Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Myprotein Caffeine & CLA

Прегледан: 1881
Myprotein Caffeine & CLA Наличен

56.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Myprotein Caffeine & CLA

Myprotein Caffeine & CLA съдържа кофеин, който тонизира тялото и увеличава силата.Caffeine & CLA от Myprotein е популярен продукт в спортната суплеменция, а причина за това е ефективната му формула. В нея са включени кофеин и конюгирана (свързана) линолова киселина (CLA, КЛК) е с изключителен фокус върху подобряване на работоспособността по време на тренировка. Съставките на продукта повишават силата и издръжливостта, а за повече енергия се използват мастните запаси на тялото.

Защо да изберем Caffeine & CLA на Myprotein?

 • Подпомага използването на мазнините като източник на енергия;
 • Повишава силата и издръжливостта;
 • Антиоксидантна защита;
 • Увеличава мускулната маса;
 • Регулира нивата на холестерол и триглицериди в кръвта;
 • Понижава риска от атеросклероза и непроходимост на кръвоносните съдове;
 • Потиска апетита;
 • Действа тонизиращо;
 • Подобрява концентрацията;
 • Подобрява вида и състоянието на кожата и косата;
 • Удобна за прием форма;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява (кофеин и конюгирана линолова киселина) Caffeine & CLA от Myprotein?

Caffeine & CLA е хранителна добавка на марката Myprotein, съдържаща кофеин и конюгирана линолова киселина. Тези две съставки в продукта Caffeine & CLA действат синергично и улесняват постигането на целите при бодибилдинга – повече мускули и по-малко мазнини.

Включеният във формулата на Caffeine & CLA кофеин действа изключително благотворно върху спортните постижения. Както е известно, кофеинът е стимулант на нервната система, и по-точно симпатиковия дял, като влияе чрез увеличаване отделянето на адреналин. Именно адреналинът активира ползването на мазнините и гликогена от депата, за да ги включи в енергийния обмен. Прецизната доза кофеин във формулата на Caffeine & CLA осигурява оптималните количества, за да се извлече максимална полза, тъй като повече не означава по-добре.

Myprotein Caffeine & CLA съдържа конюгирана линолова киселина. Тя е с много добри показатели за подобряване на здравословното състояние, но причината да бъде толкова популярна във фитнес средите е способността й да редуцира мазнините в тялото. CLA намалява мастното съдържание в организма както подкожното, така и междуорганното. Разбира се, за да се случи това трябва да се спазва хранителен режим с отрицателен калориен баланс, т.е. недостиг на калории. Придържането към високопротеиново хранене със средни нива на въглехидратите, в комбинация със силово натоварване, позволява ускорено качване на чисти мускулиТъй като CLA има отношение към мазнините в тялото, Caffeine & CLA понижава равнището на триглицериди в кръвта. По този начин се намалява риска от запушване на кръвоносните съдове и атеросклероза.

Caffeine & CLA редуцира мазнините и увеличава мускулната маса.

За кого е подходящ Caffeine & CLA (кофеин и КЛА)?

Caffeine & CLA е подходящ избор за всеки спортист, особено в областта на бодибилдинга. Продуктът стимулира използването на мазнини като източник на енергия, което води до повече сила и издръжливост, изгаряне на мазнините и извайване на релефно тяло.
При хората, които не спортуват активно, продуктът има по-слаб ефект, както и при тези, които не спазват хранителен режим. Основно се изразява в тонизиране и потискане на апетита за сладки храни.

Употреба и дозировка на Caffeine & CLA от Myprotein:

Една доза (2 капсули) 1 път дневно, за предпочитане сутрин или 1 час преди тренировка.

Важно! Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват яйца, мляко, соя, глутен, както и техни продукти. 

Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):

Състав:Стойност за 1 доза: 
CLA1.23 гр
Кофеин63 мг
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: