Menu
Your Cart

Prozis Creapure® Creatine Monohydrate

Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
2 - 3 Дни
Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
  • Наличност: 2 - 3 Дни
  • Модел: Prozis Creapure® Creatine Monohydrate
Видян от: 3276
11.99 лв.
Без данък: 11.99 лв.

Възможни варианти

Creapure®Creapure Creatine Monohydrate представлява най-чистата форма креатин на пазара Creatine Monohydrate представлява най-пречистената форма на креатина в сравнение с останалите креатинови добавки на пазара. Creapure® Creatine Monohydrate е произведен от компанията Prozis под формата на прах. Тази подобрена формула на креатина се разтваря много по-бързо от останалите, с което осигурява по-бързо усвояване от организма и дава по-бързи резултати. 

Като цяло креатинът представлява органична киселлина, която съдържа азот в молекулата си - аминокиселина, която не участва в изграждането на протеините, но изпълнява друга роля от съществено значение за производството на протеини и натрупването на мускулна маса. Креатинът осигурява необходимата енергия на клетките за техният метаболизъм и с това допринася съществено за подобряване на физиката. 

Креатинът може да подобри капацитета на тялото ви, като му позволи да извършва по-тежки и интензивни тренировки и подобри физическите ви способности. За да се извърши съкращаването на мускулното влакно, самите мускулни клетки се нуждаят от енергия. Тази енергия се набавя от съединение, наречено аденозин трифосфат (АТФ), което след като бъде използвано за енергия се преобразува в аденозин дифосфат (АДФ). Запасите от АТФ обаче са твъре малки и когато тялото установи недостиг на АТФ, започва да чувства умора, като мускулите се изморяват и тяхната работа значително се затруднява.

Креатинът е ключов елемент за способността на тялото да възстановява изчерпаните количества АТФ. Колкото повече креатин съхраняват мускулните клетки, толкова по-лесно е на тялото да възстановява изразходваният АТФ. Именно поради тази причина креатиновите добавки са от голямо значение за повечето спортисти, тъй като това съединение им осигурява по-голяма издръжливост и им позволява по-дълги тренировки.

Освен това, креатинът играе съществена роля и в изграждането и оформянето на мускулната маса. Тъй като съдържа азот, креатинът участва и в азотния метаболизъм, което от своя страна води до повишаване на азотния оксид (NO) - съединение, което има съдоразширяващ ефект. Този ефект на азотният оксид позволява на повече вещества да постъпват в кръвоносните съдове и да достигат до мускулните клетки в по-голямо количество. Този засилен транспорт на веществата несъмнено води и до по-бързи резултати.

Защо да изберем Prozis Creapure® Creatine Monohydrate?Креатинът на Prozis гарантира топ качество и отлична цена в Protein.bg

  • Висококачествена креатинова добавка
  • Най-чиста форма креатин (Creapure®)
  • 5 грама креатин за доза
  • Осигурява енергия на мускулните клетки
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Спомага за натрупване на мускули
  • Много лесно разтваряне и абсорбиране
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатинът Creapure® Creatine Monohydrate на Prozis?

Creapure® Creatine Monohydrate креатинова добавка на марката Prozis и представлява всъщност най-чистата и лесно абсорбираща се форма на креатина - Creapure®. Креатинът на Prozis подобрява цялостното физическо състояние като отговаря за доставянето на енергия за мускулните клетки и поддържа техният метаболизъм. Креатинът е от съществено значение за възстановяване на изразходвания АТФ. С това, Creapure® Creatine Monohydrate спомага за повишаване на силата, както и на издръжливостта и води до натрупване на мускулна маса. В креатинът на Prozis се съдържат 5 грама креатин във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creapure® Creatine Monohydrate - креатин на марката Prozis

За кого е най-подходящ Creapure® Creatine Monohydrate (креатин) на Prozis?

Creapure® Creatine Monohydrate е подходящ за всеки спортист и всеки, който тренира активно и желае да подобри своята физика. Креатинът ще ви осигури необходимата сила и енергия за да постигнете вашите цели. С най-чистият креатин на пазара това ще бъде по-лесно от всякога.

Употреба и дозировка на Prozis Creapure® Creatine Monohydrate:

Приемайте по 1-2 дози Creapure® Creatine Monohydrate на ден. Смесете с желано от вас количество вода или друга напитка по избор. Препоръчително е добавянето на една доза (5 грама) креатин към 500 мл вода или друга напитка. За постигане на оптимални резултати, приемайте по една доза преди/след упражнение. След 8 седмици редовен прием спрете приемането за една седмица и след това подновете цикъла.

Състав:Количество в една доза (5 грама)
Креатин монохидрат5 g

Състав на Creapure® Creatine Monohydrate : 100% Creapure® (Креатин монохидрат)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки