Menu
Your Cart

Now Foods Amino Complete

Now Foods Amino Complete
Now Foods Amino Complete
Now Foods Amino Complete
Now Foods Amino Complete
Now Foods Amino Complete
  • Наличност: Да
  • Модел: Now Foods Amino Complete
Видян от: 2824
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Amino Complete съдържа пълен аминокиселинен профилКакто е известно, аминокиселините са съставните части на протеините, които изграждат мускулите в човешкото тяло. Когато човек приема протеини под някаква форма, при попадането им в организма, те започват да се разграждат до аминокиселини. Получените аминокиселини след разграждането на протеините могат да се използват от тялото за изграждане на нови, собствени протеини и да послужат за изграждане на мускулните влакна. Аминокиселините са нужни за функционирането на всички клетки в тялото, както и за производството на ензими и много други разнообразни вещества (хормони, сигнални молекули и т.н.). 

Човешкото тяло използва 20 аминокиселини, с които изгражда всички протеини (мускули, други тъкани, ензими, хормони и др.), но е неспособно да произвежда всичките. Девет от тези аминокиселини (изграждащи човешките протеини) се наричат незаменими, защото не се образуват в организма на човека. Тяхната липса води до невъзможност за правилно функциониране на организма и поради това трябва да се приемат с храната.

Now Foods предлага бърз и лесен начин за набавяне на всичките 20 аминокиселини, които не само ще осигурят необходимото количество, но ще ви помогнат да подобрите своята физика и бързо да натрупате чиста мускулна маса. Източниците на аминокиселини в Amino Complete са висококачествени протеини с бързо разграждане и усвояване в организма, както и с пълен аминокиселинен профил, който ви предоставя всичко необходимо от един протеин. В състава на Amino Coplete, аминокиселинните източници са суроватъчен протеин изолат, натриев казеинат, соев протеин изолат и желатин.

Освен това са добавени и аминокиселини в свободна форма. L-аргинин и L-орнитин са две от аминокиселините, добавени в състава на Amino Complete. Те участват в азотния метаболизъм, аргининът участва и в синтеза на протеини и изграждането на мускулите, а освен това е необходим и за производството на креатин. Аргининът участва и в транспорта и отделянето на амоняка от организма. В ролята си на свободна аминокиселина е добавен и L-глутамин - най-изобилната аминокиселина в човешкото тяло. L-глутаминът участва в синтеза на протеини, поддържа нивата на глутамин в кръвта и действа като донор на въглерод, азот и енергия за клетките като подпомага техният метаболизъм. 

Amino Complete съдържа и витамин В6 - важен витамин за метаболизма на аминокиселини и мастни киселини, както и за гликогенолизата. Витамин В6 подпомага и производството на хемоглобина, тъй като действа като кофактор на ензима ALA синтаза.

Защо да изберем Now Foods Amino Complete?Amino Complete е висококачествен продукт с топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен източник на аминокиселини
  • Осигурява необходимите аминокиселини за организма
  • Бързо увеличава мускулната маса
  • Ускорява възстановяването на мускулите
  • Пълен аминокиселинен профил (ВСАА, ЕАА)
  • Съдържа аминокиселини в свободна форма
  • Бързо и лесно се усвоява в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват комплексните аминокиселини Amino Complete на Now Foods?

Amino Complete са комплексни аминокиселини, които осигуряват оптимално количество и съотношение между аминокиселините, което да ви помогне максимално бързо да увеличите своята мускулна маса и да подобрите своята физика. Продуктът на Now Foods съдържа всички есенциални аминокиселини, в това число и аминокиселините с разклонени вериги и гарантира добри и бързи резултати и постигане на поставените цели. Amino Complete е продукт на капсули, които се приемат лесно и се усвояват много бързо в организма. Amino Complete съдържа общо 6 грама аминокиселинни източници във всяка доза от 4 капсули

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Complete - комплексни аминокиселини на марката Now Foods

За кого е най-подходящ Amino Complete (комплексни аминокиселини) на Now Foods?

Amino Complete е подходящ за всеки, който спортува активно и желае да набави необходимото количество аминокиселини, както и за всеки, който желае да увеличи мускулната си маса и да подобри своята физика. Комплексните аминокиселини на Now Foods са с пълен аминокиселинен профил и висококачествени източници на аминокиселини.

Употреба и дозировка на Now Foods Amino Complete:

Приемайте по една доза Amino Complete (4 капсули) от 1 до 3 пъти дневно между или заедно с основните хранения (препоръчително с течност).

Всяка опаковка Amino Complete съдържа 90 дози.

Състав: Стойност за 1 доза:
Калории 15
Протеини 3 g
Витамин В6 13 mg
Смес от пептидно-свързани аминокиселинни източници
(суроватъчен протеин изолат, соев протеин изолат, натриев
казеинат, желатин) + аминокиселини в свободна форма
(L-глутамин, L-аргинин, L-орнитин)
3 g

Други съставки на Amino Complete : Желатин (капсули), Целулоза, Стеаринова киселина (растителен източник), Магнезиев стеарат (раст. източник), Силиций.

*Информация за алергии : съдържа мляко и соя

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки