Menu
Your Cart

Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg

Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg
Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg
Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg
Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg
Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg
Видян от: 2161
56.20 лв.
Без данък: 56.20 лв.

Възможни варианти

Нони е екзотичен плод. Неговите целебни свойства са се използвали за различни болести от туземците от древни времена: за рак, диабет, астма, хипертония, треска, диария, запек, за отказ от тютюнопушенето.

В състава на нони има биоактивни вещества – повече от 150, витамини, аминокиселинни вещества, минерали, както и вещества, които се борят с раковите клетки и които подобряват състоянието на кожата, косата, зъбите, мускулите, ставите, органите.

Хранителната добавка Noni Concentrate 650 mg на капсули от Doctor's Best помага на имунитета ни да произвежда вещества, които увеличават мощта на белите кръвни телца (левкоцити, лимфоидни клетки, лимфични телца, фагоцити). Тези телца се борят не само с клетките на рака, те защитават от вируси, бактерии, гъбички, паразити и т.н. Тоест, Нони Концентрат е универсално средство за повишаване съпротивляемостта на имунитета към агресорите.

Учените са потвърдили, че нони притежава антибактериално действие, противовъзпалителен ефект, успокоява болката, помага срещу отоци и е с противоракова активност.

Защо да изберем Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg?

 • Doctor's Best Noni Concentrate 650 mg е полезна добавка за целия организъмЗа подмладяване на организма
 • Предпазва от развитие на злокачествен рак
 • Нормализира кръвното налягане
 • Регулира съня
 • Избавя от неврози, депресии, хронична умора
 • Предотвратява развитието на диабет, алергии, астма, бъбречни болести, хемороиди
 • 2 капсули дневно
 • Подобрява храносмилането
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Noni Concentrate от Doctor's Best на капсули?

Noni Concentrate на хит цена помага срещу грип и ангинаNoni Concentrate 650 mg 120 capsules е концентрат от нони на капсули на марката Doctor's Best, който въздейства върху човешкия организъм на клетъчно ниво, стимулира регенерирането на клетките и усилва тяхната способност да функционират правилно.

Нони Концентрат на перфектна цена повишава способността на клетките в организма да абсорбират и използват витамините, минералните елементи и другите хранителни вещества. Освен това стимулира производството от имунната система на Т-левкоцити. Помага при: диария, стомашни разстройства, стомашна язва, чревни паразити, кашлица, астма, респираторни болести, очни инфекции, треска, грип, ангина, стоматит, зъбобол, диабет, главоболие, високо кръвно, менструална болка, артрит. И не маловажно е свойството на добавката да подмладява организма.

Този продукт подобрява здравето, подобрява кръвообращението и има антихистаминни, противовъзпалителни, противоалергични свойства. Помага при кихане и обриви, причинени от алергични прояви.

При употребата на хранителната добавка Noni Concentrate на капсули се усвояват по-добре питателните вещества, потиска се растежа на туморите, повишава се регенерацията на увредените клетки. Може да се използва и като допълнително средство при онкологична традиционна терапия, за намаляване на последиците от отрицателното въздействие на химиотерапията.

Doctor's Best Нони Концентрат помага за:

 • Doctor's Best Noni Concentrate подобрява концентрациятаПроясняване на мислите
 • Увеличаване на умствената концентрация
 • Усилване на общата работоспособност
 • Поддържане на доброто състояние на имунната система
 • Усилване способността за противостоене на болести и инфекции
 • Освобождаването на организма от отрицателното въздействие на свободните радикали, заради антиоксидантната активност на добавката
 • Увеличаване нивото на жизнената енергия
 • Подобряване процесите на храносмилането
 • Усвояване на важни елементи още на ниво клетка
 • Поддържане перфектното състояние на дермата, косите и ноктите.

Добавката е с общо укрепващи и имуномодулиращи свойства. Възстановява природните защитни сили на организма, затова при регулярен прием на продукта намалява честотата на боледуванията. Аналогично, при употребата на Noni Concentrate 650 мг, човешкият организъм става по-устойчив към въздействието на околната среда. А това е много актуално в днешно време на стресове и напрегнат работен график. Всеки днес има нужда от здравословен и полезен „допинг“, който да възстанови силите и да повиши умствената работоспособност. Продуктът на Doctor's Best Нони Концентрат е точно това!

Doctor's Best Noni Concentrate има антиоксидантно свойствоЗабележително е, че този продукт въздейства положително както на младите, така и на хората в по-напреднала възраст. Доказано е, че плодът нони и сокът от него, от който е направена и тази хранителна добавка, оказва благотворно влияние върху работата на сърдечно-съдовата система и върху здравето на ставите. А огромното количество антиоксидантни, което съдържа, помага да се предотвратят възможни увреждания на клетките от свободните молекули на кислород и запазва младостта и природната естествена красота. При това, антиоксидантните свойства на Noni Concentrate са научно доказани!

Друг аспект на използване на добавката е за борба с вредната микрофлора, като помага при различни чревни инфекции. Освен свободните радикали, продуктът помага за извеждането на опасните химични вещества, а системната употреба на капсулите намалява вероятността от възникването на рак.

Много добре въздейства продуктът при възпаление, висока температура и отоци. Препоръчва се и на хора, с проблеми с излишните килограми, тъй като съдейства за ускоряването на метаболизма и обмена на веществата.

Noni Concentrate от Doctor's Best помага за намаляване на теглотоПоложително е и свойството на Нони Концентрат от 650 мг да усилва либидото. Увеличава и физическата издръжливост и трудоспособност, а освен това има тонизиращо действие.

Употребата на хранителната добавка успокоява и нервите. А освен това, макар че не може да елиминира заболяванията с автоимунен характер, се справя прекрасно с възникналите възпалителни реакции и обезболява патологичния процес в организма.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Noni Concentrate –  концентрат от нони на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Noni Concentrate (Нони концентрат) от Doctor's Best?

Noni Concentrate на компанията Doctor's Best може да се използва от всеки, който има нужда да подсили имунитета си, като освен за стимулирането на имунитета, помага и в борбата с много сложни болести, като рак и диабет.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Noni Concentrate:

Приемайте по 2 капсули на ден.

Състав в 1 доза (2 капсули)  Стойност  %ПДД
Нони органичен 1300 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки