Menu
Your Cart

Dymatize Elite Gourmet

Dymatize Elite Gourmet
Dymatize Elite Gourmet
 • Наличност: Да
 • Модел: Dymatize Elite Gourmet
Видян от: 3862
102.00 лв.
Без данък: 102.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

EliteElite Gourmet е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg Gourmet е продукт на компанията Dymatize и представлява смес от млечни протеини, съставена от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, млечен протеин, и мицеларен казеин. Този протеинов състав е в съотношение 2:1 в полза на суроватъчния протеин, като прецизната формула на Elite Gourmet ви осигурява висококачествени протеини с бързо и по-бавно усвояване така, че в тялото ви да се освобождават необходимите аминокиселини за по-продължително време. Това спомага за укрепване и увеличаване на мускулната маса, както и за по-бързо възстановяване след тренировка. 

Формулата на Elite Gourmet ви позволява да го приемате по всяко време - сутрин след ставане, преди и след тренировка, както и като нощен протеин. Elite Gourmet съдържа и аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), които имат изрезен стимулиращ ефект върху синтеза на протеини в мускулите, което ще ви осигури по-бързо натрупване на чиста мускулна маса. Освен това в млечния протеин на Dymatize се съдържат и 3 грама фибри, които се разграждат бавно, както и 30% от необходимия ви дневен прием на калций - ключов елемент за поддържане на клетъчния метаболизъм и мускулната функция. 

Суроватъчните протеини са известни с богатият си аминокиселинен профил и високата скорост на абсорбиране и усвояване в организма. По този начин си гарантирате бързо постъпване на аминокиселини в кръвта, които ще помогнат за изграждането на вашите мускули. Пълният аминокиселинен профил на суорватъчните протеини означава, че те съдържат всички 20 аминокиселини, които са включени в синтеза на протеините в човешкото тяло. Някои от тези аминокиселини са есенциални или незаменими, защото не могат да се произвеждат в човешкия организъм и трябва да бъдат приемани чрез храната.

Разликата между суроватъчния протеин концентрат и изолат е в количествения състав на отделните вещества. Суроватъчния концентрат съдържа по-високи нива биологично активни вещества за разлика от суроватъчния изолат, както и по-голямо количество захари и мазнини. От своя страна суроватъчният протеин изолат е с по-високо количество протеини за доза, съдържа по-малко мазнини и захари, но освен това е и с намалено количество биологично активни вещества.

Мицеларният казеин в състава на Elite Gourmet е с доста по-бавно усвояване от суроватъчните протеини. Бързото начално усвояване на суроватъчните протеини се допълва от бавноусвоимият казеин, който ви осигурява продължително отделяне на аминокиселини за дълъг период от време. Това прави казеинът идеален нощен протеин. Бавната абсорбция на казеиновите протеини се дължи на структурата. която формират отделните казеинови молекули, която се нарича мицел. Мицеларната структура представлява струпване на хиляди казеинови молекули, което е трудно за разграждане от храносмилателните ензими. Именно благодарение на това, мицеларният казеин се усвоява значително по-бавно, а това може да е предимство в случаите когато дълго време не приемате храна (като например през нощта или между отделните хранения). Времето, за което казеина се усвоява в организма достига до 8 часа. 

В състава на Elite Gourmet влизат и 4 аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Това са може би най-ефективните аминокиселини, що се отнася до изграждане на чиста мускулна маса. Тяхното основно свойство е да стимулират производството на протеини в мускулите, като в същото време ги предпазват от разграждане и подобряват тяхното възстановяване след тренировка. Тези аминокиселини имат три представителя в човешкия организъм, които вземат участие в изграждането на мускулите и различните протеини в тялото. Това са L-левцин, L-изолевцин и L-валин, които спадат към есенциалните аминокиселини. От тях левцинът е с най-голяма активност и съответно (както и в природата) се среща в по-голямо съотношение спрямо другите две - 2:1:1. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги участват в изгарянето на излишните мазнини, в намаляването на умората, както и в поддържането на нивата на гликогена.

Всички тези предимства, а също така и отличните вкусове на Elite Gourmet ще превърнат млечният протеин на Dymatize във вашият любим продукт. 

Защо да изберем Dymatize Elite Gourmet?Elite Gourmet съдържа суроватъчни протеини, мицеларен казеин и млечен протеин коцентрат

 • Продукт с отлично качество
 • Съдържа бъро- и бавноусвоими протеини
 • Подпомага изграждането на чисти мускули
 • Спомага за по-бързо възстановяавне
 • Стимулира производството на протеини 
 • Богат аминокиселинен профил (ЕАА, ВСАА)
 • 21 грама протеини за доза
 • Бързо усвояване
 • Невероятен вкус
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява млечният протеин Elite Gourmet на Dymatize?

Elite Gourmet е продукт на компанията Dymatize, съставен от суроватъчни протеини (концентрат и изолат), които осигуряват бърза абсорбция на аминокиселини в кръвта, мицеларен казеин - протеин с бавно и продължително усвояване, както и млечен протеин концентрат. Elite Gourmet съдържа освен това 3 грама фибри, както и 4 грама ВСАА, които стимулират протеиновия синтез в мускулите, намаляват умората и участват в премахване на мазнините. Освен това Elite Gourmet се предлага с няколко невероятни вкуса и съдържа 21 грама протеини във всяка доза от 36 грама. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Elite Gourmet - млечен протеин на марката Dymatize

За кого е най-подходящ Elite Gourmet (млечен протеин) на Dymatize?

Elite Gourmet e отличен избор за всеки, който спортува активно и желае да увеличи своята мускулна маса. Млечният протеин на Dymatize съдържа суроватъчни протеини с бързо усвояване, които ще започнат да се усвояват веднага след прием; мицеларен казеин, който ще ви осигури продължителен приток на аминокиселини; аминокиселини с разклонени вериги, които стимулират по-бързия синтез на протеини в мускулите. Всичко това плюс невероятните вкусове на Elite Gourmet бързо ще го превърнат в любимата ви протеинова добавка. 

Употреба и дозировка на Dymatize Elite Gourmet:

Смесете една доза (36гр) Elite Gourmet с около 300мл. вода, като използвате шейкър или разбъркате с лъжица. Може да промените количеството вода в зависомост от предпочитанията ви за вкус.

Хранителна стойност за една доза (36гр.)
Калории130
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
1,5 g
0,5 g
0,0 g
Холестерол40 mg
Натрий140 mg
Калий220 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
10 g
3 g
6 g
Протеини21 g

*Информация за алергии : съдържа мляко и соя

Състав на Elite Gourmet : Смес от суроватъчни протеини (суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат), Млечни протеини (млечен протеин изолат, мицеларен казеин), Фибри (царевичен декстрин, инулин, целулоза, ксантан, карагенан), Натурални и изкуствени аромати, Слънчогледова сметана (слънчогледово олио, малтодекстрин, мицеларен казеин, слънчогледов лецитин, натриев цитрат, натурални токофероли и трикалциев фосфат), Соев лецитин, Ацесулфам К, Сукралоза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки