо. Перфектното решение за комплексна защита срещу свободните радикали, бактерии и вируси. Съдържащите се витамини, фитостероли и други растителни вещества поддържат клетъчното здраве и имунната система. Препоръчително е при прием на добавката за лечение на цистит, да се пие много вода, което способства по-бързото извеждане на бактериите от пикочната система. Всяка доза от Prozis Foods Cranberry Extract съдържа 600 мг екстракт от плодовете на червена боровинка.

Защо да изберем Prozis Foods Cranberry Extract?

 • Prozis Foods Cranberry Extract лекува цистит и други пикочни възпаления.Антиоксидантна протекция;
 • Съдържа витамини А, Е и Ц;
 • Укрепва имунната система;
 • Стимулира синтеза на колаген;
 • Заздравява костите и ставите;
 • Неутрализира вирусите и бактериите;
 • Облекчава дискомфорта при пикочни инфекции;
 • Действа като диуретик;
 • Ускорява лечението при цистит;
 • Съдържа желязо;
 • Насърчава формирането на хемоглобин;
 • Подобрява преноса на кислород;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Cranberry Extract на Prozis?

Cranberry Extract от Prozis Foods е хранителна добавка с изцяло натурална формула. Съдържа екстракт от плодовете на червена боровинка, който се слави като мощно средство за борбата с възпаления на пикочната система. Освен за това, екстрактът се прилага и като имуноукрепващо средство и за защита срещу свободните радикали. Тайната се крие в богатия състав, сред които се отличават големи количества желязо, витамини, антиоксиданти и други растителни вещества.

За кого е подходящ Prozis Foods Cranberry Extract (червена боровинка)?

Cranberry Extract е подходящ избор и за двата пола, въпреки че дамите са по-предразположени към пикочо-полови инфекции. Успешно се справя с цистит и други възпаления, защитава от оксидативен стрес и укрепва имунитета, също така намалява риска от повторно заразяване. Добавката е идеална при нужда от силен антиоксидант или натурален имуностимулатор.

Употреба и дозировка на Cranberry Extract на Prozis:

Една доза (1 капсула) дневно, с храна.
 
Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):
 
Състав Стойност за 1 доза
Екстракт от червена боровинка (плод) 600 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки