Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Dymatize Super Protein Amino

Прегледан: 1223
Dymatize Super Protein Amino Наличен

78.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Dymatize Super Protein Amino

Аминокиселините (аминокарбонови киселини) са съставните части на белтъка, който е строителна основа на тъканта на мускулите. Именно от състава, количеството и поредността на аминокиселините зависят свойствата на белтъка. Процесите, свързани с растежа, възстановяването и изработването на незаменими ензими, антитела и хормони, пряко зависят от аминокиселините.

Аминокиселините се ползват не само за увеличаване на силите и мускулната маса. Те играят значима роля в бързото възстановяване на психическата и физическата активност след тренировка. Процесът на разрушаване на белтъците, разграждането на подкожните мазнини, а също и умствената работа на мозъка, източникът на Вашата мотивация – всичко това зависи от аминокиселините.

Dymatize Super Protein Amino предоставя на организма всички аминокиселини за доброто му състояниеНа учените са им известни 22 вида аминокиселини, които се делят на 3 вида“ заменими (nonessential), незаменими (еssencial) и условно незаменими (conditional). Заменимите се възпроизвеждат самостоятелно от други аминокиселини. Незаменими се наричат тези аминокиселини, които не се произвеждат самостоятелно, но постъпват с белтъчинната храна или с хранителните добавки в тялото ни. А към условно незаменимите се отнасят тези, които се произвеждат в организма ни с минимални количества.

Аминокиселините се усвояват от организма и попадат в тъканите на мускулите за 10-15 минути от момента на приема им, абсорбират се от кръвта директно в стомаха.

От всички аминокиселини се отделят 3. Те са с разклонена верига, и са познати още с абревиатурата BCAA: левцин, валин и изолевцин. Изследванията сочат, че именно те съхраняват мускулната маса и силата по време на интензивните натоварвания и стреса, освен това повишават и издръжливостта. Около 1/3 от цялата мускулна маса на човека се състои от BCAA.

Белтъкът е необходим на всички без изключение, а не само на спортистите, тъй като мускулатурата практически напълно се състои от белтък, а аминокиселините са необходимият материал за синтеза на белтъка.

Ето колко важно е за организма да му бъдат набавени всички аминокиселини, заради което компания Dymatize разработи продукта си Super Protein Amino. Сега за Вас ние го предлагаме в опаковка от 345 и от 501 таблетки.

Защо да изберем Dymatize Super Protein Amino?

  • Поддържа доброто развитие на мускулатурата
  • Предпазва от разграждането на мускулните влакна – катаболизъм
  • Увеличава прага на издръжливост и силата в мускулите
  • Уголемява мускулната маса без опасност
  • Предоставя всички важни аминокиселинни вещества
  • Осигурява достатъчно количество протеин за поддържане на мускулатурата
  • 2 дози от по 3 таблетки на ден = 6 таблетки дневно
  • Възстановява организма след физически и психически натоварвания
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Super Protein Amino от Dymatize?

Super Protein Amino на Dymatize увеличава издръжливостта, силите и енергията на мускулитеSuper Protein Amino е аминокиселинен комплекс от марката Dymatize – най-съвършената в стратегически план добавка, която се състои от протеин и аминокиселини. Аминокиселините имат голямо значение за създаването и поддръжката на положителен азотен баланс, който е много важен за растежа на мускулната маса. Освен това, левцинът, който се съдържа в продукта, играе непосредствена роля в създаването на белтък в мускулните влакна. Също така аминокиселините играят и ключова роля в предотвратяването на катаболитното разпадане на мускулните протеини и поддържат максималния прираст на мускули при трениране.

Dymatize Супер Протеин Амино е разработен, за да бъде един от най-мощните аминокиселинни продукти, присъстващи на пазара и да Ви осигури впечатляващите 5.8 грама висококачествени белтък и аминокиселини на ден.

Това е един патентован, висококачествен, пълноценен протеиново-аминокиселинен комплекс, който съдържа супер бързо действащ се изолат на суроватъчен протеин и комбинация от бавен млечен протеин със специално подготвен казеин. Усилените свободни аминокиселини в съчетание с BCAA, L-аргинин и L-глутамин – това е най-съвършената добавка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Super Protein Aminoаминокиселини на марката Dymatize.

За кого е най-подходящ Super Protein Amino (Супер Протеин Амино) от Dymatize?

Хранителната добавка Super Protein Amino 345/501 таблетки е подходяща за хора, водещи активен начин на живот, спортуващи и поемащи много физически, а и психически натоварвания в ежедневието си.

Употреба и дозировка на Dymatize Super Protein Amino:

Приемайте по 3 таблетки 2 пъти дневно с много течности.

СъставСтойности в 1 дозаСтойности в 2 дози
Протеин2.9 гр5.8 гр
Л-левцин261 мг523 мг
Л-изолевцин139 мг279 мг
Л-валин173 мг345 мг
Л-аланин127 мг253 мг
Л-аргинин204 мг408 мг
Л-аспартан и Л-аспартанова киселина278 мг555 мг
Л-цистеин39 мг77 мг
Л- глутамин и Л-глутаминова киселина555 мг1110 мг
Л-лизин190 мг379 мг
Л-хистидин74 мг148 мг
Л-метионин74 мг148 мг
Л-фенилаланин155 мг310 мг
Л-пролин185 мг370 мг
Л-серин155 мг310 мг
Л-тронин119 мг238 мг
Л-триптофан33 мг65 мг
Л-тизин141 мг283 мг

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: млечен протеин (млечен протеинов концентрат, суроватъчен протеинов концентрат, суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин), грахов протеин, оризов протеин, пълнители: целулоза, калциеви фосфати, противослепващо средство (силициев диоксид), полиетиленгликол, талк, магнезиеви соли на мастни киселини; L-глутамин, L-аргинин хидрохлорид, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, емулгатор (лецитини) (соя).

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: