Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Протеини > Dymatize Elite Fusion

Протеини > Dymatize Elite Fusion
2 - 3 Дни
Протеини > Dymatize Elite Fusion
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Марка: Dymatize
 • Модел: Dymatize Elite Fusion
Видян от: 3201
140.00 лв.
Без данък: 140.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Протеини > Dymatize Elite Fusion

КогатоElite Fusion съдържа 7 висококачествени източници на протеини целите бързо изграждане на мускули е важно да осигурите на тялото си адекватно количество протеини, което да задоволи нуждите на организма за синтез на мускулни влакна. Що се отнася до приемът на протеини, за оптималното натрупване на мускулна маса е важно качеството на протеините и техният източник. Качеството на протеините се определя от техният аминокиселинен състав - т.е. наличието на всички необходими аминокиселини за производството на протеини в тялото, както и скоростта на усвояване след прием. Суроватъчните протеини се смятат за едни от най-добрите, тъй като те са пълни протеини (съдържат всички 20 аминокиселини) и се усвояват много бързо в тялото след прием. Бавните протеини (мицеларен казеин) също намират приложение, тъй като те се усвояват значително по-бавно от другите, но осигуряват продължително освобождаване на аминокиселини в организма.

Elite Fusion е продукт на марката Dymatize и съдържа в своята формула 7 протеинови източници, сред които са суроватъчните протеини и мицеларният казеин. Elite Fusion съдържа 5 грама ВСАА за доза, както и три важни витамина (С, В6 и В12), което подобрява качеството на продукта. Elite Fusion е произведен под формата на прах, който се разтваря лесно и бързо във вода, притежава отличен вкус и осигурява на тялото ви продължителен прием на аминокиселини, благодарение на протеиновият си състав.

В състава на Elite Fusion са включени 3 вида суроватъчни протеини - концентрат, изолат и хидролизат. Суроватъчните протеини са най-бързо усвоимите протеинови източници, поради което се използват широко за увеличаване на мускулната маса. Всеки от трите вида суроватъчни протеини има своите предимства. Суроватъчният протеин концентрат съдържа биологично активни пептиди - малки протеинови остатъци, които изпълняват определени функции в тялото - намаляват високото кръвно налягане, имат антибактериален и антиоксидантен ефект, подобряват функциите на имунната система и др. Суроватъчният протеин изолат от своя страна е преработен за премахване на съпътстващите въглехидрати (лактоза) и мазнини, което му осигурява по-голяма чистота и по-високо процентно съдържание на протеини. Суроватъчният протеин хидролизат е най-чистата и най-бързо усвоима форма на суроватъчните протеини. Там почти напълно са премахнати мазнините и въглехидратите.

В Elite Fusion се съдържат още два вида млечен протеин - концентрат и изолат. Млечните протеини също са богат източник на аминокиселини (логично) и съдържат както суроватъчни протеини, така и казеин. Преработването им също премахва голяма част от мазнините и въглехидратите и ги прави по-подходящи протеинови източници. Освен това, в Elite Fusion се съдържа и яйчен албумин (белтък). Яйчният албумин също е пълен протеинов източник (съдържа всички 20 аминокиселини) и се подрежда сред най-качествените източници на протеини - бързо усвояване и богат аминокиселинен профил.

Мицеларният казеин, който е в състава на Elite Fusion е протеин с бавно разграждане в организма. Това се дължи на специфичната мицеларна структура на казеинът, състояща се в образуването на плътни структури (мицели) от по няколко хиляди казеинови молекули. Този комплекс затруднява работата на храносмилателните ензими, които го разграждат значително по-бавно от другите протеини. Това позволява организмът да приема постепенно аминокиселини в продължение на няколко часа (до 8 часа) и осигурява почти непрекъснато снабдяване на мускулите с хранителни вещества.

Elite Fusion съдържа и три важни витамина. Витамин В6, известен като пиридоксин е важен за метаболизма витамин, чиято активна форма се нарича пиридоксал фосфат. Витамин В6 е от голямо значение за производството на редица важни невротрансмитери като серотонин, допамин, епинефрин, норепинефрин и гама-аминобутирова киселина. Пиридоксал фосфатът участва в производството на и функционирането на хемоглобина, а също така е важен и като кофактор за голям брой метаболитни процеси.

Витамин В12 или кобаламин представлява най-големият витамин и е от ключово значение за поддържането на нормално функциониращи мозък и нервна система. В12 е важен витамин за образуването на червените кръвни клетки - еритроцити, както и за синтеза на нукленинови киселини (ДНК и РНК). Ниските нива на кобаламин могат да доведат до депресивни състояния, а острият недостиг води до развитието на пернициозна анемия.

Витамин С е известен главно като антиоксидантен витамин, въпреки че изпълнява и други функции в човешкият организъм. Главното (антиоксидантно) действие на витамин С се изразява в неутрализирането и елиминирането на реактивните кислородни форми (ROS). Тяхното ниво значително се покачва при по-тежки физически натоварвания и може да доведе до сериозни последствия за тъканите и клетките. Витамин С спомага за редуцирането на тези кислородни радикали и по този начин ги неутрализира, предпазвайки организма от токсичното им влияние.

Всички тези съставки във формулата на Elite Fusion правят продуктът на Dymatize отличен избор за всеки, който спортува активно и желае да подобри своите резултати. Elite Fusion притежава страхотен вкус и 7 висококачествени протеинови източника, които осигуряват постоянен аминокиселинен прием на вашият организъм. Лесният за разтваряне Elite Fusion е гаранция за постигането на бързи резултати.

Защо да изберем Dymatize Elite Fusion?Elite Fusion е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с отлично качество
 • 7 висококачествени източници на протеини
 • 5 грама ВСАА за доза
 • Продължително освобождаване на аминокиселини
 • Спомага за по-бързо производство на мускулна маса
 • Съкращава времето за възстановяване на мускулите
 • Съдържа витамини В6, В12 и С
 • Съдържа 30% от нужният дневен прием на калций
 • Лесно се усвоява в организма след прием
 • Страхотен вкус
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява протеиновият матрикс Elite Fusion на Dymatize?

Elite Fusion е протеинов матрикс, съставен от 7 протеинови източника с високо качество, които включват 3 вида суроватъчни протеини (концентрат, изолат и хидролизат), млечни протеини (концентрат и изолат), яйчен албумин и мицеларен казеин. Тази формула на Elite Fusion осигурява бързо постъпване на аминокиселини в организма след прием и тяхното продължително освобождаване (до няколко часа), благодарение на наличният мицеларен казеин. Elite Fusion съдържа и 5 грама аминокиселини с разклонени вериги, както и калций, който е необходим за поддържането на здрави кости и е ключов за много други процеси в тялото. Освен това, протеиновият матрикс на Dymatize съдържа и витамини В6, В12 и С - също от голямо значение за нормалното функциониране на организма. Elite Fusion съдържа 23 грама протеини във всяка доза от 41 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава отлична цена за Elite Fusion - протеинова матрица на марката Dymatize

За кого е най-подходящ Elite Fusion (протеинов матрикс) на Dymatize?

Elite Fusion е подходящ за всеки активно спортуващ, който желае да подобри своята физика и за изгради желаната мускулатура. Elite Fusion е подходящ за прием по всяко време, благодарение на отличният си състав. Протеиновият матрикс на Dymatize ще ви помогне да постигнете желаните резултати по-бързо и лесно.

Употреба и дозировка на Dymatize Elite Fusion:

Смесете една доза (41 гр.) Elite Fusion с около 150-200 мл. вода, мляко или сок по избор и разбъркайте. Можете да промените количеството вода според желанието за гъстота и вкус. Приемайте по 1-2 дози дневно или при необходимост за да задоволите протеиновите нужди на организма.

Съдържание в една доза (41гр.)

Състав:Стойност
Калории
- от мазнини
170
45
Мазнини
- наситени
- транс
5 g
1 g
0 g
Холестерол35 mg
Натрий80 mg
Калий140 mg
Въглехидрати
- фибри
12 g
5 g
Захари1 g
Протеини23 g

Състав на Dymatize Elite Fusion : Протеинов матрикс (суроватъчен протеин концентрат, млечен протеин концентрат, яйчен албумин, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин, суроватъчен протеин хидролизат), Слънчогледова сметана (слънчогледово олио, малтодекстрин, натриев казеинат, моно- и диглицериди, токофероли, трикалциев фосфат), Фибри (полидекстроза, разтворими царевични фибри, целулоза, ксантан, карагенан), Малтодекстрин, Натурални и изкуствени аромати, Липиден матрикс (конюгирана линоленова киселина (CLA), средноверижни триглицериди (MCTs)), Соев лецитин, Сол, Ензимен микс (протеаза, липаза, лактаза), Ацесулфам К, Витамини (аскорбинова киселина (витамин С), пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), цианкобаламин (витамин В12), Сукралоза, Екстракт от стевия

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър