Menu
Your Cart

Prozis Cordyceps Sinensis

Prozis Cordyceps Sinensis
Prozis Cordyceps Sinensis
2 - 3 Дни
Prozis Cordyceps Sinensis
Prozis Cordyceps Sinensis
Prozis Cordyceps Sinensis
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Cordyceps Sinensis
Видян от: 2559
36.00 лв.
Без данък: 36.00 лв.

Възможни варианти

Предлагаме ви един продукт от Prozis Sport, с който може да се възползвате от полезните свойства на гъбите Cordyceps, използвани за лечение в древен Китай. Те притежават отлични тонизиращи и лечебни свойства. Действат като подмладяващ тоник и са в състояние да засилят имунитета, и да подобрят още много аспекти от вашето здраве. Cordyceps Sinensis под формата на капсули съдържа тези уникални гъби, смятани от древните китайци за дар от боговете и ви го предлагаме на страхотна цена.

Кордицепс на капсули може да се използва като естествен антибиотик и афродизиак.Cordyceps - Кордицепс е род торбести гъби, най-известна от които е гъбата-гъсеница Cordyceps Sinensis. В дивата природа тя расте в Китай, Тибет и Непал, на голяма височина. Интересен е начинът за размножаване на растението - гъбата паразитира по ларвите и какавидите на пеперуди, заровени в земята. Спорите навлизат в тялото на насекомото, където се осъществява развитието на мицела. Растящата гъба отначало използва ценните хранителни вещества, съдържащи се в ларвата, а след това се свързва с кореновата система на близко растящите тибетски билки, използвайки и техните ценни вещества. Cordyceps расте през цялото лято до късна есен. Липсата на кислород в условията на голямата надморска височина, ниска температура на въздуха и нейните колебания, закаляват Cordyceps и го правят енергоемък. Така на Изток в продължение на векове Кордицепс се счита за най-полезен от всичко, което расте на Земята. Императорите и техните приближени винаги са изпитвали към тези гъби особено уважение. В Китай, Cordyceps се нарича „божествен дар”, „магически талисман”, тъй като нито едно друго растение не притежава такава лечебна сила. За първи път се споменава за чудотворните свойства на Кордицепс през пети век преди н.е., когато хималайските овчари забелязали, че овцете обичат да ядат приличащата на гъби трева. И тези овце, които често ядели  тази странна трева, ставали по-издръжливи, живеели по-дълго и не се разболявали. Слуховете постепенно стигнали до лекарите на Великата Империя Минг. Те подробно изследвали този феномен и започнали да използва този дар от боговете за лекуване на хората. Китайците в продължение на векове са използвали Cordyceps като средство за предпазване от процеса на стареене, даващо енергия, подобряващо самочувствието. Днес в Китай, Cordyceps се отглежда в промишлени мащаби, като съществуват не по-малко от 10 негови разновидности. В тази страна гъбата се използва за съпътстващо лечение на кашлица, анемия, туберкулоза и като средство за засилване на имунитета след тежки боледувания.

Може да се докоснете до този „божествен дар”, това лечебно растение с хранителната добавка Cordyceps Sinensis, 60 капсули от Prozis Sport, предложена ви на най-добрата цена.

Защо да изберем Cordyceps Sinensis (торбести гъби) от Prozis Sport?

 • Cordyceps Sinensis от Prozis Sport има силен антиоксидантен ефект в резултат от влиянието на съдържащите се в него бета каротин, витамини Е и С.Засилва имунните сили на тялото
 • Повишава издръжливостта
 • Детоксикира тялото
 • Повишава енергията
 • Има противовъзпалително действие
 • За здрава сърдечно-съдова система
 • Cordyceps Sinensis, 60 капсули от Prozis Sport е на изгодна цена и бърза доставка от protein.bg

Как действа Cordyceps Sinensis на капсули?

Cordyceps Sinensis на отлична цена е чудесен натурален продукт, предназначен за всички търсещи природните възможности за подобряване на своето здраве. Капсулите Cordyceps Sinensis от Prozis Sport засилват имунната система. Те съдържат тези уникални гъби, в чийто състав могат да бъдат открити нуклеозиди, стероли, полизахариди, протеини, есенциални аминокиселини, витамини и минерали. Този богат химичен състав определя широкия спектър на действие на гъбата Кордицепс.  Тя е високо ефективно средство за регулиране на имунитета, има огромни адаптогенни свойства. В зависимост от първоначалното състояние на човека, благодарение на полизахаридите които съдържа, може да увеличи понижения имунитет, или да намали симптомите на прекомерно увеличения такъв (имуномодулатор). Гъбъта има естествено антибиотично действие. Тя влияе бактериостатично на много болестотворни бактерии, включително пневмококи, стрептококи, златист стафилокок. Също така много добре премахва възпалителните процеси. Cordyceps Sinensis на страхотна цена извършва продължително умерено разширяване на кръвоносните съдове, което значително подобрява кръвоснабдяването на сърдечния мускул и други органи. Това от своя страна предотвратява тромбоза и служи за профилактика, и лечение на такива застрашаващи заболявания като коронарна болест на сърцето, инсулт, стенокардия, инфаркт на миокарда, проблеми на черния дроб, бъбреците и др. Понижава нивото на липидите в кръвта, в това число холестерола, оптимизира баланса на калций и фосфор в кръвта. Също така повишава устойчивостта на организмъ към кислороден глад, което подобрява работоспособността.

Cordyceps Sinensis от Prozis Sport има силен антиоксидантен ефект в резултат от влиянието на съдържащите се в него бета каротин, витамини Е и С. Бета-каротин е вещество, от което в тялото се образува витамин А. Необходим е за метаболизма, изпълняване защитната функция на кожата, укрепване на съдовата стена, нормалното функциониране на очите, предотвратява образуването на вредните, крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода, като по този начин защитава тялото от появата на рак и стареене. Витамин Е - антиоксидант, засилва имунната защита, оказва влияние върху мъжката потентност. Витамин С предотвратява клетъчно разрушаване, осигурява на човешкото тяло висока защита срещу инфекции, действа като стимулант, за стартиране на имунните процеси. Капсулите Cordyceps Sinensis от Prozis Sport активно извеждат от тялото токсичните вещества, включително и от лекарствените препарати. Съдържащата се в тях уникална гъба Кордицепс е с благотворно влияние върху човешкия организъм. Тя прави по-добра функцията на белия дроб, бъбреците, черния дроб и обмена в тъканта на останалите органи. Регулира  броя на тромбоцитите в кръвта. Има антикарциногенен ефект, като подобрява състоянието на засегнатия орган дори в късните стадии на заболяването, потиска основното туморно огнище, а също стимулира активността на левкоцитите, което намалява страничното действие на лъчетерапията. Гъбата Кордицепс има изразен ефект като спомагателно лечебно средство:

 • Cordyceps Sinensis е подходящ продукт за всички, които се грижат профилактично за своето здраве. Повишава издръжливостта и значително увеличава жизнения капацитет на организма.
 • Високоефективно средство за имунологично регулиране, силен имуномодулатор.
 • Увеличава физическата сила на хора, страдащи от болести на дихателната и кръвоносната система.
 • Оказва особено благоприятно въздействие и върху хора със сърдечно-съдови проблеми, като подобрява кръвоснабдяването.
 • Представлява мощен антиоксидант, регулиращ нивото на свободните форми на кислорода в организма.
 • Увеличава нивата на АТФ.
 • Активизира производството на основните елементи на кръвта – еритроцити, левкоцити и тромбоцити.
 • Има силно изразени противовъзпалителни свойства, намалява болката и понижава температурата.
 • Играе ролята на естествен антибиотик. Оказва бактериологично въздействие върху някои болестотворни микроорганизми.
 • Прави по-добра работата на черен дроб, бъбреци, бели дробове и спомага за очистването на организма от различни токсини, в това число и отпадни продукти от лекарства.
 • Оказва антиканцерогенно въздействие, подобрява състоянието на поразения орган.
 • Повлиява благоприятно стресови и депресивни състояния.
 • Силен афродизиак, повишава сексуалната издръжливост и при двата пола.
 • Увеличава издръжливостта, мускулната сила и помага за съхраняването на енергия.

За кого е най-подходящ Кордицепс на капсули от Prozis?

Cordyceps Sinensis е подходящ продукт за всички, които се грижат профилактично за своето здраве. За спортистите, които се стремят да повишат своята мускулна сила и издръжливост при продължителни физически натоварвания. Кордицепс на капсули може да се използва като естествен антибиотик и афродизиак.

Употреба и дозировка на Cordyceps Sinensis 60 капсули от Prozis Sport:

Приемайте по 2 капсули ежедневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав: Стойност: %ПДД
Cordyceps sinensis (Caterpillar fungus) 1500 мг **

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: желатин (капсула), антислепващ агент (калциев фосфат, магнезиев стеарат), сгъстител (микрокристална целулоза).

Важно: Продуктът не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, както и лица, които приемат медикаменти. Консултирайте се с личния си лекар пред употреба. Не превишавайте дневния препоръчителен прием и не използвайте като заместител на разнообразното хранене! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки