Menu
Your Cart

Doctor's Best Best PQQ

Doctor's Best Best PQQ
Doctor's Best Best PQQ
Doctor's Best Best PQQ
Doctor's Best Best PQQ
Doctor's Best Best PQQ
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best PQQ
 • КОД: DRB-00295
Видян от: 1757
62.19 лв.
Без данък: 62.19 лв.

Възможни варианти

За всяка програма против стареене, основните приоритети са здравословното хранене и физическото натоварване. Но съществуват и други инструменти. Природата ни ги представя под формата на антиоксиданти, които помагат в борбата със стареенето и дори обръщат този процес. Една от основните причини за стареенето е оксидативният стрес на митохондриите. Те са генератори на клетъчната енергия. Произвеждат АТФ (аденозин трифосфат), енергиен източник за всички биохимични процеси, осигуряващ най-малко 95% от енергията на клетките. В органите, активно консумиращи енергия, като сърцето и мозъка, има голяма концентрация на митохондрии. До неотдавна производството им в организма се е стимулирало чрез ограничаване приема на калории и интензивна физическа активност. Но и двата начина са твърде строги и непрактични за повечето възрастни хора. Коензим PQQ от Doctor's Best осигурява практична алтернатива за преустановяване на тяхната загубата, която е основната причина за преждевременно стареене и дегенеративните заболявания. Best PQQ инициира създаването на нови митохондрии и е на чудесна цена.

Защо да изберем Doctor's Best Best PQQ?

 • Ще се подобри здравословното състояние на сърцето, когнитивната функция и паметта, благодарение на високо потентната форма на PQQ. За по-дълъг живот
 • Поддържа биогенезата на митохондриите
 • Изключително ефективен антиоксидант
 • Насърчава митохондиалното производство на енергия
 • Има невропротективно действие
 • Увеличава издръжливостта на тялото
 • Укрепва имунната система
 • Подкрепя сърдечното и мозъчно здраве
 • Не съдържа ГМО и глутен
 • Всяка капсула Best PQQ доставя 20 mg PQQ (пиролохинолин хинон)
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Best PQQ на Doctor's Best?

Best PQQ е антиоксидант на марката Doctor's Best съдържащ Пиролохинолин хинон 20 мг. Последното постижение в областта на митохондриалната биоенергетика е коензим пиролохинолин хинон или PQQ. Митохондрията е енергийния генератор на клетките. PQQ има важна роля в редица биологични функции. Той е подобен на коензим Q10 микроелемент, чиято антиоксидантна способност осигурява изключителна защита и предпазва митохондриите от разпад. Най-удивителното откритие е направено през 2010 г., оказало се, че пиролохинолин хинон не само защитава митохондриите от оксидативно увреждане, но също стимулира растежа на нови.

 • Best PQQ ще ви даде най-добрата митохондриална защита.

За да се запази оптималното количество митохондрии и да се увеличи броят им, може да използвате хранителната добавка Best PQQ, съдържаща пиролохинолин хинон (PQQ).Като основен двигател, произвеждащ почти цялата биоенергия, митохондриите са най-уязвимото звено по отношение на оксидативния стрес. PQQ осигурява абсорбирането на големи свободни радикали. В основата на тази способност е изключителната му молекулярна стабилност. Като биоактивен коензим, PQQ активно участва в трансфера на енергия към митохондриите, които осигуряват на организма биоенергия.

За разлика от другите антиоксидантни съединения, поради стабилността на съединението, PQQ позволява прехвърлянето на хиляди електрони без молекулярно увреждане. Това се потвърждава особено ефективно при неутрализиране на повтарящи се хидроксиди и супероксидни радикали. Според последните проучвания, PQQ е 30 до 5000 пъти по-ефективен от други антиоксиданти (например аскорбинова киселина), за поддържане на окислително-възстановително равновесие. Последователните констатации в научната литература показват, че PQQ е по-полезен от конвенционалните вещества, на които се основава мнозинството.

 • Best PQQ защитава от стареене най-енергозависимите органи.

Благодарение на описаните по-горе свойства, PQQ има защитно-предпазващ ефект върху сърцето и мозъка.

 • Best PQQ има невропротективно свойство.

PQQ оказва силна защита на мозъчните клетки от оксидативни увреждания срещу исхемия. По-специално защитава нервите чрез промяна на най-важните NDMA рецептори. NDMA е най-силният регулатор на ексцитотоксичността - процес на прекомерно и продължително възбуждане на неврони с последваща смърт, което от своя страна е взаимосвързано с различни невродегенеративни заболявания и припадъци. PQQ също така предпазва невроните от токсични увреждания от отрови, включително живак. Предотвратява образуването на протеин, свързан с болестта на Паркинсон. Коензима също така защитава нервните клетки от токсичния ефект на бета-амилоид (протеин, свързан с болестта на Алцхаймер). Има благотворен ефект върху познавателните способности и паметта.

 • Best PQQ ще стартира клетъчното деление на митохондриите.

В клетъчната биология, митохондрията е уникална по един важен показател. Наред с другите клетъчни компоненти - тя има своя собствена ДНК, различна от тази намираща се в клетъчното ядро, която обикновено се смята за градивен елемент на всички живи организми. Митохондриалната ДНК прилича на бактериалната ДНК, резултат от еволюционната наследственост. Биолозите вярват, че нашите митохондрии съществуват като независим отделен високоенергиен организъм. Нашите далечни прародител са погълнали тези клетки и интегрирали прото-митохондриите в своята вътрешна структура. Това обезпечило клетъчните ни прародители с две силни еволюционни предимства - производство на големи количества енергия с помощта на кислород и увеличаване на клетъчния живот.

Този прост факт има дълбоки последици за науката в борба срещу стареенето. Стартиране клетъчното деление на митохондриите при стареещия организъм е много трудно, Best PQQ може да бъде катализатор за този процес.

 • Best PQQ има кардиозащитно свойство

Best PQQ 20 mg на капсули ще направи вашето тяло по-устойчиво в борбата със стареенето. Основната причина за инфаркт на миокарда е продължителната исхемия, а основните причини за нея са съдови промени, причинени от прекомерно или недостатъчно натоварване, неправилно хранене и намаляване количеството и качеството на възстановяване (спане, масаж, контрастни процедури, ходене). При това намалява броя на митохондриите и като следствие се понижава заряда и мощността на сърцето при неговата работа, което може да доведе до заболявания и преждевременна смърт. За да се запази оптималното количество митохондрии и да се увеличи броят им, може да използвате хранителната добавка Best PQQ, съдържаща пиролохинолин хинон (PQQ).

Проучванията показват, че PQQ може да предотврати образуването на бета-амилоид, който има значителен ефект, причиняващ появата на болестта на Алцхаймер.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава много добра цена за Best PQQ - антиоксидант на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best PQQ на капсули от Doctor's Best? 

Best PQQ на капсули от Doctor's Best е подходящ продукт е за всеки, който иска да увеличи защитата на митохондриите в своя организъм, както и да увеличи техния брой. Best PQQ 20 mg на капсули ще направи вашето тяло по-устойчиво в борбата със стареенето. Ще се подобри здравословното състояние на сърцето, когнитивната функция и паметта, благодарение на високо потентната форма на PQQ. Best PQQ 20 mg ще индуцира митохондриална биогенеза за „младежко” производство на клетъчна енергия.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best PQQ:

Приемайте по една (1) капсула дневно след хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав:Стойност за 1 доза: %ПДД

PQQ (пиролохинолин хинон)

(Като динатриева сол на PQQ)

20 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Не съдържа ГМО и глутен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки