Menu
Your Cart

Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder

Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder
Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Branch Chain Amino Acid Powder
Видян от: 2988
85.00 лв.
Без данък: 85.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

ЗаBranched Chain Amino Acid Powder намалява умората и е с топ цена в Protein.bg да се изгражда и развива мускулната тъкан са необходими протеини, които тялото произвежда от по-малки молекули - аминокиселини. Протеините в човешкото тяло съдържат 20 различни аминокиселини, което означава, че трябва да има достатъчно количество от всички тях, за да могат да се синтезират пълни и функционални протеини. Повечето от тези аминокиселини се образуват в организма от други съединения, но голяма част от тях (9 аминокиселини) могат да се набавят само с приетата храна, поради невъзможността на организма да ги синтезира. За това те се наричат незаменими или есенциални аминокиселини и липсата или недостига на някоя от тях може да причини сериозни последствия. Есенциалните аминокиселини са левцин, изолевцин, валин, метионин, хистидин, лизин, треонин, триптофан и фенилаланин. Аминокиселините играят важна роля не само в производството на протеини, но и в други важни метаболитни процеси - някои имат по-голяма роля, други - по-малка, като три от тях (аминокиселините с разклонени вериги) са може би най-съществени за изграждането на мускулите.

Branched Chain Amino Acid Powder е продукт на американската марка Now Foods, който е съставен именно от аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Наричат се така заради страничната верига с разклонение, която съдържат в молекулите си. ВСАА са 3 от 9-те незаменими аминокиселини. Това са левцин, изолевцин и валин. Те представляват повече от една трета от всички незаменими аминокиселини в тялото. В естествени условия, както и в Branched Chain Amino Acid Powder, съотношението между трите аминокиселини е 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин). Левцинът освен, че е в най-голямо количество, проявява и най-голяма активност от трите ВСАА. Тези аминокиселини имат стимулиращ ефект върху синтезирането на протеини, като по този начин, техният прием води до повошено производство на протеини в мускулите. Този техен анаболитен ефект предпазва и самите мускули от разграждане в следствие на по-интензивните тренировки. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги подобряват и възстановяването на мускулите след тренировка. 

Според по-новите проучвания, аминокиселините с разклонени вериги ефективно намаляват чувството на умора, тъй като се свързват специфично с определени мозъчни рецептори за серотонин. Когато се извършват по-тевки физически натоварвания, в кръвта се увеличава количеството свободен триптофан, който чрез кръвта преминава кръвно-мозъчната бариера и достига до мозъка. Там, с помощта на ензими триптофана се преобразува в 5-хидрокситриптамин (или серотонин), който има сънотворен ефект. ВСАА се транспортират в кръвта със същата транспортна система като триптофана. Когато са в по-голямо количество в кръвта, аминокиселините с разклонени вериги могат конкурентно да изместят триптофана и да се свържат със същите рецептори, без да предизвикват умора.

ВСАА имат и други ранообразни благоприятни ефекти. Те поддържат нивата на гликоген и забавят неговото разгравдане; също така спомагат за премахването на излишните мазнини. Всички тези предимства на ВСАА ги правят предпочитан избор за изграждане на чиста мускулна маса. Branched Chain Amino Acid Powder ще ви помогне да постигнете бързи резултати и да осъществите поставените цели. Продуктът на Now Foods е съставен изцяло от ВСАА, без добавени допълнителни вещества. 

Защо да изберем Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder?Branched Chain Amino Acid Powder на Now Foods е висококачествен продукт с топ цена в Protein.bg

 • BCAA с високо качество
 • 5 грама за доза
 • Левцин:Изолевцин:Валин (2:1:1)
 • Стимулират протеиновия синтез в мускулите
 • Спомагат за по-бързо възстановяване
 • Предпазват мускулите от разграждане
 • Намаляват умората
 • Поддържат гликогена
 • Допринасят за премахване на мазнините
 • Бързо и лесно разтваряне
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги Branched Chain Amino Acid Powder на Now Foods?

Аминокиселините с разклонени вериги на Now Fоods са продукт, който ще ви ви осигурява бързо и ефективно увеличаване на мускулната маса и бъзо възстановяване от тренировките. Branched Chain Amino Acid Powder притежава и други полезни качества, които ще повлияят положително върху вашият организъм (намалява умората, поддържа гликогена и участва в премахването на мазнините). ВСАА са в естествено съотношение 2:1:1 в полза на левцина и са неовкусени, което ги прави подходящи за разтваряне във всяка течност. В продукта на Now Foods се съдъжат 5,2 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 5,2 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви предлага супер цена за Branched Chain Amino Acid Powder - аминокиселини с разклонени вериги на марката Now Foods

За кого е най-подходящ Branched Chain Amino Acid Powder (аминокиселини с разклонени вериги) на Now Foods?

Продуктът на Now Foods е подходящ за всеки, който спортува активно и желае бързо да изгради чисто от мазнини тяло. Аминокиселини с разклонени вериги имат способността да стимулират производството на протеини, като в същото време предпазват мускулите от разпад и спомагат за по-бързо възстановяване от тренировки. Branched Chain Amino Acid Powder е продукт, подходящ и за най-взискателните клиенти, тъй като е съставен от 100% ВСАА, без добавени допълнителни вещества, а освен това е и неовкусен, което позволява да се разтвори в любимата напитка.

Употреба и дозировка на Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder:

Като хранителна добавка примемайте по една доза (2 мерителни лъжички) Branched Chain Amino Acid Powder от 1 до 3 пъти дневно, разтворена в сок, вода или друга любима напитка. Приемайте предимно на празен стомах, особено преди и след тренировка.

Количество в една доза (5,2 гр)

Състав: Стойност:
L-левцин 2500 mg
L-изолевцин 1250 mg
L-валин 1250 mg

Състав на Branch Chain Amino Acid Powder : 100% ВСАА

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки