Menu
Your Cart

Now Foods Acetyl L-Carnitine

Now Foods Acetyl L-Carnitine
Now Foods Acetyl L-Carnitine
48.00 лв.
Без данък: 48.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Acetyl L-Carnitine е висококачествена хранителна добавка, подходяща за хора, желаещи да редуцират мазнините, да повишат енергията и мисловната си дейност, без да посягат към стимуланти. Това е идеален избор за хора с високо кръвно налягане, наднормено тегло и висок холестерол.

Now Foods Acetyl L-Carnitine подобрява запаметяването и мисловната дейност.

Защо да изберем Acetyl L-Carnitine?

  • Насърчава загубата на мазнини;
  • Стимулира кръвообращението на мозъка;
  • Укрепва имунната система;
  • Подобрява паметта;
  • Улеснява запомнянето на нова информация;
  • Повишава концентрацията;
  • Антиоксидантни качества;
  • Понижава холестерола;
  • Вегетариански капсули;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods Acetyl L-Carnitine?

Acetyl L-Carnitine (ALC) е хранителен суплемент, съдържащ ацетил L-карнитин. Хранителната добавка от Now Foods е идеалният избор, ако се притеснявате от високо кръвно налягане или вече сте диагностицирани с такова. Няма риск при висок холестерол или сърдечен пулс.

ALC действа по същия начин като и L-карнитина – улеснява загубата на мастна тъкан като стимулира използването на мазнини като суровина за енергия. Тя, енергията, се насочва към покриване на физическите нужди, мисловна дейност и други. Разбира се, за да се стигне до изгаряне на мастните отлагания трябва да е налице калориен дефицит.

АЛК преминава лесно през кръвно-мозъчната бариера и стимулира образуването на ацетилхолин. Той е невротрансмитер, подобряващ паметта и обработването на нова информация. Now Foods Acetyl L-Carnitine е подходящ избор при ученици, студенти и други, готвещи се за изпити, при натоварено работно ежедневие, свързано с асимилирането на голямо количество данни.

Now Foods Acetyl L-Carnitine подпомага отслабването и стимулира горенето на мазнини.Друго свойство на ацетил л-карнитина е, че защитава клетките от оксидативен стрес и заздравява клетъчните стени. По този начин ги защитава от увреждане следствие излагането на свободни радикали и други агресори. Подобрява снабдяването на мускулите с кислород, а в дългосрочен план, при продължителен прием, дава положителни ефекти при болести като Алцхаймер, Паркинсон и диабетна полиневропатия. Повишава работоспособността, съкращава времето за реакция и намалява проявите на стреса.

 

За кого е подходящ Now Foods Acetyl L-Carnitine?

Acetyl L-Carnitine (Ацетил л-карнитин) е подходящ избор за хора, желаещи да намалят количеството мазнини в тялото, да подобрят функциите на мозъка и нервната система, без да се ползват стимуланти. Такива са йохимбин, синефрин, кофеин и други. Ацетил Л-карнитинът на марката Now Foods е идеален за хора с високо артериално налягане, повишен холестерол или наднормено тегло.

Употреба и дозировка на ацетил l-карнитин на Now Foods:

Една доза (2 капс.) се приема 3 пъти на ден – сутрин на гладно, 1 час преди тренировка и вечер преди лягане.
В дни без тренировка – една доза преди лягане.

Тук не важи правилото, което се прилага при L-карнитина, за нуждата от почивка. Рецепторите на клетките не се насищат при употреба на ацетилна форма на карнитина, и може да се приема дълго време, когато има нужда.

Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):

Състав:Стойност за 1 доза:
Ацетил L-карнитин1000 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки