Menu
Your Cart

BSN NO-Xplode XE

BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
BSN NO-Xplode XE
text
BSN NO-Xplode XE
 • Наличност: В наличност
 • Модел: BSN NO-Xplode XE
Видян от: 2285
58.00 лв.
Без данък: 58.00 лв.

Възможни варианти

BSN NO-Xplode XE е изключителна комбинация от растителни компоненти и кофеин на страхотна цена. Осигурява значително увеличение на енергията, повишена концентрация, напомпване и максимална издръжливост. Продуктът съдържа най-новите и най-ефективни компоненти за сериозни спортисти, търсещи максимална производителност.

Предлагаме Ви да комбинирате NO-Xplode XE Edge от BSN, който е на чудесна цена, с правилен хранителен режим и усърдни тренировки, за да усетите положителните промени във физиката си само в рамките на две седмици.

BSN NO-Xplode XE Edge на прах е резултат от по-глобалното търсене на единствена по рода си комбинация от съставки, за да се създаде най-интензивния предтренировъчен продукт. Растителните компоненти като традиционните китайски билкови екстракти Euphoria Longana, Lindera aggregata и Rhodiola Rosea са комбинирани с основа от 200 мг кофеин, 1,6 грама бета-аланин, теанин, цитрулин и витаминна смес за поддържане на енергията и повишаване на вниманието само от приема на една мерителна лъжичка.

Защо да изберем NO-Xplode XE Edge от BSN?

 • BSN NO-Xplode XE увеличава мускулната сила и повишава умствената концентрация.Подпомага покачването на мускулна маса без натрупване на мазнини
 • Придава плътност на мускулите
 • Осигурява фокус и концентрация
 • 1 мерителна лъжичка веднъж дневно
 • Придава „напомпен” ефект
 • Скъсява времето за възстановяване
 • Повишава обема на клетките
 • NO-Xplode XE Edge от BSN е на отлична цена и с бърза доставка

Какво представлява NO-Xplode XE Edge от BSN?

BSN NO-Xplode XE Edge 30 дози има уникални свойства поради своя неповторим състав. Добавянето на най-ефективните съвременни компоненти го прави един от най-добрите продукти. Съставът на предтренировъчния комплекс включва напомпващи елементи, компоненти осигуряващи ви енергия и ензими, които стимулират мозъка и повишават цялостната издръжливост. Заедно с основната съставка 200 мг кофеин, 1,6 гр бета аланин и 1 гр цитрулинов бленд,  NO-Xplode XE Edge от BSN Ви дава: невероятно напомпване, много сила и издръжливост, огромен прилив на енергия, фокус и концентрация. Благодарение на него Вие ще постигнете целите си за повече мускули, по-малко мазнини, по-високи нива на хормон на растежа и тестостерона. Ефектът от продукта BSN NO-Xplode XE на неповторима цена се усеща почти веднага – разко се повишава енергията и концентрацията. Продуктът се предлага в 5 страхотни вкуса: череша и лайм, зелена ябълка, синя малина, плодов пунш, тропически взрив ( ягода + диня + кокос).

На тези, които тренират сериозно, са им необходими по-солидни добавки. Уникалната комбинация от съставки на NO-Xplode XE Edge я прави най-интензивната предтренировъчна добавка от BSN и поддържа енергията и концентрацията, когато те са най-необходими.

 • Поддържа енергията

NO-Xplode XE на изгодна цена намалява умората и повишава мускулния тонус.За да бъде на максимум всеки момент от тренировката Ви, с цел постигане на най-добрите резултати, се нуждаете от енергия. Също толкова важно е тази енергия да Ви накара да искате да тренирате още повече. NO-Xplode XE Edge съдържа витамини В1, В6, В12, ниацин и пантотенова киселина, за да поддържа висок енергиен метаболизъм. Всички витамини от група В осигуряват нормално функциониране на нервната система и са отговорни за енергийния метаболизъм, поддържат храносмилателната система в здравословно състояние, повишават устойчивостта към стрес и спомагат за стабилизирането на нивата на кръвната захар.

NO-Xplode XE Edge сдържа също ацетил л-карнитин. Той активира процеса на изгаряне на подкожните мазнини и помага за превръщането им в енергия. Спомага не само за бързото окисляване на съществуващите мазнини в тялото, а и на тези, постъпващи с храната. Поради това, те не се натрупват в организма, а незабавно предават енергия на тялото. В резултат на това се подобрява както физическата така и умствената работоспособност на човека.

 • Поддържа концентрацията и фокуса

За да тренирате ползотворно, трябва да сте съсредоточени и концентрирани, да усещате вътрешната си сила. Кофеинът предизвика „прилив на енергия” или повишена активност. 200 mg кофеин в една доза ще подобри Вашата ефективност, независимо дали тренировките Ви са за издръжливост, или с висока интензивност. Има положителен ефект върху тялото по време на трениране, по-специално – увеличава запаса от енергия, подобрява концентрацията, времето за реакция, активността, а също така добавя издръжливост.

 • Подпомага бързото придобиване на по-добра физическа форма, благодарение на уникални растителни компоненти

Macuna pruriens: бобово растение, едно от най-известните, използвани в традиционната медицина на Индия и Китай. Днес неговият екстракт се използва като естествено анаболно средство. Включва се в състава на различни спортни добавки, за бързо придобиване на по-добра физическа форма. Счита се, че активните вещества на Macuna pruriens създават благоприятен хормонален фон за растежа на мускулната маса и намаляване на теглото, дължащи се на намаляването на мастната тъкан. Основният биологично активен компонент на растението е аминокиселината L-Dopa. Екстрактът от растението се използва активно като естествен анаболен агент, заради косвеното му участие в регулацията при образуването на растежния хормон. Последователността на метаболитния път на аминокиселината в тялото е следната: L-Dopa > допамин > норадреналин > адреналин. Смята се, че допамин и норадреналин повишават производството на растежен хормон, осигурявайки изгаряне и на мазнините.

Yohimbe: билка, използвана като мощен природен стимулант от древноегипетските войници. В него се съдържа рядък природен алкалоид, който е едно от най-силните и ефикасни психоактивни вещества и е един от най-старите афродизиаци. Оказва редица психостимулиращи ефекти, предизвиква прилив на енергия, намалява чувството на умора и отпадналост и увеличава желанието за физическа активност. Използва се за активиране горенето на мазнините и за загуба на тегло. Биологично активното вещество Йохимбин има общоукрепващи и меки тонизиращи свойства, поддържа мъжката полова система, спомага за повишаване на производителността и физическата активност.

BSN NO-Xplode XE дава енергия и издръжливост.Rhodiola rosea (Златен корен): от студените планински райони на света отдавна се използва в традиционната китайска медицина. Прилага се като стимулиращо средство за повишаване на физическата и умствената работоспособност, както и имунитета на организма. Стабилизира азотния обмен, увеличава съдържанието на глюкоза в кръвта, допринасяйки за дългото съхраняване на енергията. Златният корен влиза в групата на адаптогените, увеличава устойчивостта на организма и способността му да се приспособява и преодолява вредни влияния. Повишава пропускателната способност на клетъчните мембрани, подобрява обмяната на веществата. Оказва ефект след преумора, физическа отпадналост, прекарано боледуване или операции.

 • Дава бърз напомпващ ефект, предизвикан от напомпващите компоненти
 1. Цитрулин, който представлява бленд, включващ цитрулин малат и такъв в свободна форма. Цитрулин е предшественик на аргинин, което означава, че е необходим за синтеза му. Аргинин лесно се превръща в азотен оксид, който изпълнява вазодилатираща задача за отпускане на съдовете, подпомага периферното кръвообращение и способства увеличаване транспорта на кръв към мускулните влакна. Това помага да се снабдят мускулите с активни елементи и кислород, което ги прави по-големи, по-силни и издръжливи.
 2. Бета аланин чувствително повишава силата и издръжливостта по време на физически натоварвания
 3. Глицерол моностеарат увеличава концентрацията на флуиди в кръвта и тъканите. Предизвиква задържане на вода в мускулите и им придава по-плътен и по-обемен вид. Оптимизира доставката на хранителни елементи към тъканите.

За кого е най-подходящ NO-Xplode XE Edge от BSN?

NO-Xplode XE Edge е подходящ за всеки независимо дали е професионален спортист или аматьор, който тренира усърдно ден след ден за да се приближи с още една стъпка по-близко до целта си. Във фитнес залата или на стадиона продуктът може да ви помогне да тренирате на предела на Вашите възможности.

Употреба и дозировка на NO-Xplode XE Edge от BSN:

Смесете 1 мерителна лъжица със 100-150 ml студена вода и консумирайте веднага. Разбъркайте! Не разклащайте! За най-добри резултати консумирайте 10-20 минути преди тренировка.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (10.5 g)

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (10.5 гр)Стойност %ПДД
Калории15 
Общо въглехидрати4 гр1%†
Витамин D500 IU125%
Тиамин2 мг133%
Ниацин30 мг150%
Витамин В62 мг100%
Фолиева киселина200 мкг50%
Витамин В129 мкг150%
Пантотенова киселина10 мг100%
Калций80 мг8%
Магнезий25 мг6%
Натрий140 мг6%
Калий180 мг5%

Endura Fusion

Efforsorb Blend (Malic Acid, Sodium Bicarbonate, Potassium Bicarbonate, Citric Acid, tartaric Acid)

Beta-Alanine (CarnoSyn)

N-Acetyl-L-Cysteine

Rhodiola rosea L. Extract (root) (standardized for 3% Rosavins and 1% Salidroside)

AstraGIN Proprietary Blend [Astragalus membranaceus Extract (root), Panax notoginseng Extract (root)]

2.6 гр

1.6 гр

300 мг

100 мг

25 мг

**

**

**

**

**

N'Tensity Matrix

L-Tyrosine

Choline Bitartrate

Acetyl-L-Carnitine HCl

Macuna pruriens Extract (seed) (standardized for 20% L-Dopa)

Toothed Clubmoss Extract (aerial parts) (standardized for 1% Huperzine A)

500 мг

500 мг

375 мг

250 мг

10 мг

**

**

**

**

**

N.O. PUMP Complex

Citrulline Blend (L-Citrulline, L-Citrulline Malate)

Magnesium Glycerophosphate

GlycerOsorb (Calcium Glycerophosphate, Glycerol Monostearate)

Grape Skin Extract (standardized for 50% Polyphenols)

Folic Acid

1 гр

250 мг

250 мг

75 мг

200 мкг

**

**

**

**

**

Super Leaf Energy Composite

Caffeine Anhydrous

Guayusa (Ilex guayusa) (leaf)

NRG-X Stack (Theacrine [as TeaCrine], Yohimbe Extract [bark] (standardized for 8% Yohimbine])

Grapefruit Bioflavonoid Complex

325 мг

100 мг

35 мг

25 мг

**

**

**

**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Естествени и изкуствени аромати, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, смес от гума (целулозна смола, ксантанова смола, карагенан), червено 40, жълто 5, жълто 6.

Важно: Консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт, ако приемате някакви лекарства или сте под лекарско наблюдение, включително, но не само, в резултат на психично разстройство. Не се препоръчва на лица под 18-годишна възраст, бременни жени, както и тези, които се опитват да забременеят, грижещи се за болни, както и за хора, които са чувствителни към бета-аланин, кофеин или ниацин. Да не се консумира кофеин от други източници, когато приемате този продукт, тъй като твърде голямото количество кофеин може да предизвика нервност, раздразнителност, безсъние и понякога учестено сърцебиене. Бета-аланин и ниацин са безвредни, могат да причинят временно изтръпване. Използвайте само според указанията. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Не комбинирайте с алкохол. Не превишавайте 2 мерителни лъжици в продължение на всеки 24-часов период, приемайте в краен случай 4 часа след предишната доза. Употребявайте продукта като част от здравословна диета в коминация с физически упражнения, пийте най-малко 2,5 литра вода на ден. Физическите натоварвания могат да увеличат нуждата от допълнителен прием на течности. Да се ​​пази на недостъпно за деца място! Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code