Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Витамини > Doctor s Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU

Витамини > Doctor s Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU
Витамини > Doctor s Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU
 • Наличност: Да
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU
 • КОД: DRB-00302
Видян от: 4427
39.69 лв.
Без данък: 39.69 лв.

Възможни варианти

Витамини > Doctor s Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU

Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU е хранителна добавка, която съдържа вегетариански витамин D3. Формулата съдържа сертифициран растителен витамин Д3 – Vitashine. Този мастноразтворим витамин има огромно значение за здравето и участва в редица процеси. Особено популярен е в областта на здравословните добавки, но фокусът често пада само върху проблемите с костната плътност. Той прави много повече от това да укрепва костите и да противодейства на рахита. Витамин D е съставен от няколко разновидности от D1 до D5. Във формулата на продукта е включен D3 (холекалциферол), за който се твърди, че притежава най-мощни и изявени способности да подобрява здравословното състояние.
Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU подобрява настроението.
Витаминът може да се синтезира в кожата под влиянието на слънчевите лъчи, но поради някои фактори, това производство не е достатъчно. Избягването на стоенето на слънце, нанасянето на слънцезащитни продукти с висок фактор, слънчеви алергии, лесно изгаряне, продължителен престой на закрито и още много други са основни причини за непокриване дори на минималните стойности. Съдържа се естествено в различни риби, черен дроб, животински мазнини, жълтък от яйце, краве масло и други. Добавката съдържа вегетариански източник на витамин D3 и се включва идеално във веган/вегетарианско хранене.
Кости - Витамин D3 участва в метаболизма на калций, подобрявайки неговото усвояване и влагане в структурата на костите. С това се възстановява костната плътност, противодейства се на някои заболявания, намалява се рискът от счупване, ускорява се оздравяването при фрактури. Оптимален ефект се постига чрез комбинирането му с приема на витамин K2 и калций. При възрастните хора, жените в менопауза и при други случаи е добре да се приема добавка с витамин Д3.
Имунна система - Доказано е, че холекалциферолът има сериозен потенциал да подобри имунната защита. Препоръчва се силно при различни автоимунни заболявания, след предварително изследване на нивата на витамина в кръвта. Намалява честотата на боледуване, стимулира възстановяването и действа противовъзпалително.
Сърце - Витаминът участва в поддържане на сърдечно-съдовата функция. Дефицитът му може да причини високо артериално налягане и опасност от сърдечни заболявания.
Хормони - Дефицитът на витамин D3 може да доведе до хормонален дисбаланс, а той редица проблеми като ниско либидо, чувство за потиснатост, депресия и нежелание за близост. Включването на добавката в ежедневната суплеменция на мъжете може да оптимизира нивата на тестостерон.
Холекалциферолът има отличен ефект при хора, страдащи от диабет. Подпомага секрецията на инсулин и подобрява инсулиновата чувствителност. Счита се, че има сериозен потенциал за превенция и лечение на множествената склероза, както и че намалява опасността от развитие на рак на гърдата, яйчниците, простатата и панкреаса. Установена е връзка между настроението и нивата на витамин D3. Когато те са ниски, обикновено се наблюдава лошо настроение и дори депресивни състояния. Витамин D3 помага при възпаления от различен характер, като се смята, че именно те са в основата на редица сериозни заболявания, включително и автоимунните. Поддържа дейността на щитовидната жлеза.

Защо да изберем Best Vegan Vitamin D3 2500 IU?Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU заздравява костите и зъбите.

 • Оптимална дневна доза витамин Д3;
 • Укрепва имунитета;
 • Vitashine растителен витамин Д3;
 • Възстановява костната плътност;
 • Подобрява метаболизма на калций;
 • Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания;
 • Действа противовъзпалително;
 • Подпомага работата на щитовидната жлеза;
 • Подобрява инсулиновата чувствителност;
 • Потенциал да повиши либидото;
 • Поддържа хормоналните нива;
 • Подобрява настроението;
 • Облекчава симптомите при депресия;
 • Повишава енергията;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU?

Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 е хранителна добавка с растителен витамин Д3. Формулата предлага високи дози холекалциферол, подходящи за превенция и лечение на редица заболявания и здравословни проблеми. Особен интерес представляват способностите на витамина да действа противовъзпалително. Установено е, че помага при слаб имунитет и помага за справяне с автоимунни заболявания. Витамин Д3 участва в метаболизма на калций и заздравява костите и зъбите. Влияе върху менталното здраве, намалява симптомите на депресия и лошото настроение. Включването на Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU в ежедневната суплеменция на хора с диабет, оказва положителни резултати върху инсулиновата чувствителност.

За кого е подходящ Best Vegan Vitamin D3 2500 IU?

Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 е подходящ избор за профилактика и поддържане на здравословни нива на холекалциферол в организма. Оказва превенция на заболявания на костната система, намалява риска от сърдечно-съдови смущения, депресивни състояния, липса на енергия, проблеми с щитовидната жлеза, слаб имунитет и дори сериозни дегенеративни изменения на мозъка и нервната система. Всяка капсула съдържа 2500 IU витамин Д3 от растителен произход и може да се ползва при веган и вегетарианско хранене.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU:

Една доза (1 капсула) се приема 1-2 пъти дневно с храна.
СъставСтойност за 1 капсула%ПДД
Vitashine витамин D3 (холекалциферол)2500IU625%*

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории.
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), малтодекстрин, захароза, силициев диоксид, d-алфа токоферол, аскорбил палмитат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър