Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg

Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
 • Наличност: Да
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: Doctor's Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
 • КОД: DRB-00123
Видян от: 2346
68.00 лв.
Без данък: 68.00 лв.

Възможни варианти

Здравословни добавки > Doctor s Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg

На всеки човешки организъм, за да се развива и за да функционира нормално, му трябва пълен комплекс от необходими витамини, макро и микроелементи. Един от необходимите компоненти за пълноценното подхранване на човека е липоевата киселина. Това химично съединение притежава силни антиоксидантни свойства. То се произвежда от организма самостоятелно, а може да постъпва в него и от зелените зеленчуци, говеждия черен дроб, маята.

Поддържането в организма на оптимално съотношение между различните органични съединения помага за понижаване масата на тялото. Един от компонентите, които оказват съществено влияние върху процеса на отслабване, е именно липоевата киселина.

Защо да изберем Doctor's Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg?

 • Doctor's Best Best Stabilized R-Lipoic Acid увеличава физическата енергияЗа намаляване на мастните отлагания
 • Поддържа доброто състояние на здравето
 • Помага при затлъстяване, особено при диабетици
 • Увеличава енергията и физическата издръжливост
 • Спомага за обмена на веществата
 • Има антиоксидантна активност
 • 1 дози – по 1 капсула на ден
 • Поддържа добрия статус на имунитета
 • Подходяща добавка за здравословния начин на живот
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Stabilized R-Lipoic Acid от Doctor's Best на капсули?

Best Stabilized R-Lipoic Acid е витаминна хранителна добавка на компанията Doctor's Best, която съдържа липоева киселина – биологично активно съединение, което е витамин и мощен антиоксидант с природен произход. За да разберем с какво е полезна тази хранителна добавка, ще разгледаме действието и върху организма.

Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg на невероятна цена подобрява обмяната на веществатаТова вещество носи също и името витамин N. То се съдържа практически във всяка клетка в човешкото тяло. Но при некачествено и непълноценно хранене, неговите запаси в организма се изчерпват много бързо. Това дови до понижаване на имунитета и влошаване на състоянието на човека. За попълването на запасите на липоева киселина, трябва да се храним здравословно и пълноценно. Но в днешно време това е трудно постижимо. Затова е препоръчително използването на добавката Stabilized R-Lipoic Acid на капсули от Doctor's Best, която, при регулярна употреба, предотвратява рисковете от дефицит на витаминът N. При нейната употреба се подобрява не само здравето, но и настроението.

При приема на R-Липоева киселина, в комплекс с физически натоварвания и здравословен хранителен режим, състоянието на човешкия организъм се подобрява значително.

Основното качество на продукта е способността му да оказва влияние върху протичането на обменните процеси на клетъчно ниво в тялото. Той ускорява процесите на метаболизма и ги нормализира.

Doctor's Best Best Stabilized R-Lipoic Acid от 100 mg помага срещу диабетИзползването на Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 мг на специална цена от Doctor's Best помага и за подобряване на зрението, а също и за по-доброто функционирране на сърдечно-съдовата система. Попаднала в организма, като допълнителна добавка, липоевата киселина участва в обмена на веществата, помага за понижаване нивата на кръвната захар, което е особено важно за хората, страдащи от захарен диабет.

Биологично активното съединение R-Lipoic Acid облекчава състоянието на хората, поразени от болестта на Алцхаймер, Паркинсон, Хънтингтън.

Хранителната добавка Р-липоева киселина от 100 мг подобрява състоянието и след възникване на отравяне на организма с йони на тежки метали. Освен това помага и при увреждане на нервите, вследствие на диабетната болест. Използването на този продукт значително намалява негативното влияние на химиотерапията при ракови заболявания.

Best Stabilized R-Lipoic Acid при отслабване

При диабет хранителната добавка помага ефективно да се намали и да се контролира теглото на тялото при хора, които страдат от наднормено тегло. Именно диабетиците най-често страдат от затлъстяване, а добавката ще им помогне да си помогнат в и без това сложната здравна ситуация, в която се намират.

В съчетание със спорт Best Stabilized R-Lipoic Acid помага за топенето на мазнинитеВитамин Н помага за ускоряване процесите на трансформирането на въглехидратите, постъпващи в човешкото тяло, в енергия и забързва окисляването на мазнините. Приемът на добавката помага за блокирането на протеинкиназата – ензим, който осъществява предаването на сигнал в определен отдел на мозъка за възникването на глад. Блокирането на този ензим помага на човека по-успешно да контролира чувството си на глад.

В процеса на въздействие върху организма на Best Stabilized R-Lipoic Acid се увеличава енергийния му потенциал. Особено ефективно е използването на хранителната добавка за отслабване, особено ако приемът и е съпроводен с физическо натоварване. При изпълняването на физически упражнения се активира използването от клетките на биологично активни съединения и питателни вещества. А това от своя страна води до повишаване издръжливостта на организма и по-интензивното трениране, което на свой ред, помага за горенето на излишните мазнини и калории.

Ползата от използването на Бест Р-липоева киселина на капсули на Doctor's Bestе огромна, тъй като съединението участва в процесите, осигуряващи добра обмяна на различни вещества в организма и горенето на енергията. Освен това, употребата на този витамин помага за повишаването на употребата на глюкоза от мускулните клетки.

И не на последно място е прекрасното свойство на добавката, да възпрепятства стареенето на клетките. Това качество на продукта помага на организма не просто да остане млад, но и да се подмладява.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Stabilized R-Lipoic Acidлипоева киселина на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Stabilized R-Lipoic Acid (Р-липоева киселина) от Doctor's Best?

Best Stabilized R-Lipoic Acid може да се използва от хора, които желаят да понижат своето тегло както със здравословна, така и с чисто естетическа цел. Изключително подходяща е употребата на добавката при диабетно затлъстяване, тъй като ефективно помага за горенето на мазнините, натрупани като усложнение от захарен диабет.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Stabilized R-Lipoic Acid:

Приемайте по 1-2 капсули дневно.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
D-биотин150 мкг**
R-липоева киселина100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, оризов прах, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър