Menu
Your Cart

Prozis BCAA Powder Unflavored

Prozis BCAA Powder Unflavored
Prozis BCAA Powder Unflavored
2 - 3 Дни
Prozis BCAA Powder Unflavored
Prozis BCAA Powder Unflavored
Prozis BCAA Powder Unflavored
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis BCAA Powder Unflavored
Видян от: 3043
13.49 лв.
Без данък: 13.49 лв.

Възможни варианти

BCAABCAA Powder не съдържат допълнителни съставки и са с топ цена в Protein.bg Powder са аминокиселини с разклонени вериги на марката Prozis - продукт, който се подрежда сред първите места, когао става въпрос за изграждане на чиста от мазнини мускулна маса и който ще ви помогне да постигнете поставените цели от тренировките си. Аминокиселините с разклонени вериги - ВСАА (Branched Chain Amino Acids) са сред 9-те есенциални аминокиселини, които тялото ни е неспособно да синтезира и си набавя необходимото количество чрез храната. 

Основната роля на ВСАА, a също така и на другите 17 аминокиселини е да изграждат полипептидните вериги на протеините в организма. Това, което ги отличава от останалите обаче, са някои допълнителни функции, които те изпълняват и то с голяма ефективност. ВСАА и в частност аминокиселината левцин (проявява най-голяма активност от 3-те ВСАА - левцин, изолевцин, валин) карат тялото да произвежда протеини, като с това улесняват натрупването на мускули и предпазват последните от катаболитните процеси, протичащи в следствие на тренировките. 

Аминокиселините с разклонени вериги като количество са близо 35% от всички есенциални аминокиселини. присъстващи в организма, а на аминокиселината левцин се падат 50% от общото количество ВСАА, което ознчава, че са в съотношение 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин). Такова е и съотношението на трите аминокиселини във формулата на ВСАА Powder на Prozis, където се съдържат 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза.

ВСАА спомагат за премахването на излишните мазнини от тялото, възстановяват изчерпаните нива на гликоген и забавят неговото разграждане. Освен това, в ролята си на аминокиселини участват в поддържане на азотния баланс. ВСАА, чрез своите добре изразени антикатаболитни и също така анаболитни способности подобряват възстановяването на изтощените мускули след тренировка.

От ВСАА могат да се извлекат и други ползи. Те имат способността да намаляват умората като се свързат с определени рецептори в мозъка, които при взаимоотношение със серотонина предизвикват умора. Това става, тъй като при транспортирането си в кръвта използват една и съща транспортна система като триптофана. Когато при тренировка количеството свободен триптофант се увеличи, той се транспортира в кръвта, след което достига до мозъка и там се преобразува ензимно в 5-хидрокситриптамин (серотонин), предизвикващ умора. По-високото количество ВСАА в кръвта измества триптофана и може да се свърже със същите рецептори като блокира действието на серотонина. 

Всичко това, плюс невероятните вкусове на портокал и лимон, както и на неовкусеният вариант, правят BCAA Powder продукт с топ качество, който задоволява изискванията на голям брой потребители. BCAA Powder не съдържа допълнителни вещества и е съставен изцяло от аминокиселини с разклонени вериги 2:1:1 (левцин, валин, изолевцин)

Защо да изберем Prozis BCAA Powder?BCAA Powder на Prozis намаляват умората и подобряват възстановяването

 • Продукт с топ качество
 • 5 грама ВСАА за доза
 • Стимулира протеиновия синтез
 • Спомага за бързо възстановяване
 • Участват в регулацията на азота
 • Поддържат гликогеновите нива
 • Чувствително намаляват умората
 • Участват в премахване на мазнините
 • Разнообразни вкусове + неовкусен вариант
 • Лесно разтваряне във вода
 • Без допълнителни вещества
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Powder на Prozis?

BCAA Powder са аминокиселини с разклонени вериги, производство на Prozis, които ви осигуряват постигане на оптимални резултати във фитнеса, тъй като стимулират ситнеза на протеини в мускулните клетки, предпазват ги от разграждане и подобряват тяхното възстановяване. Освен това ВСАА участват в изгарянето на мазнините, поддържат гликогеновите нива, участват в регулацията на азотния баланс и спомагат за намаляване на умората. Аминокиселините в BCAA Powder са в количествено съотношение 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин). В продукта на Prozis не са добавяни допълнителни вещества и той съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 5 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Powder - аминокиселини с разклонени вериги на марката Prozis

За кого е най-подходящ BCAA Powder (аминокиселини с разклонени вериги) на Prozis?

Формулата на BCAA Powder е подходяща за всеки, който се стреми към постигането на бързи и оптимални резултати и изграждането на чисти мускули. Аминокиселините с разклонени вериги със сигурност ще ви помогнат да натрупате желаните мускули, като освен това ще подобрят цялостното физическо състояние. BCAA Powder съдържа 100% ВСАА и е без добавяни вещества.

Употреба и дозировка на Prozis BCAA Powder:

За постигане на оптимални резултати можете да приемате по една доза (5 грама) BCAA Powder преди тренировка и една доза след тренировка, като разтворите 5 грама (една доза) BCAA Powder в 50мл вода или обезмаслено мляко (или напитка по избор) и разбъркате с лъжица или като използвате шейкър

Количество в една доза (5 грама)

СъставКоличество в една доза (5 грама)
L-левцин2500 mg
L-изолевцин1250 mg
L-валин1250 mg

Съств на BCAA Powder: L-левцин, L-изолевцин, L-валин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки