Menu
Your Cart

Prozis D-Aspartic Acid

Prozis D-Aspartic Acid
2 - 3 Дни
Prozis D-Aspartic Acid
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis D-Aspartic Acid
Видян от: 4559
29.00 лв.
Без данък: 29.00 лв.

Възможни варианти

Prozis D-Aspartic Acid стимулира производството на тестостерон, с което се увеличава силата, мускулната маса и издръжливостта. D-аспарагиновата киселина увеличава секрецията на тестостерон чрез стимулиране на определени рецептори и повишаване нивата на лутеинизиращ хормон. Влияе върху мускулните контракции и енергийните нива. D-Aspartic Acid от Prozis насърчава синтеза на протеини, ускорява качването на мускулна маса и възстановява енергията. Повишава сексуалната активност, подобрява потентността и настроението. Всяка доза от 3 г осигурява Д-аспарагинова киселина. Бързоусвоимата пудра се приема 12 дни, след което се прави почивка от 7 дни и отново се повтаря цикъла. През това време нивата на тестостерон се повишават с до 40%.

Защо да изберем Prozis D-Aspartic Acid?Prozis D-Aspartic Acid е тестостеронов бустер.

 • Увеличава нивата на тестостерон;
 • Повишава силата;
 • Съдейства за мускулно изграждане;
 • Увеличава издръжливостта;
 • Енергизира;
 • Повишава либидото;
 • Видими резултати само за 2 седмици;
 • Оптимизира хормоналните нива;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Prozis D-Aspartic Acid (D-аспартова киселина)?

Prozis D-Aspartic Acid е хранителна добавка, съдържаща D-формата на аспарагиновата киселина. Другият популярен изомер е L-аспарагина, който е известен със своите анаболни качества, докато D-изомера – стимулира произвеждането на тестостерон. Хормоналният баланс е изключително важен за здравето, психическото състояние и самочувствието. При мъжете е особено важно тестостеронът да бъде в оптимални количества. Въпреки че се произвежда по естествен начин, има някои ситуации, при които нивата на мъжкия хормон са понижени, а това води до липса на енергия и сила, ниско либидо, еректилна дисфункция и раздразнителност. Д-аспарагиновата киселина е отличен избор при нужда от оптимизация на тестостероновите нива. Влияе върху хормоналния баланс чрез освобождаването на лутеинизиращ, фоликулостимулиращ и растежен хормони. Това се осъществява чрез въздействието му върху нервната система като невромедиатор. Всяка доза от Prozis D-Aspartic Acid осигурява 3000 мг Д-аспарагинова киселина.

Prozis D-Aspartic Acid подпомага възстановяването след тренировка.По време на тренировка се отделя кортизол, чиито количества са увеличени при по-интензивно натоварване. Кортизолът потиска отделянето на тестостерон. Хормонът е от изключителна важност за мъжкото здраве, а в частност за бодибилдинга – незаменим. Той стимулира качването на мускулна маса, намалява отлагането на мазнини, увеличава силата и издръжливостта, повишава либидото, еректилната функция и потентността. Всяка доза от Prozis D-Aspartic Acid съдържа 3000 мг (3 г) Д-аспарагинова киселина.

Приемането на Prozis D-Aspartic Acid увеличава секрецията на тестостерон, който повишава силата, енергията, издръжливостта, подпомага качването на мускулна маса, намалява отлагането на мазнини, повишава либидото и потентността. Подобрява резултатите от тренировките чрез увеличаване на използваните работни тежести. Отговорът на тялото е изграждането на мускули, които да поемат тази увеличена тежест. Възстановяването се ускорява, а с това и времето между две тренировки се съкращава.

За кого е подходящ Prozis D-Aspartic Acid (DAA)?

Prozis D-Aspartic Acid е идеален избор за всеки активно спортуващ човек, който иска да подобри спортните си резултати. Оптимизирането нивата на тестостерон при мъжете е съпроводено с увеличена сила, издръжливост и мускулна маса. Намалява се отлагането на мазнини, което е по-характерно за жените, поради различната хормонална картина. Заедно с подобрените резултати от тренировките се повишава и самочувствието, сексуалната активност и потентността.

Употреба и дозировка на D-Aspartic Acid (D-аспарагин) на Prozis:

Една доза (3 г) от Prozis D-Aspartic Acid се прибавя към напитка по избор. Препоръчва се еднократен прием на ден за период от 12 дни. Следват 7 дни почивка, а после може да повторите цикъла.

Хранителна стойност за 1 доза (3 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Д-аспарагинова киселина3000 мг (3 г)**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки