Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced

Прегледан: 3646
21st century Glucosamine Chondroitine Plus MSM Advanced Наличен

52.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced

21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced намалява болката в ставите.21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced е спортен суплемент, съдържащ доказано ефективни съставки, които поддържат здравето на ставите. Включени са витамин Ц, манган, бор, глюкозамин, хондроитин, метилсулфонилметан, колаген, хиалуронова киселина, както и екстракт от босвелия. Цялото това разнообразие притежава изключително благотворен ефект върху състоянието на съединителната тъкан.

С напредване на годините, тежък физически труд, травми, спортуване и т.н., вероятността от поява на болки в ставите е много голяма. Едва ли има човек, който поне веднъж да не е изпитал болка или дискомфорт в коленете, кръста и другите стави. Възпалението, което възниква в областта на травмираната става провокира неприятни усещания – болка, скованост, оток, трудна подвижност и като цяло намалява качеството на живот.

Витамин Ц е важен не само за имунната система и антиоксидантната протекция на клетките, но и участва в метаболизма на калций и синтеза на колаген. Затова е добре при спортна травма да бъде включен в спортната суплеменция. Всяка доза от Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced съдържа 100% от дневната доза витамин C (60 мг). Колагенът участва в поддържане здравето и функциите на храносмилателната система. Насърчава регенерирането на тъканите в стомашно-чревния тракт и укрепва лигавиците. Веществото възстановява еластичността и младостта на кожата. 

Глюкозаминът е естествено вещество, което има огромно значение за здравето на ставите. Естествено, най-големи концентрации от него се откриват в хрущялите и ставите. Набавянето му чрез храна се оказва трудно поради факта, че се съдържа основно в хитиновата обвивка на някои ракообразни, животинските кокали и някои гъби. Оптималният вариант за поддържане на съединителната тъкан еластична и здрава е приемането му чрез хранителна добавка. Глюкозаминът насърчава регенерирането на тъканите, възстановява хрущялната структура и облекчава дискомфорта при движение. Всяка доза от 21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced съдържа 1500 мг глюкозамин хидрохлорид. 

Хондроитинът е естествена субстанция, съдържаща се основно в животинските хрущяли. Притежава благотворно влияние при травми и заболявания на ставите. Намалява възпалителните процеси и ускорява възстановяването. 

Метилсулфонилметан или МСМ е добре известно в спортните среди като органична сяра. Влияе изключително добре при ставни възпаления и заболявания.

Хиалуроновата киселина се счита за един от най-активните компоненти в продуктите за подмладяване на организма. Причината е в нейната способност да регенерира клетките и особено кожата. Поради това често се включва в продукти за грижа за кожата. Задържа влагата в нея и повишава еластичността й. Подпомага възстановяването на увредената съединителна тъкан.

Екстрактът от босвелия се използва с успех при лечение на заболявания на ставите. Действа противовъзпалително и облекчава симптомите при остеоартрит, включително и болката при движение. Всяка доза от Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced съдържа 100 мг екстракт от билката.

Този комплексен продукт е специално насочен към възстановяване и поддържане здравето на ставите. Отличен избор за атлети, спортуващи и активни хора, както и с напредване на възрастта. Добавката е под формата на таблетки, лесни за съхранение, дозиране и прием.

Защо да изберем Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced?

  • Възстановява здравето на ставите;21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced съдържа екстракт от босвелия.
  • Подържа съединителната тъкан еластична;
  • Подобрява състоянието на кожата;
  • Ограничава възпалителните процеси при травми;
  • Подобрява стомашно-чревното здраве;
  • Насърчава лечението на ставни заболявания;
  • Подобрява мобилността;
  • Намалява болката;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява 21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced?

Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced е комплексна хранителна добавка, чиято формула е насочена към поддържане здравето на ставите и съединителната тъкан. Съдържащите се компоненти са доказани многократно в практиката като ефективни в борбата със ставни заболявания и възпаления. Редовният прием на добавката подпомага регенерирането на увредените хрущяли, износената ставна повърхност и облекчава свързаните с това проблеми – трудна подвижност, болка, скованост, оток. Формулата на добавката съдържа глюкозамин, хондроитин, МСМ, колаген, хиалуронова киселина, витамин Ц, минерали, както и екстракт от босвелия. Целият комплекс действа успокояващо и възстановяващо върху тъканите и подобрява еластичността на кожата.

За кого е подходящ Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced?

21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced е отличен избор за активни и спортуващи хора, лица в напреднала възраст и при нужда от възстановяване здравето на ставите и съединителната тъкан. Продуктът се дозира и приема лесно, като осигурява всички нужни компоненти само с 2 таблетки дневно.

Употреба и дозировка на 21st Century Glucosamine Chondroitin Plus MSM Advanced:

Една доза (2 таблетки) дневно, най-добре след хранене.

Хранителна стойност за 1 доза (2 таблетки):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Калории15**
Общо въглехидрати3 г<1%*
Витамин C60 мг100%*
Манган2 мг100%*
Натрий50 мг2%*
Глюкозамин хидрохлорид1500 мг**

Хондроитин, МСМ, хидролизиран колаген,

хиалуронова киселина

1250 мг**
Екстракт от босвелия100 мг**
Бор3 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: