Menu
Your Cart

Prozis Foods Echinacea 1500mg

Prozis Foods Echinacea 1500mg
2 - 3 Дни
Prozis Foods Echinacea 1500mg
  • Наличност: 2 - 3 Дни
  • Модел: Prozis Foods Echinacea 1500mg
Видян от: 1575
22.90 лв.
Без данък: 22.90 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Echinacea 1500mg е хранителна добавка, съдържаща натурално средство за подкрепа на имунната система и защита срещу вируси и бактерии. Формулата предлага екстракт от растението Ехинацея, като съдържа 4% полифеноли.
 
Prozis Foods Echinacea укрепва имунната система.Освен красиво цвете, растението представлява истински интересен обект за изследване. Причината е, че в него се съдържат уникални вещества – ехинацен, ехинолон, ехинакозид и още подобни, които не се срещат в други растения. Основното приложение на екстракта от Ехинацея е укрепване на имунната система, поддържане на защитните сили при спортуващи хора и при често боледуване. Имуностимулиращият ефект се изразява в повишаване на активността и количеството на Т-клетките в тялото. Противовирусният ефект не е единственото качество на екстракта от растението. Ехинацея действа като естествен антибиотик, подобно на пеницилина, справяйки се с различни болестотворни бактерии.
 
Все още не съществува начин грипът и настинките да се избегнат на 100%. Вирусите и бактериите ни заобикалят и атакуват непрекъснато, а колко често ще се разболяваме заради тях, зависи изцяло от имунната защита на тялото. За да работи тя пълноценно, освен качествена храна, почивка и достатъчно вода, може да й помогнем чрез включване на добавка с Ехинацея. Тя може да се приема превантивно, например преди започването на сезон с повишен риск от инфекции (през есенно-зимния период), при вече настъпила такава и за съкращаване на времето за лечение. Ехинацея действа и противовъзпалително. Намалява болката и дискомфорта, стимулира регенерирането на тъканите и ускорява оздравителния процес. Echinacea от Prozis Foods се дозира, съхранява и приема лесно, тъй като е под формата на капсули. Всяка доза (3 капсули) съдържа 1500 мг екстракт от Ехинацея.
 
За активните и спортуващи хора, а и не само за тях, всеки период на боледуване е свързан с редица негативи – спиране на тренировките, дълъг период на възстановяване, постепенно увеличаване на натоварването, а всичко това е комбинирано и с натрупване на работните и личните ангажименти. Възвръщането на обичайната форма изисква допълнително усилия и търпение. Ускоряване на възстановяването може да се постигне чрез включване на подходящ имуностимулиращ продукт, а такъв, в който се съдържа Ехинацея е страхотен избор.

Защо да изберем Prozis Foods Echinacea?

  • Prozis Foods Echinacea защитава от вируси и бактерии.Натурален продукт;
  • Естествени съставки;
  • Стимул за имунната система;
  • Противовирусен ефект;
  • Антибиотично действие;
  • Пречиства лимфата и кръвта;
  • Лесно дозиране и прием;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Echinacea 1500 (ехинация)?

Prozis Foods Echinacea е хранителна добавка, повишаваща съпротивителните сили на организма. Защитава още от оксидативен стрес, действа противовъзпалително и регенериращо, предпазва от вируси и ускорява оздравителния процес. Всяка капсула от продукта съдържа екстракт от Ехинацея. Растението Ехинацея е добре познато натурално средство за намаляване на риска от разболяване от сезонни грип и настинка. Възстановява силите бързо, намалява опасността от повторно разболяване и укрепва имунитета.

За кого е подходящ Prozis Foods Echinacea?

Echinacea от Prozis Foods предлага натурална формула подходяща и за двата пола. Перфектно решение при често боледуване, висок риск от разболяване, намалени съпротивителни сили и нужда от бързо възстановяване. 

Употреба и дозировка на Echinacea 1500 мг на Прозис:

Една доза (3 капсули) дневно.
 
Хранителна стойност за 1 доза (3 капсули):
 
Състав Стойност за 1 доза
Екстракт от Ехинацея (Echinacea purpurea) 1500 мг

 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки