Menu
Your Cart

Dymatize Creatine Powder

Dymatize Creatine Powder
Dymatize Creatine Powder
Dymatize Creatine Powder
Dymatize Creatine Powder
Dymatize Creatine Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: Dymatize Creatine Powder
Видян от: 2789
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.

Възможни варианти

Когато тренировъчните ви усилия са насочени към постигането на по-голяма мускулната маса е необходимо да увеличите и мускулния протеинов синтез в тялото си. Ние ви предлагаме Creatine Monohydrate от Dymatize на добра цена, който ще подпомогне наличието на свободен креатин и креатин фосфат във Вашите мускули. Това ще ви осигури качествен мускулен растеж, повече сила и повишаване на спортните ви резултати.

Креатин монохидрат е естествено вещество, което се превръща в човешкия организъм в креатин фосфат. Той от своя страна помага за синтеза на аденозин трифосфат (АТФ), доставящ енергията, необходима за съкращаване на мускулите.

Човешкото тяло може само да произведе неголямо количество Creatine, както и да получи това вещество от храната (като мазни риби или червено месо). Съдържанието му в храната обаче може да намалее по време на готвенето.

Creatine Monohydrate представлява креатин в много чиста форма и се използва преди или след трениране заедно с други добавки като суроватъчен протеин или самостоятелно. Основният му ефект е, че стимулира натрупването в мускулната тъкан на молекулите АТФ - основен енергиен източник. Така експлозивната мощност при трениране става по-голяма, т.е. вашите мускули получават възможност да извършват по-мощни, интензивни, краткосрочни усилия, което повишава ефективността на тренировъчната сесия. Също така, действието на Creatine се свежда до ускорено възстановяване на енергийния потенциал на мускулите след прекратяване на натоварването.

Creatine Monohydrate ще ви осигури едно от малкото природни вещества действащи анаболно, което повишава ефективността на вашите тренировъчни упражнения и подпомага растежа на мускулите. То е не само безвредно, но и е препоръчително при бодибилдинга и други спортни занимания.

Защо да изберем Creatine Monohydrate от Dymatize?

  • Creatine Monohydrate от Dymatize увеличава мускулатурата и силите.Подобрява силовите постижения
  • За по-голям прираст на мускулна маса
  • Увеличава експлозивната мощност при трениране
  • Потиска възпалителните процеси
  • Понижава холестерола
  • Предпазва нервната система
  • Creatine Monohydrate от Dymatize е на топ цена и с бърза доставка

Какво представлява Creatine Monohydrate от Dymatize?

Creatine Monohydrate съдържа 60 дози в опаковка. Всяка от тях доставя 100% фармацевтично чист креатин монохидрат, получен от неживотински източници и е микронизиран до ултра фините 180 микрона. Това осигурява бързо и пълно разтваряне, без вкус и мирис, за най-добра поносимост при консумация. Creatine Monohydrate от Dymatize не съдържа никакви примеси или добавени вещества. Продуктът дава на мускулите ви точно това, от което се нуждаят за крайното производство на енергия когато тренирате с тежести, бягате или извършвате други аеробни или анаеробни упражнения. Високото качество на Creatine Monohydrate е осигурено от най-съвременните технологии за производство и отговаря стриктно на стандартизираната молекулна формула на креатин C4H9N3O2H2O. Това ще ви гарантира оптимално производство на енергия и повишена ефективност на тренировките. Продуктът е клинично тестван и е от най-високо качество. С него ще получите допълнителна хидратация на мускулите, увеличаване на обема им и стимулиране синтезирането на основния клетъчен източник на енергия – аденозин трифосфат, а ние ви го предлагаме на чудесна цена.

Когато приемете Creatine Monohydrate под въздействието на специален ензим той се превръща в креатин фосфат във вашия организъм, който е необходим за образуването на АТФ. Също така, може да се обедини с фосфат, образувайки фосфокреатин, който се използва за повторно „зареждане” на използваната молекула  аденозин трифосфат за получаване на енергия.

Creatine Monohydrate на топ цена от Dymatize прави тренировките по-ефективни.Действието на основния компонент на продукта Creatine Monohydrate на супер цена има анаболен ефект. Както бе споменато по-горе, той помага за образуването на АТФ от AДФ чрез фосфокреатин. Също така, ви помага по-малко да се уморите по време на тренирането. Когато провеждате тренировъчни серии с високо натоварване може да усетите парене в мускулите - това е резултат от промяна в киселинната им среда и образуването на крайните продукти на метаболизма. В този случай действието на креатина стабилизира киселинността и мускулите ви са по-малко склонни към умора (разбира се, не до безкрайност). Увеличените резерви на Creatine ви дават възможност да съхраните запасите гликоген в мускулите, което влияе положително на техния обем. Използването на креатин е придружено от натрупването на определено количество вода, което също така увеличава външно мускулите ви. Според последните научни изследвания действието на креатина влияе положително върху увеличеното производството на протеини в мускулната тъкан.

За кого е най-подходящ Creatine Powder (Креатин на прах) от Dymatize?

Dymatize Creatine Monohydrate е необходима и препоръчителна добавка за хора, занимаващи се със силови спортове, тъй като увеличава физическата сила при експлозивни движения и интензивни упражнения с кратка трайност. Продуктът е най-подходящ за тези, които искат да увеличат мускулния растеж, бързината и силата. Допълнителният прием на Creatine Monohydrate предпазва и централната нервна система при недостиг на кислород, потиска възпалителните процеси. Също така, действието на креатин води до намаляване нивото на холестерол в плазмата.

Употреба и дозировка на Creatine Monohydrate от Dymatize:

Смесете 2 чаени лъжици (5 гр) със студена вода или любимата ви напитка. Консумирайте по веднъж дневно. Приемът на креатинов суплемент изисква приемането на по-големи количества вода дневно – най-добре 3-4 литра, за да се избегне обезводняване.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД
Creatine Monohydrate5000 мг*

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: не съдържа.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се употребява от бременни или кърмачки. Консултирайте се със специалист преди употребата на продукта, ако страдате от някакво заболяване. Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки