Menu
Your Cart

Myprotein CarniPro 97% Hydrolysed Beef Protein

Myprotein CarniPro 97% Hydrolysed Beef Protein
Hot
Myprotein CarniPro 97% Hydrolysed Beef Protein
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein)
Видян от: 5283
45.49 лв.
Без данък: 45.49 лв.

Възможни варианти

CarniProCarniPro (97% Hyrdolysed Beef Protein е с 97% съдържание на протеини за доза и топ цена в Protein.bg (97% Hydrolysed Beef Protein) е продукт на компанията Myprotein и представлява хидролизиран телешки протеин на прах с 97% съдържание на протеини във всяка доза. Телешкият протеин на Myprotein е хидролизиран, за да се достигне възможно най-висока степен на чистота. Процесът на хидролиза представлява "смисалне" на протеините и освен високата степен на чистота, която предоставят, се гарантира и много лесно и бързо усвояване на съставките в организма.

Телешкият протеин е един от най-високопротеиновите източници и поради това е идеална алтернатива на млечните протеинови продукти. Съдържа всички нужни на тялото аминокиселини, които да осигурят натрупването на чиста мускулна маса и съответно, постигането на по-добри резултати. Естествено в телешкото месо се съдържат високи количества креатин, а също така и всички необходими за мускулния растеж аминокиселини. Това включва и 9-те есенциални (ЕАА) аминокиселини. ЕАА не се произвеждат в човешкия организъм, което налага тяхното приемане чрез храната. Първите 3 ЕАА се наричат аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Те изпълняват и други функции в организма като стимулиране на протеиновия синтез, намаляване на умората, предпазват мускулите от разпад и спомагат за премахването на излишните мазнини.

CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) ви осигурява един от най-чистите протеинови продукти, които ще ви помогнат бързо да натрупате чиста мускулна маса. Високото съдържание на протеини е за сметка на минималните (следови) количества мазнини и въглехидрати. CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) е с различни вкусове (банан, шоколад, ягода, ванилия и неовкусен), което ви дава разнообразие да изберете най-подходящия за вас вкус. 

Защо да изберем Myprotein CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein)?CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) е с богат аминокиселинен профил и топ цена от Protein.bg

 • Висококачествен хидролизиран телешки протеин
 • 97% съдържание на протеини
 • Богат аминокиселинен профил (ЕАА, ВСАА)
 • Увеличава натрупването на чиста мускулна маса
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Минимални количества мазнини и захари
 • Разнообразни вкусове и неовкусен вариант
 • Бързо се усвоява в организма
 • Лесен за приготвяне и прием
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява телешкия протеин CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein)?

CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) представлява хидролизиран телешки протеин на марката Myprotein с богат аминокиселинен профил и минимално съдържание на мазнини (1,9%) и въглехидрати (0,1%). Телешкия протеин на Myprotein е идеален заместител на млечните протеини и ви осигурява бързо и лесно усвояване в организма, а освен това е с много високо (97%) протеиново съдържание - 24 грама протеини във всяка доза от 25 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) - телешки протеин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) (телешки протеин) на Myprotein?

CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) е подходящ за всеки, който желае да натрупа чиста мускулна маса и като цяло да увеличи дневният си прием на протеини. Също така е подходящ за хората, които имат непоносимост към лактоза или просто избягва приема на лактоза и млечни продукти в диетата. Освен това в телешкият протеин не се съдържат млечните алергени и това го прави идеална алтернатива.

Употреба и дозировка на Myprotein CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein):

Можете да приемате CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) като разтворите една доза (25гр.) в 200-250 мл вода и приемете 30 минути преди и/или след тренировка. Също можете да приемате телешкия протеин на Myprotein по всяко време на деня, когато имате нужда от допълнителен прием на протеини

Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина. 1 доза е равна на 25 грама

Стойностите са посочени за Неовкусения продукт. При различните аромати стойностите могат да варират до 10%

Хр. стойностза 100 грамаза 25 грама
Енергия1721 KJ/406 kcal430 KJ/102 kcal
Мазнини
- наситени
1,9 гр
0,9 гр
0,5 гр
0,2 гр
Въглехидрати
- захари
0,1 гр
0 гр
0 гр
0 гр
Протеини97 гр24 гр
Соли1,8 гр0,45 гр

Състав на CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) : Банан : Хидролизиран телешки протеин (92%), Сгъстител (ксантан), Аромати, Оцветител (куркумин), Подсладител (сукралоза).

Шоколад : Хидролизиран телешки протеин (88%), Сгъстител (ксантан), Какао на прах, Аромати, Подсладител (сукралоза)

Ягода : Хидролизиран телешки протеин (92%), Сгъстител (ксантан), Аромати, Оцветител (цвеклово червено), Подсладител (сукралоза)

Неовкусен : Хидролизиран телешки протеин (99%), Сгъстител (ксантан)

Ванилия : Хидролизиран телешки протеин (92%), Сгъстител (ксантан), Аромати, Подсладител (сукралоза)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки