Menu
Your Cart

Prozis Colostrum 1000mg

Prozis Colostrum 1000mg
Hot 2 - 3 Дни
Prozis Colostrum 1000mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Colostrum 1000mg
Видян от: 2628
20.99 лв.
Без данък: 20.99 лв.

Възможни варианти

Prozis Sport Colostrum 1000mg представлява коластра, произвеждана от всички бозайници, включително и от хората, известна като първото мляко в природата. Това е млечен продукт с отличен хранителен профил, засилващ естествените защитни сили на тялото и оказващ благотворно влияние на целия организъм. Може да пробвате добавката от Prozis Sport, която е със страхотна цена, и ще ви осигури важни за подхранването и имунната защита вещества.

Colostrum 1000mg от Prozis Sport е отличен хранителен продукт на добра цена, съдържащ редица вещества, имащи съществено значение за повишаване на имунитета и може да помогне за подобряване на здравето.Коластра е особен секрет от млечните жлези на бозайниците в края на бременността и по време на първите 2-3 дни след раждането, до появата на майчиното мляко. Тя е много различна по физико-химични свойства от млякото, съдържа широк спектър от антитела към болестите, които е преболедувала майката на новороденото през своя живот. При кърмене с коластра в организма на новороденото се формира имунната система и се изработва така наречения пасивен имунитет (имунитет получен без прехвърляне на заболявания). Целебните свойства на първото мляко са известни на човечеството от древността: още тогава коластрата от кравите се събирала в първите 48 часа след отелването и от нея са приготвял продукт, използван като лекарство за всички болести. Направените  медицински изследвания са показали, че наистина помага при много здравословни проблеми и е най-ефективната превантивна мярка известен до сега. Натуралните продукти създадени на базата на коластра, са едно напълно ново научно постижение. Според мнението на специалистите никой друг продукт, дори с близо до нейното ниво на действие, не може да се сравни със такъв, получен от коластра. Тя има изключителната функция да носи активен информационен опит в нашата имунна система, действа като „мозъка на имунната защита”. Такъв е и хранителният продукт от Prozis Sport Коластра 1000 мг 60 капсули на страхотна цена.

Защо да изберем Коластра на капсули от Prozis Sport?

 • Prozis Sport Colostrum ви доставя 1000 мг коластра в една доза, осигувявайки всички ползи на първото мляко от природата, в лесна за приемане капсула.Отличен източник на хранителни елементи
 • Засилва имунните сили на тялото
 • Ускорява растежа на мускулна тъкан
 • Повишава силата и издръжливостта
 • Подобрява тонуса и настроението
 • Има силно противовъзпалително действие
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Кaк действа коластра на капсули?

Prozis Sport Colostrum ви доставя 1000 мг коластра в една доза, осигувявайки всички ползи на първото мляко от природата, в лесна за приемане капсула. Биоактивните компоненти, които се съдържат в това първо мляко, не се срещат никъде другаде в такива високи и балансирани концентрации. Коластрата всъщност е изключителен източник на белтъчини, растежни фактори, антитела и ензими, които се доставят в много концентрирана, ниско обемна форма. Сравнена с млякото и суроватъчния протеин на прах, същата е невероятно богата на имуноглобулини. От друга страна, в нея има много високи концентрации от важни антимикробни вещества, които играят съществена роля в поддържане здравето на имунната защита и храносмилателната система. Освен суроватъчен протеин, най-взискателните спортисти често допълват своя хранителен режим с коластра, за да подпомагат нарастването и възстановяването на мускулите и да получат още по-добри резултати. Растежните фактори допринасят за увеличаване на мускулната маса и синтез на ДНК и РНК, стимулират деленето на клетките в съединителната тъкан, образуването на хрущялите и на костно вещество. Затова активно спортуващите хора редовно приемат коластра, тъй като тя не само стимулира растежа на мускулите, но също така помага за подмладяване на организма и подобряване на здравословното състояние.

Коластрата на капсули от Prozis Sport способства за укрепване на здравето, притежава антивирусна и антибактериална активност, потиска възпаленията. Приемайки тези капсули те ще окажат следното действие на тялото ви:

 • Коластрата на капсули от Prozis Sport способства за укрепване на здравето, притежава антивирусна и антибактериална активност, потиска възпаленията. укрепват имунната защита, особено ако е по-слаба;
 • осигуряват защита срещу автоимунни заболявания (дисеминирана склероза, астма, ревматоиден артрит, диабет тип I, анемия и др.);
 • регулират възпалителните процеси в организма;
 • намаляват риска от злокачествени тумори;
 • осигуряват антивирусна и антибактериална защита;
 • увеличават възможността за нарастване на мускулната маса;
 • нормализират апетита и помагат за контролиране на теглото.

Colostrum 1000mg от Prozis Sport ви доставя коластра, която е една прекрасна добавка, с висока хранителна стойност. Богата е на основните компоненти, необходими за производството на протеини и нуклеинови киселини, отличен доставчик на витамини, есенциални аминокиселини, ензими, минерали и други биологично активни вещества. Съдържа лизозим - естествен антибиотик, който инхибира действието на патогенни бактерии. Оптималната комбинация от мазнини, захари и аминокиселини регулира храносмилателният тракт. Нейните активни компоненти имат следното действие:

 • Пероксидаза - ензими окисляващи болестотворните микроорганизми.
 • Олигозахариди и полизахариди неутрализират някои видове бактерии.
 • Лактоферин – гликопротеин, който има мощна възможност да се свързва с желязото - насърчава по-добро усвояване на желязото от храна или хранителни добавки.
 • Полипептиди, чиято основа се съставлява от аминокиселината пролин, също служат като регулатор на активността на имунните сили, стимулират или инхибират техния отговор, което предпазва от появата на автоимунни заболявания.
 • Трансформиращи растежните фактори полипептиди, които активизират пролиферацията на клетките, възстановяването на тъкани, зарастването на рани. Има доказателства за противоракова активност в организма на човека.
 • Нуклеотидите играят важна роля в клетъчния метаболизъм и участват в обмяната на въглехидратите.
 • Витамин А е от жизнено значение за имунните сили, особено за тимуса, който контролира функциите на имунната защита чрез регулиране синтеза на лимфоцити и изработване на антитела.
 • Витамин В12 е от основна важност за процеса на хематопоезата, нормализира работата на нервната система и ензимните реакции в черния дроб.
 • Витамин Е - антиоксидант, който неутрализира вредните, крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода, които се образуват в резултат на метаболитните процеси, протичащи в организма.

Colostrum 1000mg от Prozis Sport е отличен хранителен продукт на добра цена, съдържащ редица вещества, имащи съществено значение за повишаване на имунитета и може да помогне за подобряване на здравето.

За кого е най-подходяща Коластра на капсули от Prozis Sport?

Colostrum 1000mg е подходящ продукт за тези, които спортуват активно, или хора с отслабена имунна система, възстановяващи се след заболяване. Отличен избор за всеки човек, независимо от възрастта му, защото ще подобри здравословното му състояние.

Употреба и дозировка на Colostrum 1000 mg 60 капсули от Prozis Sport:

Приемайте по 2 капсули дневно с храна.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав:Стойност за 1 доза: %ПДД
Colostrum (min 30% Immunoglobulins) 1000мг**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: желатин, микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Алергени: Съдържа млечни продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на прохладно и сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки