Menu
Your Cart

Prozis Foods Collagen Concentrate

Prozis Foods Collagen Concentrate
2 - 3 Дни
Prozis Foods Collagen Concentrate
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Collagen Concentrate
Видян от: 2297
31.49 лв.
Без данък: 31.49 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Collagen Concentrate съдържа така ценните за здравето и красотата хиалуронова киселина и колаген. Освен тях, всяка капсула осигурява хондроитин и метилсулфонилметан. Тези вещества са станали символ на здравите стави и често влизат в суплеменцията на спортистите. По време на движение, независимо дали при изпълнение на ежедневни задачи или при тренировка, натоварването върху ставите създава опасност от травма. Когато дадено упражнение не се изпълнява правилно, тежестта е твърде голяма или пък е налице друго предразполагащо условие, рискът се увеличава. Ползването на добавка с колаген е сред първите неща, които правят активните спортисти. Формулата съдържа още доказано ефективните в борбата с болезнените стави компоненти – хиалуронова киселина, хондроитин и МСМ.

Защо да изберем Collagen Concentrate?Prozis Foods Collagen Concentrate възстановява здравето на ставите.

 • Доказано ефективни съставки;
 • 900 мг колаген тип II в доза;
 • Съдържа хиалуронова киселина;
 • Заздравява ставите;
 • Действа противовъзпалително;
 • 300 мг хондроитин в доза;
 • Подобрява мобилността;
 • Облекчава болката при движение;
 • Повишава еластичността на кожата;
 • Подобрява чревното здраве;
 • Укрепва съединителната тъкан;
 • Съдържа метилсулфонилметан;
 • Подобрява смазването на ставите;
 • Намалява сухотата в очите;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Collagen Concentrate от Prozis Foods?

Collagen Concentrate е добавка за здрави стави, в която са включени колаген, хондроитин, хиалуронова киселина и МСМ. Колагенът е естествена за организма субстанция, която влиза в структурата на ставите, хрущялите и като цяло за съединителната тъкан. Този протеин се грижи за красотата, младостта и плътната текстура на кожата. Подобрява чревното здраве и има положителен ефект при диета за отслабване. Последното се дължи на факта, че колагенът е протеин и води до засищане, освен това почти не съдържа мазнини. Всяка доза от Collagen Concentrate на Prozis съдържа 900 мг рибен колаген (тип II). Той е известен с това, че структурира ставите и укрепва съединителната тъкан. Перфектното решение при износени стави, дискомфорт при движение, намалена мобилност, отоци, възпаление и трудност при изпълнение дори на прости движения. 
 
Prozis Foods Collagen Concentrate подмладява кожата.
Хиалуроновата киселина е изключително популярна съставка в редица добавки и козметични продукти, които целят подмладяване на кожата и възвръщане на нейния тонус. С това съвсем не се изчерпват полезните й свойства. Тя се съдържа в големи концентрации в очите и ставите като част от смазващата течност, която предпазва повърхността на окото от изсъхване, както и прави безболезнено придвижването. Хиалуроновата киселина подобрява мобилността на ставите, намалява болката и възпалението, забавя стареенето и подобрява хидратирането на кожата. Всяка доза от Prozis Collagen Concentrate съдържа 150 мг хиалурон.
 
Друга съставка от добавката е хондроитин сулфат. Веществото е абсолютно натурално и най-често се извлича от черупките на различни ракообразни, както е и в случая. Има изключителен ефект при ставни възпаления и травми, ускорявайки лечението. Освен за укрепване на ставите, хондроитинът помага за заздравяване структурата на кръвоносните съдове, с което се намалява тяхната „чупливост“. Всяка доза от продукта съдържа 300 мг хондроитин от ракообразни.
 
Метилсулфонилметанът е последната съставка от продукта и притежава многостранно въздействие върху организма. МСМ е съкратеното му название и представлява органично вещество, в което се съдържа сяра. Действа силно противовъзпалително и е подходящо при ставни възпаления, независимо дали при хронично заболяване или травма. Всяка доза от Collagen Concentrate съдържа 300 мг МСМ. Комплексната формула на Prozis Колаген концентрат съдържа подбрани съставки във формата на капсули. Дозите са лесни за прием и с висока ефективност.

За кого е подходящ Collagen Concentrate (колаген)?

Колаген концентрат от Prozis е изключително подходяща за спортуващи и активни хора, при травма или хронично заболяване на ставите, при нужда от възстановяване здравето на съединителната тъкан и за подмладяване на кожата. Продуктът се дозира и приема лесно, съдържа изцяло натурални съставки и е с висока ефективност.

Употреба и дозировка на Prozis Foods (колаген концентрат) Collagen Concentrate?

Една доза (3 капсули) дневно.
 
Хранителна стойност за 1 доза (3 капсули):
 
Състав Стойност за 1 доза
Хиалуронова киселина 150 мг
Колаген комплекс (тип II) 900 мг
Хондроитин сулфат 300 мг
Метилсулфонилметан 300 мг

Други съставки: колаген тип II (рибен), глазиращ агент (желатин), хондроитин сулфат (от ракообразни), метилсулфонилметан, хиалуронова киселина, антислепващ агент (магнезиев стеарат и силициев диоксид), оцветител (титанов диоксид).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки