Menu
Your Cart

Prozis BCAA Powder Flavored

Prozis BCAA Powder Flavored
Prozis BCAA Powder Flavored
2 - 3 Дни
Prozis BCAA Powder Flavored
Prozis BCAA Powder Flavored
Prozis BCAA Powder Flavored
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis BCAA Powder Flavored
Видян от: 2720
15.99 лв.
Без данък: 15.99 лв.

Възможни варианти

Prozis BCAA Powder Flavored стимулира мускулен растеж.Prozis BCAA Powder Flavored е прахообразна хранителна добавка, съдържаща верижно-разклонени аминокиселини. Пудрата е с бързо разтваряне, усвояване и действие. Страхотен избор, когато се нуждаете от бързо възстановяване и подхранване на мускулите. BCAA (branched-chained amino acids) всъщност са три аминокиселини – левцин, валин и изолевцин. Всяка от тях притежава изключителни ползи за здравето, а в комбинация се превръщат в незаменим суплемент за всеки спортист. Освен че имат разклонена молекулна структура, те влизат в състава на есенциалните аминокиселини, заедно с още 6. Това означава, че не се синтезират от организма и е нужен допълнителният им прием чрез храна или хранителна добавка.

ВРАК (верижно-разклонени аминокиселини) стимулират производството на мускулни протеини, поддържат нивата на азотен оксид, оказват възстановяващ ефект върху мускулите и ги предпазват от разпад. Всичко това е незаменимо за сериозно спортуващите хора, които целят изграждане на мускулна маса. Тези аминокиселини се усвояват много бързо и достигат крайното си предназначение.

Левцинът е най-анаболната аминокиселина от триото. Нейното наличие и основен стимул за синтез на протеини и увеличаване нивата на азотен оксид. Валинът участва в структурата на протеините, а изолевцинът насърчава производството на енергия. Пълноценни хранителни източници на BCAA са червените меса, риба, сирене, бирена мая, ядки, млечни продукти и други. Антикатаболната протекция, която оказват е изключително ефективна. Тя не се влияе от нивата на инсулин, т.е. при ниска кръвна захар и без наличие на въглехидрати, мускулните белтъци са защитени от разпад. Стимулират горенето на мазнини, тъй като активират горенето им заедно с това на BCAA, т.е. приемайки верижно-разклонени аминокиселини, които да бъдат окислени и използвани като източник на енергия, се горят и мастните киселини (при отсъствие на гликоген).

Формулата съдържа най-изследваната и ефективна комбинация между тях 2:1:1 в полза на левцина. Причината той да преобладава е, че притежава най-изразени анаболни свойства, а именно това е целта на суплементирането с верижно-разклонени аминокиселини – повече мускули.

Защо да изберем Prozis BCAA Powder Flavored?

 • Мощен стимул за мускулен растеж;
 • Подобрено възстановяване;
 • Поддържа нивата на азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Спира катаболизма при мускулите;
 • Регулира нивата на кръвна захар;
 • Стимулира горенето на мазнини;
 • Намалява умората;
 • Подобряват фокуса;
 • Страхотни вкусове;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява BCAA Powder на Prozis ?

Prozis BCAA Powder Flavored се предлага в страхотни освежаващи вкусове.BCAA Powder Flavored е хранителна добавка, съдържаща верижно-разклонени аминокиселини на прах. Формулата се разтваря изключително бързо и е пълноценен източник на анаболни аминокиселини. Въпреки че верижно-разклонените аминокиселини могат да се осигуряват чрез храна, оптималните им количества изискват големи порции, а заедно с тях и примеси като въглехидрати, мазнини, лактоза и други. Включването на хранителна добавка с БЦАА оказва мощна подкрепа при сериозните атлети – редовни тренировки, правилно хранене и подходящи суплементи. Резултатът няма да закъснее и ще се изразява в стегнато, релефно и много силно тяло. Верижно-разклонените аминокиселини имат анаболен ефект върху тялото. Поддържането нивата на азотен оксид е друг плюс от приема им. Азота притежава съдоразширяващи свойства, които имат временен и доброкачествен ефект. През вече разширените кръвоносни съдове преминава по-голям кръвен поток и намалява артериалното налягане. Ускореното придвижване на кръвта води до оптимално снабдяване на всички тъкани, органи и мускули с хранителни вещества и кислород. Подобрява се функционирането на редица системи и се създават условия за мускулно нарастване. Разбира се, не трябва да забравяме и красивия напомпан вид на мускулите, които бодибилдърите толкова търсят.

При аеробно натоварване, верижно-разклонените аминокиселини намаляват умората, подобряват фокуса и повишават интензитета на тренировката. След като гликогенът се изчерпи при продължителни тренировки, БЦАА служат като източник на енергия. Така се предпазва мускулния протеин от разпад.

Подпомагат дейността на черния дроб, включително и при заболявания като хепатит C, цироза, а също и подобрява апетита при болни от рак. Във формулата се съдържат 5000 мг BCAA, съответно 2500 мг левцин, 1250 мг изолевцин и 1250 мг валин.

За кого е подходящ Prozis BCAA Powder Flavored (овкусени аминокиселини) ?

BCAA Powder Flavored е страхотен избор при спортисти, за увеличаване на протеиновия прием, стимул за мускулен растеж, подобрено възстановяване, редуциране на мазнините и защита срещу катаболизъм. Формулата се разтваря бързо и се усвоява лесно, с което получавате страхотен и вкусен шейк, изобилстващ от аминокиселини. Добавката съдържа цели 5000 мг BCAA във всяка доза. Страхотен избор за употреба преди и след тренировка, когато мускулите се нуждаят от подхранване.

Употреба и дозировка на Prozis BCAA Powder Flavored:

Една доза (5 г) се разтваря в 50 мл. сок, вода или мляко. Препоръчва се употреба 1-2 пъти дневно – преди и след тренировка.
Не са подходящи за бременни, кърмачки, бебета и малки деца. Също така не се препоръчват при болестта на Паркинсон, тъй като има данни за взаимодействия между верижно-разклонените аминокиселини и лекарствата за овладяване на болестта.

Хранителна стойност за 1 доза (5 г):

Състав Стойност за 1 доза %ПДД
L-левцин 2500 мг **
L-валин 1250 мг **
L-изолевцин 1250 мг **

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки