Menu
Your Cart

Now Foods Creatine Monohydrate

Now Foods Creatine Monohydrate
Now Foods Creatine Monohydrate
Now Foods Creatine Monohydrate
Now Foods Creatine Monohydrate
Now Foods Creatine Monohydrate
  • Наличност: Да
  • Модел: Now Foods Creatine Monohydrate
Видян от: 2737
31.00 лв.
Без данък: 31.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Creatine Monohydrate е задължителен компонент от спортната суплеменция на сериозните атлети. Добре известни са качествата на креатина за доброто спортно представяне и оформянето на силно и атлетично тяло. Ефективността и безопасността на креатина е подплатена с многобройни изследвания. Креатинът е съединение, което се получава при наличието на метионин, аргинин и глицин. Увеличава силата на мускулите и подпомага регенерирането между две тренировки. Противодейства на възпалителните реакции, протичащи след натоварване и увеличава хидратацията на мускулите като създава условия за мускулен растеж. В една доза от Now Foods Creatine Monohydrate се съдържат 4500 мг (4.5 г) креатин монохидрат на капсули.

Защо да изберем Now Foods Creatine Monohydrate?Now Foods Creatine Monohydrate повишава силата на мускулите.

  • Повишава силата на мускулите;
  • Повишава енергията;
  • Оптимизира възстановяването;
  • Насърчава мускулния растеж;
  • Подобрява мастния метаболизъм;
  • Хидратира мускулите;
  • Веган/вегетариански продукт;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Creatine Monohydrate (креатин монохидрат) Now Foods?

Now Foods Creatine Monohydrate е хранителна добавка, съдържаща креатин на капсули. Креатинът се синтезира в организма при наличието на три аминокиселини - метионин, аргинин и глицин. Креатинът се съхранява в мускулните клетки под формата на креатин фосфат, след като се свързва с фосфатна група. Особено важен е за производството на енергия – аденозин трифосфат. При интензивни натоварвания нивата на АТФ значително намаляват, а енергията се разпада до АДФ (аденозин дифосфат). Ресинтеза на енергията се постига чрез прием на креатин. След като се е свързал с фосфатната група и се е складирал в мускулните клетки, за организма е много по-лесно и бързо да използва молекулата фосфат за ресинтез на аденозин трифосфат. Всяка доза (6 капсули) от Now Foods Creatine Monohydrate осигурява 4.5 г креатин монохидрат.
Първите ефекти от приема на Now Foods Creatine Monohydrate може да се забележат още след няколко тренировки. Причината е повишаване на силата и увеличаване на работните тежести, което довежда до стимул за мускулен растеж. Подобрява хидратацията на клетката и съответно увеличава нейния обем. Оттам идва и определението, че креатинът „напомпва мускулите“. Но разбира се, води и до подобрени условия за синтез на протеини.
Креатинът подпомага възстановяването, като намалява времето, нужно за пълноценно регенериране между две тренировки. Предпазва от загуба на мускулна тъкан при диети за редуциране на мазнините. Now Foods Creatine Monohydrate съдържа 4500 мг креатин монохидрат на доза от 6 капсули.
Стимулира секрецията на растежен хормон. Той е с изключителен анаболен ефект, подпомагайки синтеза на протеини, обмяната на мазнините (съответно изгарянето им) и увеличава чистото мускулно тегло. Креатин монохидратът е за предпочитане да се приема със зареждаща фаза. Кре-алкалинът е форма на креатина, която не се нуждае от фаза на зареждане. 
Естествени източници на креатин са телешкото месо, риба тон, херинга и сьомга. Въпреки това, за да се осигурят нужните количества креатин трябва да се изяждат килограми дневно, а това е съчетано с приема на излишни мазнини и калории. Във всяка доза от Now Foods Creatine Monohydrate се съдържат само 10 калории и 4500 мг креатин монохидрат.

Now Foods Creatine Monohydrate напомпва мускулите.За кого е подходящ Now Foods Creatine Monohydrate (креатин на капсули)?

Now Foods Creatine Monohydrate е подходящ избор при силовите спортове. Повишава силата на мускулите и подпомага бързото регенериране. Креатин монохидратът е идеален както за любители спортисти, така и за професионални атлети. Ускорява качването на чиста мускулна маса, увеличава обема на клетките и увеличава хидратацията на мускулите. Веган/вегетарианска хранителна добавка с креатин, несъдържащ животински продукти. Препоръчваме комбиниране на Now Foods Creatine Monohydrate с Now Foods D-Ribose, Pyruvate и Carbo Gain.

Употреба и дозировка на Now Foods Creatine Monohydrate:

Една доза (6 капсули = 4500 мг) се приема с достатъчно течност – вода или сок, по желание. Препоръчителен интервал между два приема – 3-4 часа. Употребява се по следната схема:
7 дни – 3-4х1 доза (6 капсули);
21 дни – 1-3х1 доза (6 капсули);
След това по 1 доза (6 капсули) дневно.

Хранителна стойност за 1 доза (6 капсули):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Калории10 
Креатин монохидрат4.5 г (4500 мг)**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки