Menu
Your Cart

BSN DNA L-Carnitine 500mg

BSN DNA L-Carnitine 500mg
BSN DNA L-Carnitine 500mg
BSN DNA L-Carnitine 500mg
 • Наличност: Да
 • Модел: BSN DNA L-Carnitine 500mg
Видян от: 3114
57.00 лв.
Без данък: 57.00 лв.

Възможни варианти

Л-карнитин (известен още и като левокарнитин, витамин ВТ или витамин В11) е аминокиселина, която много прилича по структура на витамините от група В. благодарение на редицата си полезни свойства, той намира широко приложение като хранителна добавка. Независимо от сходното си с витамините по сила и въздействие върху организма, той не се отнася към тях, тъй като се синтезира в организма, но пък го наричат често витаминно подобно вещество.

Л-карнитинът се изработва в тялото от аминокиселините лизин и метионин. Независимо от това, какви са целите Ви когато се занимавате с бодибилдинг и фитнес (горене на мазнини или трупане на мускулна маса), шансовете Ви за успех ще се увеличат значително, ако сред добавките, които използвате, е и BSN DNA L-Carnitine.

Защо да изберем BSN DNA L-Carnitine 500mg?

 • BSN DNA L-Carnitine 500mg намалява мазнините и помага за отслабванеПодпомага увеличаването на мускулатурата и горенето на мазнините
 • Подпомага репродуктивната система при мъжете
 • Намалява вероятността от развитие на сърдечно-съдови патологии
 • Помага при диабет и остеопороза
 • Понижава съдържанието на холестерол
 • Увеличава количеството на енергията в организма за по-интензивни тренировки
 • По 2 дози от по 1 таблетка на ден
 • Съдейства за по-скоростното възстановяване след натоварване
 • Увеличава умствената и физическата активност
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява DNA L-Carnitine от BSN?

DNA L-Carnitine на добра цена увеличава силите за трениране и увеличава мускулатуратаDNA L-Carnitine на марката BSN е хранителна добавка, която съдържа Л-карнитин и калций. Този продукт помага за отслабване. Ако искате да отслабнете, тогава тази аминокиселина Ви е наистина необходима. Тя транспортира дълговерижните мастни киселини и триглицеридите в митохондриите, където те ще могат да се окислят за образуването на енергия. Също така, добавката намалява умората и служи като средство за потискане на апетита. Тя може да стане главният елемент в провеждането на диетата Ви. Не само ще защити тялото Ви от натрупване на мазнини, но и ще повиши аеробния Ви потенциал, за да помогне на тялото Ви да гори много повече калории.

Друг аспект на ползване на DNA Л-карнитин е увеличаването на мускулната маса. Добавката ще Во помогне да увеличите силата си, а това значи, да повдигате повече тежести, което в крайна сметка предполага набор на мускули.

Тази хранителна спортна добавка помага и да се съхрани костната маса. С възрастта загубата на костна маса се превръща в сериозен проблем за по-възрастните хора и за жените в периода на постменопаузата. Това може да доведе до увеличаване рисковете от фрактури, остеопороза и артрит, както и други костни заболявания. За щастие, L-Carnitine DNA забавя процеса на загуба на костна тъкан и подобрява микроструктурните и свойства.

Приемът на добавката ще подобри и състоянието на сърцето Ви. Клинични изследвания сочат, че Л-карнитин може да се използва заедно с традиционното лечение на стенокардия, за да се намали потребността от медикаменти. А освен това дава възможност на страдащите от това заболяване да тренират без болка в гърдите или дискомфорт. Изследванията също са доказали, че приемът на тази аминокиселина след сърдечен пристъп намалява риска от рецидиви. Фактически, DNA Л-карнитин на BSN се препоръчва за хора, страдащи от сърдечни болести.

Този продукт оказва много добро влияние и върху бъбреците. Тъй като аминокиселината се синтезира в бъбреците, при тяхното заболяване, се препоръчва да се приема добавката, за да се попълни дефицита му в организма.

Влияние оказва добавката и при мъжко безплодие. На мъжете, които се опитват да направят дете и които имат ниско количество сперматозоиди, се препоръчва използването на Л-карнитин като средство за подобряване количеството, а и качеството на спермата.

Хранителната добавка L-Carnitine DNA от BSN помага и при диабет 2 тип, като помага да се увеличи степента на окисляване и усвояване на глюкозата, а също и да се запазят запасите и в организма.

BSN DNA L-Carnitine подпомага тренировките като предпазва от болки в сърцетоПовишава се и имунитета при употребата на продукта, тъй като аминокиселината е антиоксидант, който помага да се предотврати нанасянето на вреди върху здравите клетки от страна на свободните радикали. Продуктът помага съответно при простуда, сезонна алергия, а също и в процесите на трениране.

По-възрастните хора могат да използват хранителната добавка за подобряване на функциите на мозъка си. Тя помага да се защити мозъка от неблагоприятните възрастови изменения и стресовете, като така му помага да функционира по-добре и по-дълго.

BSN DNA L-Carnitine 500 мг е антидот при отравяне с валпроева киселина. Макар това и да не е свързано с бодибилдинга, се регистрират хиляди случаи годишно на този тип отравяне. Добавката обаче помага при отравянето с валпроева киселина. Тази киселина представлява химично съединение, което се използва в медицината като противоспазмено и стабилизиращо настроението средство, използва се при епилепсия, биполярно разстройство и дълбока депресия, при мигрена и шизофрения. Предозирането и може да бъде опасно, но Л-карнитин неутрализира негативните последици от по-високите дози.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за DNA L-Carnitineл-карнитин на марката BSN.

За кого е най-подходящ DNA L-Carnitine (Л-карнитин) от BSN?

Приемът на DNA L-Carnitine на компанията BSN ще повиши издръжливостта Ви и ще се възстановяване по-бързо след физически занимания. Съдържанието на подкожните мазнини и холестерола ще се понижат, а растежът на мускулите ще се усили. Добавката ще Ви помогне да укрепите здравето си, да повишите работоспособността си и устойчивостта си към стрес, ще помогне за поддържането на функциите на сърдечно-съдовата Ви система. Ще Ви помогне да се адаптирате по-лесно към смените на часовите пояси и смяната на сезоните. Ще подобри умствената Ви активност, ще защити костите Ви от остеопороза и ще подобри репродуктивните Ви функции.

Употреба и дозировка на BSN DNA L-Carnitine:

Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно преди прием на храна.

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Калций 95 мг 10%
Л-карнитин 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: дикалциев фосфат, стеаринова киселина, силициев диоксид, фармацевтична глазура, магнезиев стеарат, натриева кроскармелоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки