Menu
Your Cart

Now Foods Beta-Alanine powder

Now Foods Beta-Alanine powder
Now Foods Beta-Alanine powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Beta-Alanine powder
Видян от: 4921
90.00 лв.
Без данък: 90.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Now Foods Beta-Alanine powder е отличен избор за всеки, който иска повече от своята тренировка. Включването на бета-аланин в спортната суплеменция повишава енергията, намалява мускулната умора и противодейства на млечната киселина, причиняваща мускулна треска. Схващането е един неприятен, ограничаващ движението и води до отлагане на следващата тренировка. Мнозина смятат, че сковаващата мускулна треска е нещо нормално и е показател, че са се натоварили правилно. Всъщност, схващането, при което е трудно дори ставането и елементарните движения, е сигнал, че сте претоварили мускулите си. За пълноценно възстановяване и редовни тренировки, препоръчваме употребата на Now Foods Beta-Alanine powder. Формулата е бързоразтворима и високоефективна при тежки, интензивни тренировки. Регулира нивата на киселинност в мускулите като противодейства на водородните йони, образуващи се при мускулните контракции.

Защо да изберем Now Foods Beta-Alanine powder?Now Foods Beta-Alanine powder неутрализира млечната киселина.

 • Отлага настъпването на мускулна умора;
 • Противодейства на млечната киселина;
 • Намалява схващането на мускулите;
 • Оптимизира възстановяването;
 • Повишава издръжливостта;
 • Увеличава мускулната сила;
 • Бързоразтворима формула;
 • Подпомага производството на карнозин;
 • Антиоксидантна протекция;
 • Укрепва имунната система;
 • Възстановява нивата на АТФ;
 • Веган/вегетариански продукт;
 • Всяка доза съдържа 2 г бета-аланин;
 • НЕ съдържа захар, сол, глутен, соя, мляко, яйца и консерванти;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Beta-Alanine powder на Now Foods (бета-аланин на прах)?

Now Foods Beta-Alanine powder е хранителна добавка, притежаваща забележителни за всеки атлет свойства – повишава енергията, намалява мускулната треска, съдейства за производството на антиоксиданти и оптимизира възстановяването. Бета-аланин на прах от Now Foods е неесенциална аминокиселина, която неутрализира действието на водородните йони. Те се образуват по повърхността на мускулите при техните съкращения, т.е. при физическа дейност. Когато натоварването е продължително и/или интензивно образуването на млечна киселина настъпва бързо и води до схващания и дискомфорт при движение. Освен че отлага следващата тренировка, мускулната треска може значително да понижи качеството на живот. Противодействието на млечната киселина е сред най-изявените качества на бета-аланина. С всяка доза (2 г) от Beta-Alanine powder си набавяте 2000 мг CarnoSyn бета-аланин

Now Foods Beta-Alanine powder повишава нивата на карнозин.Повишава енергията като участва в производството на аденозин трифосфат. АТФ е енергията, нужна за функционирането и съществуването на организма. При тренировка, стрес или друго натоварване, нейните нива спадат, образувайки АДФ – аденозин дифосфат. Увеличава аеробната издръжливост при натоварване, а с това бързината и силата. Във всяка доза от Beta-Alanine powder се съдържат 2000 мг CarnoSyn Beta-Alanine.
Бета-аланинът участва в производството на карнозин, с участието на хистидин. Карнозинът е изключително мощен антиоксидант, предпазващ мозъка и мускулите. Предпазва клетъчните стени от увреждане и остаряване. Ускорява регенерирането на клетките и подобрява състоянието на кожата. Подобрява способността за запаметяване на нова информация и повишава концентрацията. Карнозинът блокира производството на субстанции, водещи до състаряване на организма. Прилага се при лечението на артрит и дори аутизъм.

За кого е подходящ Beta-Alanine powder (бета-аланин пудра)?

Beta-Alanine powder е изключително подходящ избор за всеки спортуващ, нуждаещ се от издръжливост и сила – футболисти, бодибилдъри, силови бойци, атлети и други. Повишава енергията, силата на мускулите, бързината и аеробната издръжливост. Благодарение на противодействието на млечната киселина, увеличава времето за натоварване и намалява мускулното схващане след това. Продуктът подходящ за вегани/вегетарианци, като предлага чиста формула, несъдържаща никакви алергени и пълнители.

Употреба и дозировка на Now Foods Beta-Alanine powder:

Една доза (1/2 с.л. = 2 г) се смесва с около 200 мл. вода или друга напитка. Приема се 3-4 пъти дневно, като за оптимални резултати оставяйте по 2 часа между приемите. Препоръчваме комбиниране с Now Foods Ribose и GlycoCarn.
Приемането на бета-аланин почти винаги е съпроводено с чувство на боцкане с иглички по кожата. Обикновено е по-засилено при прием на големи дози (4 г) еднократно и по-чувствителни индивиди. Това явление не е опасно и преминава скоро. След неколкоседмична употреба на продукта чувствителността би трябвало да се нормализира.

Хранителна стойност за 1 доза (2 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
CarnoSyn® Beta-Alanine2 г (2000 мг)**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки