Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Myprotein BCAA Plus

Прегледан: 1153
Myprotein BCAA Plus Наличен

28.49 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Myprotein BCAA Plus

Аминокиселините, Myprotein BCAA Plus съдържа витамин В6, който подпомага метаболизмакато съставни части на протеините са един от най-важните компоненти за изграждането на мускулните влакна. Самите аминокиселини представляват органични киселини, съдържащи аминогрупа. Протеините в човешкото тяло се съставят от 20 аминокиселини, от които 9 са незаменими или есенциални. Продуктът BCAA Plus на Myprotein съдържа 3 от тези 9 аминокиселини - левцин, изолевцин и валин. Те са аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) - едни от най-важните аминокиселини от спортна гледна точка, тъй като имат способността да стимулират производството на протеини в организма. BCAA Plus е продукт, произведен под формата на таблетки, които се усвояват бързо и лесно след прием и съдържат 3 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза. 

Аминокиселините с разклонени вериги са един от най-предпочитаните продукти от много спортисти, не само защото стимулират биосинтеза на протеини, но и защото изпълняват и редица други свойства. Специфичното за ВСАА е, че техният метаболизъм се осъществява директно в скелетните мускулите, вместо в черният дроб, както останалите. По-този начин осигуряват по-бърз ефект, спрямо мускулният растеж. Друга особеност на тези аминокиселини е силният им антикатаболитен ефект, който предпазва мускулните влакна от разграждане и съществено намаляват времето за възстановяване на мускулите. Най-голяма концентрация на ВСАА има в скелетните мускули, като те съставят до около 35% от общото количество есенциални аминокиселини. Съотношението на трите ВСАА е 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин), както е и в продукта ВСАА Plus на Myprotein

Сред другите положителни характеристики на ВСАА се включва тяхното участие в клетъчната сигнализация (изпълняват роля на сигнални молекули), като освен това участват и в метаболизма на глюкозата, регулирайки нивата на гликоген. Приемът на ВСАА може да спомогне и за намаляването на излишните телесни мазнини, тъй като окислението на трите аминокиселини може да повиши и окислението на мастните киселини. Аминокиселините с разклонени вериги влияят положително върху мозъчната функция, както и върху имунната система. Там те са нужни за растежа и пролиферацията на цитотоксичните Т лимфоцити, както и за поддържане на тяхната активност. 

В мозъка, ВСАА могат да стимулират синтезирането на протеини, да стимулират биосинтеза на някои невротрансмитери и да се включат в осигуряването на енергия. Също така, аминокиселините с разклонени вериги могат да се свържат специфично с рецепторите за серотонин (5-хидрокситриптамин) и така да повлияят върху умората, осигурявайки по-интензивни тренировки. Тази активност в мозъка се дължи на факта, че ВСАА и ароматните аминокиселини - триптофан, тирозин и фенилаланин използват едни и същи транспортни протеини за да достигат до мозъка. 

В състава на BCAA Plus е включен и пиридоксин - витамин В6. Този витамин участва в различни процеси, свързани с метаболизма, като активната форма на витамина се нарича пиридоксал фосфат (PLP). PLP служи като кофактор за голям брой ензими, като участва и в биосинтеза на невротрансмитерите допамин, епинефрин, норепинефрин и др. Витамин В6 участва и в синтеза на хистамин, както и в производството и работата на хемоглобина. PLP се използва също и за производството на ниацин (витамин В3), както и за регулиране на активността на някои гени.

Всички тези ползи от приема на BCAA Plus ще ви помогнат да постигнете бързо желаните резултати и да поддържате оптималната си форма. Тези плюсове на аминокиселините с разклонени вериги ги правят един от най-използваните и смятани за най-ефективни продукти на пазара. Лесните за прием и дозиране таблетки BCAA Plus ви гарантират бързо усвояване, което да доведе до получаването на бързи резултати

Защо да изберем Myprotein BCAA Plus?BCAA Plus е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Продукт с топ качество
  • 3 грама ВСАА за доза
  • Добавен витамин В6
  • Позволява бързо изграждане на мускулна маса
  • Скъсява времето за възстановяване на мускулите
  • Допринася за изгаряне на мазнините
  • Намалява чувството на умора
  • Лесен за дозиране продукт
  • Удобни за прием таблетки
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Plus на Myprotein?

BCAA Plus представляват аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на капсули от американската компания Myprotein. В състава на BCAA Plus, освен трите аминокиселини се съдържа и витамин В6 - пиридоксин, който е важен за метаболизма и биосинтеза на важни невротрансмитери. Аминокиселините с разклонени вериги от своя страна са важни са изграждането на мускулнтие влакна, стимулирайки синтезирането на протеини. Освен това те също участват в редица други процеси като намаляване на умората, премахване на мазнините, синтеза на невротрансмитери и предпазване на мускулите. BCAA Plus съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 3 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Plus - аминокиселини с разклонени вериги на марката Myprotein

За кого е най-подходящ BCAA Plus (аминокиселини с разклонени вериги) на Myprotein?

BCAA Plus е продукт, подходящ за всеки, който спортува активно и извършва по-интензивни тренировки. ВСАА Plus ще ви помогне да изградите и оформите желаната фигура, да поддържате топ форма и да си осигурите бързи резултати. В състава на BCAA Plus не се съдържат захари или мазнини, което го прави идеален продукт за прием във всеки случай.

Употреба и дозировка на Myprotein BCAA Plus:

Приемайте по една доза (3 таблетки) BCAA Plus два до четири пъти дневно за постигането на оптимални резултати. Не превишавайте препоръчителният дневен прием.

Съдържание в една доза (3 таблетки)

Състав:Стойност:
Витамин В627 mg
L-левцин1,5 g
L-изолевцин750 mg
L-валин750 mg

Състав на Myprotein BCAA Plus : L-левцин, L-Изолевцин, L-валин, Микрокристална целулоза, Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Натриева карбоксиметилцелулоза, Хидроксипропил метилцелулоза, Глицерол, Стеаринова киселина, Поливинил пиролидон, Витамин В6

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: