Menu
Your Cart

Now Foods Arginine

Now Foods Arginine
Now Foods Arginine
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Arginine
Видян от: 3457
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Arginine е спортен суплемент, осигуряващ мощно напомпващо действие и стимул за мускулен растеж. Подходящ избор за сериозно спортуващи хора, както и професионални атлети. Повишените азотни нива водят до редица ползи, особено за бодибилдърите. Съдоразширяващите свойства на азотния оксид подобряват кръвообращението, а с това и снабдяването с кислород, хранителни вещества и най-вече аминокиселини - идеалните условия за мускулен растеж, възстановяване и протекция.

Защо да изберем Arginine?

 • Now Foods Arginine придава напомпан вид на мускулите.Насърчава производството на растежен хормон;
 • Стимулира мускулния растеж;
 • Подпомага имунната система;
 • Намалява негативите от претрениране;
 • Регулира нивата на холестерол;
 • Подобрява еректилната функция;
 • Неутрализира амоняка;
 • Прекурсор на азотния оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Подпомага възстановителните процеси;
 • Антиоксидантна протекция;
 • PROTEIN.BG ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Arginine (Аргинин) на Now Foods?

Now Foods Arginine повишава нивата на азотен оксид в организма.Хранителна добавка Arginine, подкрепяща изграждането на чиста мускулна маса и подобряваща общото здравословно състояние. Аргининът е прекурсор на азотния оксид, повишавайки нивата му в организма се постига подобрено кръвообращението, регулиране на кръвното налягане и оптимизирано хранене на тъканите. Мускулното хранене и оросяване с кислород провокира растеж и възстановяване.

Единствената съставка в продукта е l-аргинин, за краткост само аргинин. Той е условно незаменима аминокиселина, участваща в много функции на тялото. В спортната суплеменция е застъпена широко поради свойствата й да ускорява процеса на качване на мускули. Начинът, по който действа е да разширява доброкачествено кръвоносните съдове, чрез повишаване нивата на азотен оксид. По-широки съдове – повече кръв, подобрява кръвообращението, храненето на тъканите с вещества и оросяване с кислород. Насърчава производството на растежен хормон.

Освен като прекурсор на азотния оксид, аргининът в Now Foods Arginine структурира креатина, L-глутамата, пролина, орнитина и други. Това временно разширяване на кръвоносните съдове може да намали кръвното налягане и да подобри еректилната функцияNow Foods Arginine на топ цена стимулира имунната система като увеличава количеството на белите кръвни телца.

За кого е подходящ Now Foods Arginine (аргинин)?

Аргининът на Now Foods е подходящ за всеки спортуващ, независимо в коя сфера, който желае да има силно, релефно, напомпано тяло с изразени мускули. Ефектът е най-видим при съчетаване с подходящ хранителен режим и тренировки.

Употреба и дозировка на Now Foods Arginine:

Една доза (2 капсули) от Now Foods Arginine два пъти дневно. За предпочитане между храненията с въглехидратна напитка, която повишава абсорбирането на продукта.

Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):

Състав:Стойност за 1 доза:
L-аргинин1000 мг

Внимание:

Не е препоръчителен едновременен прием на аргинин с ибупрофен (обезболяване), органични нитрати, силденафил цитрат.
Не приемайте, ако сте имали инфаркт на миокарда или имате установена исхемична болест.
Не употребявайте, ако имате глаукома или херпес симплекс.
Увеличава действието на йохимбин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки