Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D

Прегледан: 4405
21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D Наличен

39.20 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D

21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D укрепва костите и зъбите.21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D е хранителна добавка, специално създадена за заздравяване на костите. Формулата съдържа основния им компонент – калций, който в комбинация с витамин Д оптимизират костната минерализация. Съставките в продукта са задължителен компонент от превенцията на остеопорозата, намаляване на риска от фрактури и ускоряване на тяхното оздравяване.

Калцият е основен минерал в човешкия организъм и 99% от него се съдържат в костите. Набавянето му чрез храна е естественият начин, но често, поради различни причини, се наблюдава дефицит. Тъй като минералът участва и в още редица важни функции, организмът започва да го извлича от костните тъкани и всичкия постъпващ от храната. Така се стига до отслабване на костната плътност и повишен риск от възникване на заболявания.

Както казахме, калцият участва и в други процеси, освен изграждане на костите. Задължителен компонент за поддържане на нормална мускулна функция. Намалява крампите и схващанията. Понижава риска от аритмия и предпазва сърдечния мускул от увреждане. Калцият има участие и в кръвосъсирването. 21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D съдържа 630 мг калциев цитрат.

Витамин D е задължителен за доброто усвояване на калций в костите и зъбите. Може да се синтезира от организма, но само при определени условия. Произвежда се в кожата под влиянието на слънчевите лъчи. Продуктът съдържа 500 IU витамин Д във всяка доза.
Формулата е с бързо усвояване за максимален ефект, особено в по-напреднала възраст. С течение на времето костната структура забавя своето обновяване, по време на менопауза също се наблюдава отслабване на плътността на костите, а това създава предпоставка за фрактури и трудно оздравяване.

Защо да изберем Calcium Citrate Maximum + Vitamin D на 21st Century?

 • 21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D е подходящ при остеопороза.Съдържа бързоусвоима формула;
 • Осигурява калций;
 • Подобрява костната плътност;
 • Повишава абсорбирането на калций;
 • Оказва профилактика на остеопорозата;
 • Прави костите по-устойчиви;
 • Заздравява зъбите;
 • Подобрява сърдечното здраве;
 • Регулира сърдечния ритъм;
 • Участва в кръвосъсирването;
 • Спира мускулните крампи;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява 21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D?

Calcium Citrate Maximum + Vitamin D съдържа калций и витамин Д. Двете съставки са изключително важни за възстановяване на костната плътност. С течение на времето, неправилна диета, недостатъчен синтез на витамин D и други, може да се затрудни реминализирането на костите, с което да се стигне до сериозни заболявания като остеопороза. В периода на менопауза също съществува повишен риск от развитие на това заболяване и се препоръчва употребата на добавки с калций.

За кого е подходящ Calcium Citrate Maximum + Vitamin D?

21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D е подходящ за всеки активен човек, при дефицит на калций, в напреднала възраст, както и за жени в периода преди и по време на менопаузата.

Употреба и дозировка на 21st Century Calcium Citrate Maximum + Vitamin D:

Една доза (2 таблетки) 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Хранителна стойност за 1 доза (2 таблетки):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД*
Витамин D3500 IU125%*
Калций (цитрат)630 мг63%*

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: