Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Myprotein Creatine Monohydrate 1000 mg

Прегледан: 2936
Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured Наличен

44.49 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Myprotein Creatine Monohydrate 1000 mg

CreatineCreatine Monohydrate Unflavoured е креатин монохидрат под формата на лесноусвоими таблетки Monohydrate Unflavoured е продукт на компанията Myprotein и представлява аминокиселината креатин, произведена под формата на лесноусвоими таблетки. Това позволява много по-лесно дозиране на креатина, от колкото при използването на продукти на прах. Таблетките креатин монохидрат на Myprotein са неовкусени, и могат да се приемат със всякаква течност. 

По струкура креатинът е азотсъдържаща органична киселина (аминокиселина), която се нормално се открива в човешкия организъм и играе роля на молекула снабдяваща с енергия клетките и по-точно главно мускулните клетки. В мускулите се намира и най-голямата концентрация на креатин в тялото. Увеличаването на енергията за клетките се постига чрез увеличаване на нивата на аденозин трифосфат (АТФ - основната енергийна молекула). 

Креатинът не е есенциален нутриент, но при интензивни физически упражнения неговите нива намаляват по-бързо, от колкото се синтезират нови количества, поради което това съединение се използва като добавка от много спортисти. Креатин се произвежда в черния дроб и бъбреците и се транспортира чрез кръвта до тъканите, които най-много се нуждаят от него - скелетните мускули и мозъка. 

По време на физическо натоварване наличното количество АТФ много бързо се изчерпва (само за няколко секунди) и преминава в аденозин дифосфат (АДФ). Задачата за възстановяване на АТФ е именно на фосфокреатинът (формата, под която креатина се съхранява в клетките). Това възстановяване на АТФ чрез фосфокреатина се извършва от ензима креатин киназа. При продължително физическо натоварване обаче, фосфокреатинът също се изчерпва. Тук вече идва ролята на креатиновите добавки, чиято цел е да повишат капацитета на мускулните клетки, които да могат да складират повече фосфокреатин. По този начин се увеличава и удължава производството на АТФ в мускулите и това спомага за по-дълги и интензивни тренировки.

Креатинът, като хранителна добавка, използвана от много спортисти повишава енергията, силата и издръжливостта, което от своя страна води до по-бързи резултати и по-голм ефект. Той спомага за бързо натрупване на мускулна маса и за провеждането на по-дълги тренировки. Таблетките Creatine Monohydrate Unflavoured на Myprotein се усвояват много бързо в тялото след прием и ви осигуряват бързо абсорбиране на креатин в клетките. 

Защо да изберем Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured?Creatine Monohydrate Unflavoured е неовкусен вариант на креатина на Myprotein с топ цена в Protein.bg

  • Продукт с високо качество
  • 5 грама креатин монохидрат за доза
  • Снабдява клетките с енергия
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Таблетки с лесно и бързо абсорбиране
  • Неовкусен - подходящ за прием с всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатин монохидратът Creatine Monohydrate Unflavoured на Myprotein?

Креатинът на Myprotein представлява аминокиселина, произведена под формата на таблетки с бързо усвояване, които са неовкусени. Creatine Monohydrate Unflavoured възстановява изчерпаните количества АТФ и увеличава силата и издръжливостта. Това води до по-бързо натрупване на мускулна маса и съответно до по-бързи резултати. Всяка таблетка Creatine Monohydrate Unflavoured съдържа по 1 грам креатин монохидрат и съответно 5 грама креатин монохидрат във всяка доза от 5 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine Monohydrate Unflavoured - креатин монохидрат на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Creatine Monohydrate Unflavoured (креатин монохидрат) на Myprotein?

Креатинът на Myprotein е подходящ за всеки, който спортува активно - от бодибилдъри до спринтьори. Подходящ е за вас, ако желаете да увеличите силата, издръжливостта, скоростта и мускулната си маса. Креатинът е безопасен и е с доказан ефект за подобряване на общото физическо състояние. Освен това лесноусвоимите таблетки ви позволява много по-точно да определяте желаната доза и ви гарантират бърза абсорбция.

Употреба и дозировка на Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured:

Приемайте по една доза (5 таблетки) Creatine Monohydrate Unflavoured 1-2 пъти дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. 

Количество в една доза (5 таблетки)

Състав:Количество:
Креатин Монохидрат5 гр

Състав на Creatine Monohydrate Unflavoured : Креатин монохидрат, Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Набухвател (микрокристална целулоза).

*Информация за алергии : Продуктът е произведен в съоржение, преработващо мляко, соя, яйца и глутен

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: