Menu
Your Cart

Myprotein Ginkgo Biloba

Myprotein Ginkgo Biloba
Myprotein Ginkgo Biloba
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein Ginkgo Biloba
Видян от: 2796
15.49 лв.
Без данък: 15.49 лв.

Възможни варианти

Ginkgo Biloba широко се използва при здравословни проблеми свързани със сърдечно-съдовата система и мозъкаКапсулите Ginkgo Biloba от Myprotein доставят 120 mg концентриран екстракт от листа на растението Гинко Билоба, което има свойството да направи по-добра концентрацията и паметта. Продуктът ще допринесе вашите кръвоносни съдове да са по-еластични и ще подобри кръвообращението. Билковият екстракт Гинко Билоба може значително да увеличи вашата работоспособност, особено ако сте подложени на постоянен стрес и е на отлична цена.

Растението Гинко Билоба, появило се още през Мезозойската ера, съществува на планетата от преди 250 милиона години. Дървото-реликва е оцеляло от времето на динозаврите, като са се съхранили и уникалните вещества, съдържащи се в неговите листа. Именно заради това го наричат „живо изкопаемо”. Уникалността и древността му се потвърждават от много изследвания, а лечебните свойства, които има са високо оценени от преди стотици години. Дървото е в състояние да живее до 2000 години. В родното си място (Китай, Азиатските страни) то може да достигне на височина до 40 метра, в европейските страни не повече от 18 метра. Растението спокойно понася студа. За него не са страшни също различни паразитни насекоми, вируси и гъбични атаки. То е устойчиво към замърсяването на районите, в които расте. В днешно време се употребяват само листата на древното дърво, като е важно е да се съберат в период на растеж. Доказан факт е, че ценните вещества на дървото Гинко Билоба защитават мозъка от различните бедствия с биологичен произход.

Защо да изберем Ginkgo Biloba 30 капсули от Myprotein?

  • Употребата на екстракта Ginkgo Biloba ще засили притокът на кръв към мозъка и крайниците, и така кръвообращението ще е по-доброИма антиоксидантно действие
  • За по-добра памет и концентрацията
  • За по-добро кръвооросяването
  • Повишава умствените възможности
  • Понижава холестерола
  • Увеличава издръжливостта
  • За по-добро зрение
  • Protein.bg ви дава отлична цена и бърза доставка

Какво представлява хранителната добавка Ginkgo Biloba 30 капсули от Myprotein?

Ginkgo Biloba 30 капсули от Myprotein повишава мозъчната активност. Спектърът на действие на активното вещество от Ginkgo Biloba е широк и разнообразен. Но основният му ефект е тонизиране и укрепване съдовете на главния мозък. Приемът на Гинко Билоба има положително влияние върху обменните процеси в тялото, вазомоторните реакции на артериите, подобрява микроциркулацията на кръвта. Именно това води до подобряване мисълта, адаптирането към емоционалния стрес и човек се чувства достатъчно добре. Ginkgo Biloba забавя стареенето на мозъка, проводимостта на нервните импулси се активира и това прави хората свежи, бодри и весели. Билковият екстракт Гинко Билоба съдържа висока концентрация от биологично активни елементи като флавоноидни гликозиди, терпенови лактони - гинколиди, билобалид; органични и гинколови киселини; аминокиселини; восъци, стероиди, етерични масла, алкалоиди; витамини; микро и макро елементи (селен, манган, титан, мед, фосфор, калций, калий, магнезий, желязо), наличието на които определя лечебните свойства на дървото. Уникалността на състава на Гинко Билоба е не само в големия брой биологично активни вещества, но също така и в това, че те действат комплексно, разнообразно и хармонично. Всички компоненти се допълват взаимно.

Ginkgo Biloba забавя стареенето на мозъка, проводимостта на нервните импулси се активира и това прави хората свежи, бодри и весели.Ginkgo Biloba широко се използва при здравословни проблеми свързани със сърдечно-съдовата система и мозъка, тъй като благодарение на тези вещества растението се счита, че може да повлияе на: мозъчното кръвообращение; степента на снабдяване на главния мозък с кислород; състоянието на съдовете - действа съдоразширяващо; метаболитните процеси в тъканите. Освен това има антихипоксично действие, предотвратява образуването на крайно реактивните и нестабилни атоми на кислорода, действа противоотточно не само на ниво периферни тъкани, но и на главния мозък. Капсулите Ginkgo Biloba от Myprotein съдържат флавоноиди, които действат антиоксидантно в ретината на окото, мозъка, сърдечно-съдовата система и имат способността да намаляват слепването на кръвните плочици. Присъстващите в състава им терпен-лактони защитават нервните клетки от разрушаване, причинено от недостатъчно кръвоснабдяване на тъканите или органите и правят кръвообращението в различните части на организма, както и в мозъка по-ефективно.

Употребата на екстракта Ginkgo Biloba ще засили притокът на кръв към мозъка и крайниците, и така кръвообращението ще е по-добро. Препоръчителен е приемът му при хора с недобра памет, силно главоболие, болест на Алцхаймер, защото активния антиоксидантен комплекс от състава му предпазва липидите, съдържащи се в мембраните на нервните клетки от унищожението на нестабилните атоми на кислорода. При възрастните хора може да повлияе положително загубата на слуха, речта, зрението, двигателните функции, паметта, да премахне циркулаторни нарушения. Хранителната добавка Ginkgo Biloba 30 капсули от Myprotein на много добра цена може да намали вероятността от инфаркт и сърдечни пристъпи, да понижи нивото на холестерола, да активизира умствената дейност. Нейният активен компонент Гинко Билоба има и приложение в спорта, тъй като подобрява доставянето на хранителни вещества и кислород към мускулната тъкан. Това подпомага възстановителните процеси и издръжливостта. Благодарение на растението Гинко Билоба спортистите получават възможността, чрез природен продукт да стимулират физическата и умствената си дейност. Добавката Гинко Билоба намалява умората, апатията и депресията.

За кого е най-подходящ Ginkgo Biloba (Гинко Билоба) от Myprotein?

Капсулите Ginkgo Biloba са подходящи за всеки, който иска да се погрижи за своето здраве, възползвайки се от многото полезни ефекти на продукта. Особено добре повлиява на хора извършващи умствен, или физически труд и са подложени на постоянен стрес. Хранителната добавка Гинко Билоба е подходяща при състояния на депресия, апатия и умора. Гинко Билоба може да се употребява от вегани и хора с непоносимост към глутен.

Употреба и дозировка на Ginkgo Biloba 30 капсули от Myprotein:

Приемайте по една (1) капсула дневно с храна. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 30

Състав:Стойност:
Gingko Biloba Extract120 мг

†Дневните дози са базирани на 2000 калории. 
**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Оризово брашно, сгъстител (хидроксипропилметилцелулоза).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки