Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Dymatize BCAA Complex 2200

Прегледан: 1174
Dymatize BCAA Complex 2200 Наличен

44.50 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Dymatize BCAA Complex 2200

ЧовешкиятBCAA Complex 2200 притежава разнообразни за организма положителни свойства организъм се нуждае от изобилие от хранителни вещества, не само за да поддържа, но и за да увеличава своята мускулна маса - цел към която се стремят всички, които искат да изградят здраво и красиво тяло. За да се натрупва мускулна маса, тялото се нуждае от тренировки и от голямо количество протеини, за да могат мускулите да се изграждат и развиват. Протеините на свой ред са съставени от по-малки съставни части - аминокиселини, които биват много разнообразни. В състава на човешките протеини влизат малка част от всички аминокиселини (20), но все пак достатъчно за да изградят разнообразието от протеини в организма. Някои от тези аминокиселини тялото ни произвежда непрекъснато, но друга част (9 от тях) могат да се набавят единствено с храната или под формата на спортни добавки. Това са т. нар. незаменими или есенциални аминокиселини

BCAA Complex 2200 е продукт, който съдържа три от най-важните есенциални аминокиселини, които имат отношение към изграждането на мускули. Това са аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) левцин, изолевцин и валин. BCAA Complex 2200 е произведен под формата на капсули от компанията Dymatize и осигурява 2,2 грама ВСАА във всяка доза. Тези три аминокиселини съдържат странична верига с разклонение, от където идва и тяхното наименование. Аминокиселините с разклонени вериги са добили толкова голяма популярност поради това, че притежават специфични анаболитни свойства, които подпомагат протеиновия синтез в мускулите. Попадайки в клетката, ВСАА активират специфичен сигнален път (mTOR), който чрез поредица от реакции стимулира усилен синтез на протеини в мускулите. По този начин те предпазват от разграждане мускулните влакна и спомагат за бързото възстановяване след тренировка. 

Характерно за аминокиселините с разклонени вериги е, че те се усвояват директно от мускулните клетки за разлика от останалите аминокиселини, които се усвояват и преработват в черния дроб. Това води до по-бързо проявяване на тяхното действие и следователно - до по-бърз мускулен строеж. Що се отнася до активността на тези три аминокиселини, тя не е еднаква. Най-голяма активност проявява аминокиселината левцин, която е и в най-голямо количествено съотношение спрямо другите две - изолевцин и валин (2:1:1). 

Метаболизмът на аминокиселините с разклонени вериги и по-точно тяхното разграждане може да повлияе върху разграждането на някои мастни киселини. Окислението на ВСАА води също до повишено окисление на мастни киселини, което макар с малко, намалява нивото на мазнините в организма. Освен това тези три аминокиселини вземат участие и в преработването на глюкозата и спомагат за поддържане на нивото на гликоген в черния дроб. Имунната система използва ВСАА за да стимулира развитието и деленето на специфични бели кръвни клетки (т-лимфоцити). 

Не на последно място, аминокиселините с разклонени вериги играят важна роля и в обменните процеси в мозъка. Преминавайки през кръвно-мозъчната бариера те изпълняват специфично действие в мозъчните клетки. От една страна също стимулират производството на протеини, но освен това намаляват и чувството за умора. Благодарение на своята структура, те могат да се свързват с транспортните протеини, които пренасят триптофан и да блокират действието на серотонина (който се образува от триптофан). Това оказва влияние върху умората и спомага за нейното намаляване.

Точно поради тези разнообразни ползи, които могат да се извлекат от аминокиселините с разклонени вериги, те са толкова търсен и предпочитан продукт за повишаване на мускулната маса. Благодарение на своята форма (желатинови капсули) BCAA Complex 2200 ви предоставя един страхотен, лесен и бърз начин за прием на аминокиселини. Предимството на капсулите е, че се усвояват бързо и могат да се дозират много по-лесно от някои други форми. В състава на ВСАА Complex са добавени и витамини В2 и В6, които са ключови за някои метаболитни процеси в клетките. 

Защо да изберем Dymatize BCAA Complex 2200BCAA Complex 2200 е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Гаранция за отлично качество от производителя
  • 2,2 грама ВСАА във всяка доза
  • Съдържа витамини от група В - В2 и В6
  • Спомага за изграждането на мускулна маса
  • Стимулира биосинтеза на протеини в мускулите
  • Намалява умората
  • Изразени антикатаболитни свойства
  • Участва в поддържане нивата на гликоген
  • Лесни за прием и дозировка капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Complex 2200 на Dymatize?

BCAA Complex 2200 представляват аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на желатинови капсули от компанията Dymatize. ВСАА участват в разнообразни процеси в организма и имат разнообразни ефекти. Основната им роля като аминокиселини е да участват в изграждането на протеиновите молекули и по този начин да спомагат за увеличаване на мускулната маса. Освен това главно действие, ВСАА спомагат за намаляване на умората, стимулират по специфичен път производството на протеини, участват в някои метаболитни процеси и в поддържането на гликогена. ВСАА Complex 2200 съдържат 2,2 грама ВСАА във всяка доза от 4 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Complex 2200 - аминокиселини с разклонени вериги на марката Dymatize

За кого е най-подходящ BCAA Complex 2200 (аминокиселини с разклонени вериги) на Dymatize?

BCAA Complex 2200 е подходящ за всеки, който желае бързо изграждане на мускулна маса. Аминокиселините с разклонени вериги стимулират именно този процес - производството на протеини в скелетните мускули. BCAA Complex 2200 ще ви помогне да постигнете по-бързо и лесно поставени цели и да изградите желаното тяло.

Употреба и дозировка на BCAA Complex 2200:

Приемайте по една доза (4 капсули) BCAA Complex 2200 дневно с достатъчно течности за постигане на оптимални резултати. Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразна диета. Балансираната диета и здравословният начин на живот са от голямо значение за бързото постигане на резултатите. 

Съдържание в една доза (4 капсули)

Състав:Стойност:
L-левцин1,1 g
L-изолевцин0,55 g
L-валин0,55 g
Рибофлавин (В2)1,2 mg
Пиридоксин (В6)1,4 mg

Състав на Dymatize BCAA Complex 2200 : L-левцин (38%), L-изолевцин (19%), L-валин (19%), Желатин, Целулоза, Антислепващ агент (магнезиеви соли на мастни киселини), Антиоксидант (витамин С), Витамин В6, Рибофлавин

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: