Menu
Your Cart

Now Foods Acetyl L-Carnitine Powder

Now Foods Acetyl L-Carnitine Powder
Now Foods Acetyl L-Carnitine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Acetyl L-Carnitine Powder
Видян от: 4946
95.00 лв.
Без данък: 95.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

AcetylAcetyl L-Carnitine Powder транспортира мастните киселини до местата на тяхното окисление L-carnitine Powder е продукт на компанията Now Foods и представлява най-лесно достъпната форма на аминокиселината L-карнитин. L-карнитинът не попада сред 20-те аминокиселини, които изграждат протеините в човешкото тяло, но е от голямо значение за нормалният метаболизъм на клетките. Основната функция на L-карнитинът е да транспортира мастните киселини в митохондриите, където се осъществява тяхното разграждане. L-карнитинът нормално се произвежда в човешкото тяло, но при по-усилено физическо натоварване нуждата от L-карнитин надвишава произвежданото количество. Поради тази причина е необходим допълнителен прием на L-карнитин.

Когато L-карнитинът постъпи в организма, той се свързва с молекула мастна киселина и този комплекс се транспортира до митохондриите, където протича тяхното окисление. При това разграждане се отделя молекула АТФ (аденозин трифосфат(ѝ) - основната химическа енергия за клетките. След като мастната киселина е отделена от L-карнитинът, той се свързва с Ацетил Коензим А (КоА) за да може да напусне митохондриите. Извън тях, комплексът Ацетил L-карнитин се разпада и карнитинът е готов за свързване с нова мастна киселина. 

Осигуряването на АТФ е от голямо значение за поддържането на енергията на мускулните клетки. В това отношение L-карнитинът има голямо предимство пред други подобни добавки, тъй като активно участва в изгарянето на мазнините и в същото време осигурява енергия под формата на АТФ за клетките. Това прави L-карнитинът най-предпочитаната добавка за изгаряне на мазнини, а в Protein.bg можете да намерите Acetyl L-carnitine powder - продукт на Now Foods с отлично качество (100% Ацетил L-карнитн) и топ цена.

Освен това под формата на Ацетил L-карнитни, тази аминокиселина свободно преминава през кръвно-мозъчната бариера и проявява антиоксидантен ефект, който предпазва клетките от токсичните кислородни форми. Сред другите благоприятни ефекти на карнитина са положителното му влияние върху мозъка, участието му в метаболизирането на аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА), инхибиране на продукцията на млечна киселина, както и предпазването на невроните и кръвоносните съдове.

Именно поради всички тези положителни ефекти L-карнитинът е най-предпочитаната и най-ефективна спортна добавка за изгаряне на мазнини. С приемът на Acetyl L-carnitine Powder, ще си гарантиране бързи резултати, тъй като продуктът на Now Foods е съставен изцяло от Ацетил L-карнитин, без добавени допълнителни вещества.

Защо да изберем Now Foods Aceyl L-carnitine Powder?Acetyl L-Carnitine Powder в качествен продукт за изгаряне на мазнини с топ цена в Protein.bg

 • Ефективно участва в изгарянето на мазнините
 • Осигурява енергия за клетъчния метаболизъм
 • Подобрява възстановяването на мускулите
 • Влияе благоприятно на мозъка и сърцето
 • Понижава нивата на холестерола
 • Действа като антиоксидант
 • Участва в метаболизма на ВСАА
 • Бърз и лесен за разтваряне
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът Acetyl L-Carnitine Powder на Now Foods?

Acetyl L-carnitine Powder представлява една от най-лесно усвоимите форми на L-карнитин - аминокиселината, която ефективно учства в изгарянето на мазнините и доставя енергия за клетъчния метаболизъм под формата на АТФ. L-карнитинът спомага за по-добра мозъчна функция, действа като антиоксидант и предпазва невроните. Acetyl L-carnitine Powder ще ви помогне да постигнете бързо желаните резултати. Продуктът на Now Foods е съставен изцяло от L-карнитин и съдържа 1,5 гр L-карнитин във всяка доза от 1,5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Acetyl L-carnitine Powder - L-карнитин на марката Now Foods

За кого е най-подходящ Acetyl L-carnitine Powder (L-карнитин) на Now Foods?

Acetyl L-carnitine Powder е подходящ за всеки, който желае да намали излишните си мазнини и да изгради тяло, чисто от мазнини. Бързият и сигурен ефект на L-карнитинът са го направили избор номер 1 за всеки, който се стреми към премахване на мазнините и добра фигура. Acetyl L-carnitine Powder е 100% чист продукт, съставен изцяло от L-карнитин, който не съдържа допълнителни вещества, а това го прави идеален и за най-взискателните потребители.

Употреба и дозировка на Acetyl L-carnitine Powder:

Като хранителна добавка, приемайте Acetyl L-carnitine Powder по една доза от 1 до 3 пъти дневно. 

Количество в една доза (приблиз. 1,5 гр)

Състав:Стойност
Ацетил L-карнитин1,24 гр

Една доза Acetyl L-Carnitine Powder е равна на 1,5 грама.

Състав на Acetyl L-Carnitine Powder : Не съдържа допълнителни вещества

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки