Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM

Прегледан: 1041
Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM Наличен

55.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM

Много хора се сблъскват с различни проблеми на гръбначния стълб. При това, тези проблеми възникват при хора от най-различни възрасти, включително и при децата. И здравето на гръбнака винаги изисква особено внимание. Често за профилактика и подпомагане здравето на опорно-двигателната система, хората избират най-добрия Glucosamine Chondroitin MSM на марката Doctor's Best. Този продукт е синергичен комплекс от хондропротектори и е предназначен за болести на ставите и гръбнака.

Защо да изберем Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM?

 • Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM укрепва ставите и коститеПоддържа здрави костите и ставите
 • Подобрява влошеното състояние на хрущялите
 • Бори се със ставните болки и възпалителни реакции
 • При отоци на ставите
 • За облекчаване симптомите при различни ставни патологии
 • 4 капсули на ден
 • Възстановява увредените тъкани
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Glucosamine Chondroitin MSM от Doctor's Best?

Glucosamine Chondroitin MSM е хранителна добавката от компанията Doctor's Best, която съдържа съставките хондроитин, глюкозамин и метилсулфонилметан. Това е комплекс от хондропротектори – средство, което подпомага регенерацията на крущялната тъкан и спира процесите на разрушаване на самия хрущял. При това, тази добавка въздейства и на първопричината за заболяването, намалява възпалителния процес, снема болката и облекчава състоянието на човека като цяло. Този продукт се препоръчва при следните заболявания:

 • Glucosamine Chondroitin MSM на специална цена намалява болката в ставите.​Артроза
 • Артрит
 • Възпаление на ставите
 • Развитие на шипове
 • Различни ставни травми
 • Нарушение в обмена на веществата
 • Остеохондроза
 • Фрактури
 • Подагра
 • Патологии, развиващи се на фона на интензивни спортни занимания
 • Постоперативен период
 • Повишено чупене на ноктите и явен косопад
 • Варикоза.

Също така, тази хранителна добавка може да се използва и с козметични цели. Например, за по-бързо възстановяване текстурата на кожата, за повишаване тонуса на кожната обвивка на тялото и за нейното подмладяване, за намаляваме на мимическите бръчки. Добавката Глюкозамин с Хондроитин и МСМ въздейства благоприятно върху структурата на ноктите и косите, прави ги по здрави и силни.

Специалистите препоръчват използването на продукта от хора, които се занимават със спорт. Това се обяснява с факта, че по време на тренировка ставите са подложени на голямо натоварване.

В състава на продукта има два основни компонента, заради които той действа благотворно върху човешкия организъм. Кои са те?

Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM увеличава ставната подвижност.Глюкозамин – играе важна роля в самостоятелното изработване на хрущялна тъкан от опорно-двигателната система. Свойствата на този компонент, който е главно „изпълнително вещество“ в добавката Глюкозамин Хондроитин МSМ, помагат за намаляването на възпалителния процес и за бързото преборване на опасните ензими, които разрушават колагена и хиалуроновата киселина. Освен това, той предотвратява ефективно формирането на свободни радикали, които увреждат клетките при указаните по-горе заболявания. Глюкозаминът е основният компонент, който подпомага синтеза на веществата, влизащи в състава на хрущяла. Също така отлично намалява отоците в проблемните места. А стимулирането на произвеждането на колагена прекрасно стяга кожата и се бори със старческите и изменения и увисването и.

Хондроитин – също участва в активното продуциране на колаген, подобрява обмена на веществата в хрущялните клетки и подпомага развитието на нови такива клетки. Именно тази съставка в продукта Glucosamine Chondroitin MSM на Doctor's Best, който е на перфектна цена, отговаря за производството на синовиалната течност, която е необходима за смазването на всички ставни повърхности. А освен всичко останало, хондроитинът ефективно предотвратява разрушението на хрущялната структура.

Често проблемите с гръбначния стълб не се проявяват по никакъв начин, но влияят негативно върху качеството ни на живот, понижават активността ни, предизвикват бърза изтощение и умора. Затова хранителната добавка Glucosamine Chondroitin MSM е ефективно средство за профилактика за болести на гръбнака и за запазване на добрия здравен статус.

Освен тези компоненти, тази добавка присъства и сяра, под формата на метилсулфонилметан, която усилва полезните им свойства. Освен това притежава ярко изразен противовъзпалителен ефект, поддържа състоянието на косите и на ноктите. МСМ помага за бързото възстановяване подвижността на ставите, намалява болезнените усещания, а едно от най-важните му свойства е, че повишава проникващата способност на клетките на хрущялите и ставите. Това помага на полезните вещества много по-бързо да проникват в клетката през мембраната. Съответно и извеждането на токсичните вещества се случва много по-бързо. Вътреклетъчното налягане се поддържа в добри граници и болката утихва.

Glucosamine Chondroitin MSM от Doctor's Best елиминира възпаленията в костите, хрущялите и ставитеХондроитин сулфатът, участващ в състава на Doctor's Best Глюкозамин Хондроитин МСМ, се бори отлично с неблагоприятните процеси, протичащи в хрущялните клетки. Той оказва положително въздействие, заедно с витамините A, B, C, E. Освен това той осигурява:

 • Бързо зарастване на костите след счупване и заздравяване на различни кожни увреждания
 • Подобряване работата на системата на кръвообращението
 • Понижаване нивата на холестерола в плазмата на кръвта

Както знаем, всички ставни заболявания започват да се проявяват вследствие на различни видове разрушителни процеси в хрущялната тъкан. И това се случва при забавяне на регенериращите процеси. Glucosamine Chondroitin MSM на капсули е сигурен помощник на хрущялите. Компонентите в състава на тази добавка снабдяват хрущялите с важни микроелементи, нужни за възстановяването на защитата, която предотвратява триенето на костите при движение. При някои болести това става прекалено очевидно и води до силно разрушаване на ставата. Освен това, възстановява вече увредените хрущяли. Снема болките, възпаленията и отоците и подпомага активно формирането и възстановяването на съединителната тъкан. Подобрява тъканния метаболизъм в хрущяла, а освен това тонизира съдовете и усилва циркулацията на кръвта.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSMглюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Glucosamine Chondroitin MSM (Глюкозамин Хондроитин МСМ) от Doctor's Best?

Използването на Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM капсули се препоръчва на хора със заболявания и проблеми със ставите и целия опорно-двигателен апарат. Добавката осезаемо ще намали болката в ставите, ще елиминира възпаленията и ще повиши подвижността. Ще обнови хрущялната тъкан и ще подобри попадането на полезните елементи във вътрешността на клетките, като едновременно с това ще помогне да се изведат токсините извън нея. По този начин ще укрепи и заздрави всички хрущяли.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM:

Приемайте по 4 капсули дневно.

Състав в 1 доза (4 капсули) Стойност %ПДД
Калий182 мг6%
Хлор168 мг4%
Натрий56 мг2%
Глюкозамин сулфат 2KCI1500 мг**
Хондроитин сулфат1200 мг**
МСМ1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: