Menu
Your Cart

Doctor's Best Best Lutein 10 mg

Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein 10 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best Lutein 10 mg
 • КОД: DRB-00143
Видян от: 1745
59.90 лв.
Без данък: 59.90 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Best Lutein подобрява зрението.Doctor's Best Best Lutein е здравословна хранителна добавка, съдържаща лутеин и зеаксантин на капсули. Лутеинът е естествена субстанция, която се съдържа в спанакът, царевицата, яйчният жълтък и други. Той притежава силни антиоксидантни качества и защитава клетките от увреждане. В частност е много популярен като натурално средство за подобряване на зрението. Установено е, че лутеинът се натрупва основно в лещата на окото и макулата, защитавайки очите от дегенеративни изменения. Очите са изложени на ежедневни и непрекъснати атаки – облъчване от екрана на телевизора, компютъра, телефона, тютюневия дим, замърсен въздух, свободни радикали, недостатъчно овлажняване и т.н. Всичко това може да доведе до дискомфорт, сълзене или пък сухота, дразнене, зачервяване, неясно виждане, както и сериозни заболявания като макулна дегенерация и други. Включването на антиоксиданти в ежедневието чрез храна или хранителна добавка е от ключово значение за поддържане на добро общо здраве, както и на добро зрение

Защо да изберем Best Lutein от Doctor's Best?

 • Високоефективна формула;
 • Поддържа зрението;
 • Антиоксидантна защита;
 • Намалява риска от макулна дегенерация;
 • Защитава при работа с компютър;
 • Помага при състояния на късогледство, астигматизъм, далекогледство и други;
 • Оказва профилактика срещу очни болести;
 • Намалява умората на очите при шофиране;
 • Не съдържа ГМО и глутен;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Best Lutein?

Doctor's Best Best Lutein защитава от оксидативен стрес.Best Lutein от Doctor's Best е хранителна добавка, съдържаща лутеин и зеаксантин на капсули. Продуктът е предназначен за осигуряване на антиоксидантна защита на клетките и по-конкретно – за предпазване на зрението. Ежедневното използване на телефони, компютри и друга техника, която излъчва синя светлина, оксидативния стрес, а и течението на времето,  неминуемо водят до умора, зачервяване, сухота и дегенеративни изменения. Появяват се различни отклонения – астигматизъм, късогледство, далекогледство и други.

Лутеинът е особено мощен антиоксидант, който защитава очите от увреждане. Неутрализира свободните радикали и поддържа остротата на зрението. Освен за превенция, добавка с лутеин на капсули може да използва при различни нарушения – астигматизъм, късогледство, далекогледство, кръвоизливи, при диабет и други. Всяка доза от Best Lutein от Doctor's Best на перфектна цена съдържа 10 мг лутеин. Особено застрашена група са хората, които ежедневно и продължителни часове работят на компютър, както и пушачите. Синята светлина, която се излъчва от екрана изморява очите, а рядкото мигане изсушава повърхността му. Резултатът е раздразнени и зачервени очи, които парят. Антиоксидантите укрепват стените на кръвоносните съдове, намалявайки тяхната пропускливост. Освен лутеин, формулата на Doctor's Best Best Lutein съдържа и зеаксантин. Дуото лутеин и зеаксантин е доказано в практиката като изключително успешно в борбата за добро зрение. Той се съдържа в храни като спанак, зеле, броколи и други. Той е мощен антиоксидант и предпазва очите от оксидативен стрес. Всяка доза от продукта Best Lutein съдържа 4 мг зеаксантин

Достатъчно почивки, предпазни очила, които филтрират синята светлина и хубави екрани, са само част от стъпките в посока на по-добро здраве. Включването на лутеин и зеаксантин като хранителна добавка в ежедневната суплеменция дава отлични резултати. Двата пигмента са естествени за организма и имат защитна функция – предпазват очите от дегенеративни изменения на тъканите, подобряват комфорта и поддържат зрението ясно.

За кого е подходящ Doctor's Best Best Lutein (лутеин) на капсули?

Best Lutein е отлично решение за хора, които работят ежедневно и продължително време на компютър, ползват активно различни мобилни устройства, изложени са на замърсен въздух, употребяват цигари, имат фамилна предразположеност към очни заболявания, страдат от сухота на очите, дразнене и често зачервяване, както и при различни заболявания, например диабет.

Употреба и дозировка на Best Lutein:

Една доза (1 капсула) дневно.
 
СъставСтойност за 1 капсула 
Лутеин10 мг**
Зеаксантин 4 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: слънчогледово масло, желатин (капсула), глицерин, пречистена вода.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки