Menu
Your Cart

Dymatize Glutamine Powder

Dymatize Glutamine Powder
Dymatize Glutamine Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: Dymatize Glutamine Powder
Видян от: 2857
34.00 лв.
Без данък: 34.00 лв.

Възможни варианти

L-Glutamine (Л-глутамин) е една от условно незаменимите и жизненоважни аминокиселини, която стимулира имунната система и увеличава производството на хормоните. Dymatize ви предлага продукта Glutamine Powder 300 гр, който ще ви достави най-често срещаната в мускулната тъкан в свободен вид аминокиселина - Л-Глутамин. Тя е жизнено важна за протеиновия метаболизъм и мускулно възстановяване. Когато тренирате интензивно всеки ден или сте подложени на физическо натоварване нуждата от аминокиселината силно нараства. Напълно възможно е да бъде допуснат нейният дефицит, а това ще предизвика лошо възстановяване, бърза умора и отслабена имунна система. За да избегнете тези състояния е необходимо допълнително да приемате Л-Глутамин. Ние ви предлагаме да направите това с хранителната добавка Glutamine Powder от Dymatize, осигуряваща ви висококачествен глутамин на добра цена.

L-Glutamine (Л-глутамин) е една от условно незаменимите и жизненоважни аминокиселини. Това е така, тъй като тя е част от протеина, от който всъщност се формира човешкото тяло. От съществено значение е за ефективния и продуктивен растеж на мускулната тъкан. Тази аминокиселина се съдържа в изобилие в клетките на мускулната тъкан и циркулира в кръвта. Мускулите в човешкото тяло се състоят от 60% Глутамин. Отнася се към естествено срещащите се аминокиселини, които тялото получава с храната. Приемът му под формата на спортни добавки е абсолютно безопасен и не предизвиква странични ефекти. В храната се съдържа в месото, яйцата, изварата и млякото. Зеленчукови източници на Глутамин са цвеклото, зелето, боба, спанака и магданоза.

Защо да изберем Glutamine Powder от Dymatize?

  • Glutamine от Dymatize е глутаминова добавка, която е произведена по най-високи стандарти за качество и чистота. За да подпомогне възстановяването и мускулния растеж
  • За да стимулира имунната система
  • За да увеличи вътреклетъчния азотен баланс
  • За да увеличи производството на естествените хормони
  • За да подпомогне функцията на нервната система
  • За да неутрализира амоняка
  • За да намали умората и повиши издръжливостта
  • Glutamine Powder от Dymatize е на топ цена и с бърза доставка

Какво представлява Glutamine Powder от Dymatize?

Glutamine от Dymatize е глутаминова добавка, която е произведена по най-високи стандарти за качество и чистота. Тя ще ви осигури оптимално възстановяване на мускулните тъкани чрез стимулирането на протеиновия и гликогеновия синтез. Глутамин е изборът на спортисти и сериозни треньори в световен мащаб не само заради качеството и ползите, но и защото се смесва лесно и може да се използва самостоятелно, както и да се добавя към шейкове или други напитки. Продуктът ще ви достави ключова в протеиновия синтез аминокиселина, която ще минимизира разграждането на мускулите, вследствие на катаболните процеси. Благодарение на него ще се подпомогне растежа на нова мускулна маса. Тялото ви се нуждае от Glutamine за да функционира оптимално. Доказаните качества на Глутамин при поддържането на мускулните и мозъчните тъкани правят Glutamine от Dymatize отлична добавка към вашия режим, при това на чудесна цена.

Glutamine участва активно в процесите на синтез на мускулния протеин и потиска секрецията на кортизол, има антикатаболитен ефект. Glutamine участва активно в процесите на синтез на мускулния протеин и потиска секрецията на кортизол, има антикатаболитен ефект. Може да бъде сравнен с глюкозата, защото се използва като отличен енергиен източник. Друг съществен негов ефект върху нашето тяло е да укрепи имунната система и да ускори процеса на следтренировъчно възстановяване.

Основната съставка в продукта Glutamine Powder е в състояние да нормализира храносмилателната система и понякога да увеличи активността на протеиновия синтез. Формирането на невротрансмитерите, отговорни за подобряване на вниманието и паметта, се осъществява също с нейното участие. Отлично помага за възстановяване след наранявания, хирургична намеса или продължителни заболявания.

Л-глутамин участва в биосинтеза на въглехидратите, в синтезирането на мастните клетки и предпазва чернодробните клетки от токсини. Важна негова функция е способността му да отстранява своевременно амоняка от човешкото тяло, формиращ се в резултат на протеиновия метаболизъм.

Тази аминокиселина е силно ценена в бодибилдинга от спортистите, защото участва в синтеза на растежния хормон и забавя загубата на мускулна маса. Соматотропинът е отговорен за метаболизма на мазнините, загубата на излишни килограми и предотвратява стареенето на цялия организъм. След като приемете Glutamine, синтеза на този хормон се увеличава с 40%! Така че, ако провеждате тренировки с висок интензитет, приемането на Glutamine Powder допълнително ще подобри синтеза му. Аминокиселината спомага също и за гладкото функциониране на имунната система и се счита за мощен катализатор за мускулния растеж. Глутамин се произвежда и съхранява главно в мускулите. Той е най-важната аминокиселина в мускулната тъкан. Мускулните клетки се състоят от не по-малко от 60% аминокиселини, получени от Глутамин и са по своята същност един вид контейнер за този елемент. Интензивната физическа активност намалява съдържанието му в кръвта с 20%, а неговият разход се увеличава почти 5 пъти. В резултата от направени изследвания е установено, че колкото по-високо е нивото на свободния Глутамин, толкова по-бързо и по-ефективно се развиват мускулните клетки. Поради факта, че мускулното влакно поглъща входящия глутамин, то става по-плътно. По време на спортни занимания, вашите мускули и сухожилия се нуждаят конкретно от тази аминокиселина в много голямо количество, в повече от това, което можете да получите от нормалната хранителна диета. Приемът на  Glutamine Powder ще ви помогне за изграждането на мускулна маса, ускоряване на метаболизма, възстановяване след тренировка и на самия резултат. Поради тази причина Глутамин е най-разпространената добавка сред спортистите.

За кого е най-подходящ Glutamine Powder от Dymatize?

Продуктът Glutamine Powder от Dymatize е много подходящ за всеки, който изпитва постоянна умора, повтарящи се боледувания и загуба на умствено фокусиране. Препоръчителен е приемът му за хора, които спазват диета. Добре е също добавката да се приема от тези, които тренират интензивно всеки ден или извършват тежка физическа работа, защото нуждата на организма от основната й съставка силно нараства.

Употреба и дозировка на Glutamine Powder от Dymatize:

Като хранителна добавка, приемайте по една (1) чаена лъжичка дневно. Смесете глутамин с вода или любимата си напитка.

Дозировка: 1 чаена лъжичка

Дози в опаковка: 66+

Състав: Съдържание в една доза: %ПДД
L-Glutamine 4,500 mg *

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: желатин, целулоза, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки