Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Now Foods

NOW Foods е американската компания, създадена през 1968 година. Седалището на компанията се намира в едно малко градче Блумингдейл, щата Илинойс. NOW Foods става една от водещите компании за хранителни добавки в САЩ, през последните няколко години. До този момент продуктите на NOW Foods се предлагат в над 60 страни по целия свят. Те предлагат качествени продукти на конкурентни цени. NOW Foods държат на качеството и непрекъснато инвестират в нови разработки, техническо оборудване и професионалисти, необходими за контрол на качеството.

Компанията има много спечелени награди, включително и тази за „Производител на годината”. NOW Foods има GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка).

Това, което ги отличава от другите компании е стремежът да използват единствено естествени натурални съставки при производството на крайните продукти. NOW Foods е сред трите най-големи доставчици на хранителни добавки в САЩ. Пълната продуктова гама начислява над 1500 артикула – това прави NOW безусловен лидер по този показател.


Марка: Now Foods Модел: Now Foods Acetyl L-Carnitine
Now Foods Acetyl L-Carnitine е висококачествена хранителна добавка, подходяща за хора, желаещи да редуцират мазнините, да повишат енергията и мисловната си дейност, без да посягат към стимуланти. Това е идеален избор за хора с високо кръвно налягане, наднормено тегло и висок холестерол.Защо ..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Acetyl L-Carnitine Powder
Acetyl L-carnitine Powder е продукт на компанията Now Foods и представлява най-лесно достъпната форма на аминокиселината L-карнитин. L-карнитинът не попада сред 20-те аминокиселини, които изграждат протеините в човешкото тяло, но е от голямо значение за нормалният метаболизъм на клетките. Основната ..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods African Mango Diet Support
Now Foods African Mango Diet Support е висококачествен суплемент, подпомагащ отслабването. Натуралният произход на активната съставка е подходяща за вегетарианци и е с висока ефективност за намаляване на мазнините и постигане на релефно тяло и добро здраве. Now Foods предлагат високоефективни добавк..
62.00 лв.
Без данък:62.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Amino Complete
Както е известно, аминокиселините са съставните части на протеините, които изграждат мускулите в човешкото тяло. Когато човек приема протеини под някаква форма, при попадането им в организма, те започват да се разграждат до аминокиселини. Получените аминокиселини след разграждането на протеините мог..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Amino Peptide
За да функционира нормално и да се развива, човешкото тяло се нуждае от протеини, с които да изгражда различните тъкани и органи, да синтезира ензими и други вещества, регулиращи метаболизма. Тези протеини човек може да си набави с храната или чрез хранителни добавки. Когато попаднат в организма, пр..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Amino-9 Essentials Powder
Аминокиселините представляват органични киселини, които съдържат аминогрупа към молекулата си и имат способността да изграждат дълги вериги, наречени протеини. Протеините са необходими на всички живи организми за да изградят своите тъкани и органи, да произвеждат ензими, хормони и други съединения. ..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Arginine
Now Foods Arginine е спортен суплемент, осигуряващ мощно напомпващо действие и стимул за мускулен растеж. Подходящ избор за сериозно спортуващи хора, както и професионални атлети. Повишените азотни нива водят до редица ползи, особено за бодибилдърите. Съдоразширяващите свойства на азотния оксид подо..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Arginine Powder
Now Foods Arginine Powder съдържа есенциалната аминокиселина аргинин. Поддържа имунната система в добро състояние и намалява негативите при претрениране. Друг, малко известен факт, е че аргининът неутрализира токсините и предпазва клетките от увреждане. Ускорява регенерирането след травма или при ра..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Beta-Alanine powder
Now Foods Beta-Alanine powder е отличен избор за всеки, който иска повече от своята тренировка. Включването на бета-аланин в спортната суплеменция повишава енергията, намалява мускулната умора и противодейства на млечната киселина, причиняваща мускулна треска. Схващането е един неприятен, ограничава..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Branch Chain Amino Acid Powder
За да се изгражда и развива мускулната тъкан са необходими протеини, които тялото произвежда от по-малки молекули - аминокиселини. Протеините в човешкото тяло съдържат 20 различни аминокиселини, което означава, че трябва да има достатъчно количество от всички тях, за да могат да се синтезират пълни ..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Branched Chain Amino Acids
Now Foods Branched Chain Amino Acids е сред най-популярните добавки за сериозно спортуващите хора. Няма хранителен режим за качване на мускулна маса, който да не съдържа верижно-разклонени аминокиселини. Бързото усвояване, наред с оптималното съотношение и чистите съставки, превръщат Now Foods BCAA ..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Brown Rice Protein
Оризът – това е третата по популярност зърнена култура в света (след пшеницата и царевицата). Тя е основен компонент в диетата на хора в много страни, особено в Югоизточна Азия, която се счита за родното ѝ място. Самият ориз бива няколко вида, всеки с различна степен на полезност. За най-полезен се ..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Carbo Gain Complex Carbohydrate
Now Foods Carbo Gain Complex Carbohydrate е хранителна добавка, съдържаща висококачествена формула, съдържаща бързоусвоими въглехидрати и по-конкретно – малтодекстрин. Той е отличен избор за включване в диетата на спортуващи хора, целящи повече сила и енергия. Добре известно е, че въглехидратите са ..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Cayenne
Now Foods Cayenne представлява хранителен суплемент, съдържащ екстракт от люта червена чушка. Оказва подкрепа при редуциране на мазнините в тялото и поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Забележителните й свойства я превръщат в предпочитан съюзник в борбата за добро здраве и отлична форм..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Chitosan
Now Foods Chitosan е висококачествен хранителен суплемент, съдържащ естествена субстанция, която подпомага отслабването и редуцирането на мазнините в тялото. Хитозанът се добива от хитина в черупките на някои ракообразни (крабове, скариди и други). Добавката се включва отлично в режим за отслабване,..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Citrulline powder
Now Foods Citrulline powder е хранителна добавка с бързоусвоима формула, предлагаща повече енергия, подобрено представяне и повишаване на азотните нива. L-цитрулинът е заменима аминокиселина, която трудно се осигурява чрез храна, но има голямо значение за биологичните реакции в организма.Защ..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods CLA Extreme
Now Foods CLA Extreme е мощен фетбърнър, съдържащ натурални съставки. Насърчава горенето на мазнини, намалява отлагането на нова мастна тъкан, повишава енергията и оптимизира възстановяването, подобрява паметта и укрепва сърдечно-съдовата система. Комбинираната формула съчетава действието на растите..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Creatine Monohydrate
Now Foods Creatine Monohydrate е задължителен компонент от спортната суплеменция на сериозните атлети. Добре известни са качествата на креатина за доброто спортно представяне и оформянето на силно и атлетично тяло. Ефективността и безопасността на креатина е подплатена с многобройни изследвания. Кре..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Creatine Powder
Креатин е азот-съдържаща карбоксилна киселина, която участва в енергийния метаболизъм в мускулите и нервните клетки. Открита е през 1832 г. от френския учен Мишел Йожен Шеврьол, който се натъкнал на неизвестния допреди това компонент в скелетните мускули, в последствие получил името си от гръцката д..
46.00 лв.
Без данък:46.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Diet Support
Now Foods Diet Support предлага подкрепа при режим за отслабване и формула, съдържаща подбрани съставки с доказана ефективност. Хранителната добавка Diet Support подобрява използването на мазнини като източник на енергия, действа тонизиращо и имуностимулиращо.Защо да изберем Diet Support Now..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Eggwhite Protein
Now Foods Eggwhite Protein предлага формула, съдържаща яйчен протеин. Той има пълноценен състав и осигурява на организма по-бавно снабдяване с аминокиселини, в сравнение със суроватката. Аминокиселинният състав е забележителен и гарантира мощен тласък за мускулен растеж, възстановяване и ефективна п..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods ENERGY
Energy на Now Foods представлява комбинация от висококачествени билки и хранителни вещества, които представляват мощен естествен източник на енергия за тялото. В неговия състав не е включен ефедрин – психоактивен отровен алкалоид, използващ се в медицината като противоастматично средство и психостим..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods GABA 500 мг + B6
Now Foods GABA 500 мг + B6 е важен невротрансмитер, подобряващ концентрацията, функциите на нервната система и спокойствието. Гама-аминобутировата киселина се образува в мозъка от друга аминокиселина – глутаминовата киселина (глутамат). Участва в метаболизма на мозъчните клетки и притежава огромно з..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods GABA Powder
Now Foods GABA Powder съдържа гама-аминобутирова киселина (по-популярно като ГАБА), която има значение за подобряване на психическото и физическото състояние. Релаксира нервната система като подобрява качеството на съня, повишава работоспособността и настроението. Ускорява горенето на мазнини и насъ..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Показани 1 от 24 | 62 (3 Страници)