Menu
Your Cart

MRI Black Powder ULTRA

MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
MRI Black Powder ULTRA
 • Наличност: Да
 • Модел: MRI Black Powder ULTRA
Видян от: 2320
94.00 лв.
Без данък: 94.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

MRI Black Powder ULTRA увеличава издръжливостта при интензивно трениранеНезависимо от индивидуалните усилия, сериозните, целеустремени спортисти и фитнес-ентусиасти имат една обща черта – задържането на резултатите. Стремящи се да превърнат стремежите си във физическа реалност, те тренират с яростен хъс при интензивни тренировки. Това може да доведе до още един общ признак  - когато умът и тялото не могат да са в синхрон на режима за усъвършенстваното обучение, всички успехи в производителността могат да се изгубят.

MRI Black Powder ULTRA е разработен нуждите на умствената и физическата интензивност на напрегнатата подготовка. Потенциалът на този продукт за достигане на „следващото“ нито на успех не е нищо друго, освен поразителен. Всяка съставка, смес и технология в тази безпрецедентна формула са подбрани на основата на последните нови изследвания в областта на храненето. Вие получавате формула преди тренировка, достатъчно мощна, за да подхранва ненаситния Ви драйв.

MRI Black Powder ULTRA е ново поколение, напълно обновена предтренировъчна версия на популярната формула Black Powder. Тази „черна“ спортна добавка е формулирана, за да Ви достави още повече от онова, което потребителите на Black Powder очакват. Усъвършенстваната Black Powder ULTRA притежава комплекс от невромодулатори, които подпомагат засилването на умствено-мускулните връзки, фокуса и интензитета на тренировките. Тези, които вече са опитали този продукт, съобщават, че това е едно „чисто усещане за енергиен скок с нулева загуба!“. Black Powder ULTRA поддържа всеки етап от тренировката, като подпомага кръвообращението и снабдява тялото с хранителни вещества преди тренировката. По този начин повишава силата и издръжливостта по време на трениране и подготвя организма за оптимално възстановяване след това.

Защо да изберем MRI Black Powder ULTRA?

 • Black Powder ULTRA на топ цена премахва умората от тренировките и помага за възстановяването на организмаПомага на организма да произвежда енергия
 • Стимулира синтеза на белтъци
 • Бори се с мускулната и умствената умора
 • Усилва фокуса, енергията и времето за реакция и интензивност
 • Гарантира по-добро възстановяване
 • Помага за подобряването на метаболизма
 • Ежедневно по 2 дози от по 6 грама всяка
 • Продукт с висока ефективност
 • За по-голяма умствена и физическа трудоспособност
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Black Powder ULTRA от MRI на прах?

Black Powder ULTRA е спортна хранителна добавка на марката MRI, която представлява иновационна предтренировъчна формула, създадена спрямо най-новите проведени изследвания върху режима на спортното хранене. Този продукт ще Ви помогне значително да увеличите спортните си показатели.

Всеки компонент, който влиза в състава на продукта, е обработен по особена технология, за да се съедини в уникална формула.

Black Powder ULTRA от MRI увеличава силите и енергията за силови тренировкиОсобено голямо внимание заслужава този факт, че в състава на добавката се съдържат клинически проверени дози кофеин. Както знаем, този компонент е прекрасен стимулатор, който способства подобряването на психо-моторната производителност. Освен това, кофеинът стимулира работата на нервната система.

Еди от главните компоненти, които присъстват в съдържанието на Black Powder ULTRA е таурин. Това е много известен невромодулатор, който подпомага правилната работа на мозъка.

Също така, си струва да отбележим, че в състава на хранителната добавка е включен карнозин, който играе много важна роля в премахването на мускулната умора. Вследствие на това, Вие ще успеете съществено да увеличите натоварването на всяка тренировъчна сесия, като ще имате максимална ефикасност от силовите упражнения.

Производителят MRI е включил в състава Л-аргинин, предназначен за поддържане синтеза на мускулни белтъци. Той е необходим и за поддържане растежа и възстановяването на мускулите.

Уникалната формула на този продукт е разработена така, че да преобразува мазнините в допълнителна енергия, която се използва от мускулите при интензивни натоварвания. Всички компоненти на добавката започват да действат от момента на началото на физическото напрежение. Както казват много от спортистите, с тази хранителна добавка всяка тренировка може да се провежда с максимално натоварване. А веднага след приключване, започват възстановителните процеси.

Освен основните компоненти, в състава на продукта присъстват такива вещества като фосфор, бета-аланин, калиев аспартат, холин, Л-карнитин хидрохлорид, натриев бикарбонат. Също така в състава са включени натурални аромати, силициев диоксид и лимонена киселина. Когато се съчетаят, тези съставки са способни да Ви удивят с ефективността си.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Black Powder ULTRA – спортна предтренировъчна на марката MRI.

За кого е най-подходящ Black Powder ULTRA от MRI?

Black Powder ULTRA на MRI Ви осигурява всичко, което Ви е необходимо в един предтренировъчен продукт и дори повече. Вие получаване пълния спектър от съвременни съставки, които управляват умствената и физическата работоспособност.

Употреба и дозировка на MRI Black Powder ULTRA:

Приемайте по ½ мерителна лъжичка (6 гр) със 120-180 мл вода два пъти дневно. В дните за тренировка приемайте едната доза на гладно 30 мин преди тренировка, а другата доза докато тренирате. Не приемайте повече от 2 дози в рамките на 24 часа!

Състав в 1 доза (6 гр)Стойност%ПДД
Натрий65 мг3%
Калий192.5 мг6%
Общо въглехидрати1 гр<1%
Фосфор25 мг3%

Патентована смес за уголемяване и здравина

Л-аргинин алфа кетоглутарат, CarnoSyn® бета-аланин,

динатриев фосфат, калиев аспартат, холин битартрат,

AntiNOS CFM Nitro P®

2327.5 мг

 

 

 

**

Патентована смес за сила и издръжливост

Калиев бикарбонат, N-ацетил L-карнитин хидрохлорид,

натриев бикарбонат

800 мг**

Патентована смес от невромодулатори за фокус и интензивност

Л-тирозин, таурин, глюконолактон, екстракт от кадифен боб, 

ванадил сулфат

485 мг**
Кофеин100 мг**
Advantra® Z (гочив портокал)2 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: натурални и изкуствени аромати, лимонена киселина, малтодекстрин, силициев диоксид, сукралоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки