Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate

Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate
Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate
Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate
Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate
Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate
 • Наличност: Да
 • Марка: Musclemeds
 • Модел: MuscleMeds Glutamine Decanate
Видян от: 3423
48.00 лв.
Без данък: 48.00 лв.

Възможни варианти

Глутамин > MuscleMeds Glutamine Decanate

MuscleMeds Glutamine Decanate увеличава мускулната масаMuscleMeds Glutamine Decanate ви доставя Глутамин - една от най-разпространените аминокиселини в организма и е на невероятна цена. Основната съставка е микронизиран, ултра филтриран L-Glutamine с патентована транспортна система DecaDrive, благодарение на която се усвоява светкавично от организма. Когато сте подложени на продължителен стрес, какъвто може да е интензивното физическо натоварване, организмът ви изпитва повишена нужда от глутамин и освобождава хормона кортизол в кръвта. Неговите високи нива също понижават запасите от аминокиселината. Glutamine Decanate от MuscleMeds ви осигурява усвояването на мощна доза чист, фин глутамин благодарение на технологията за доставка DecaDrive. Glutamine Decanate обезпечава максимален анаболен растеж на мускулите, антикатаболна мускулна защита и ускорено възстановяване. Това вещество е надежден помощник за тези, които са решили сериозно да спортуват или да се занимават с бодибилдинг. При правилен подход можете в най-кратки срокове да се сдобиете с релефна мускулатура, без да причините вреда на тялото си.

Защо да изберем Glutamine Decanate 300 гр от MuscleMeds?

 • Съдържа професионално подсилен микронизиран L-Glutamine
 • Осигурява мускулен растеж и възстановяване
 • Повишава протеиновия синтез
 • Увеличава мускулните клетки и обема на мускулите
 • Glutamine Decanate 300 гр от MuscleMeds е на страхотна цена и с бърза доставка

Какво представлява Glutamine Decanate 300 гр от MuscleMeds?

Glutamine Decanate от MuscleMeds на перфектна цена подобрява съня и възстановяването след тренировкаGlutamine Decanate от MuscleMeds е професионално подсилен микронизиран глутамин на прах. Всяка доза от 5 грама ви доставя чист, фин глутамин, който се усвоява почти незабавно благодарение на заложената иновативна технология DecaDrive. Това е фармацевтичен метод, който подобрява абсорбацията на хранителни вещества. В основата си новата технология за доставка DecaDrive включва използването на фармацевтични методи за доставяне на вещества, като съединенията PEG (полиетилен гликол) и деканоат (натриев капрат), за да се увеличи инфузията на аминокиселините. PEG е доказан усилвател на чревната абсорбция, който се използва за увеличаване на разтворимостта и пълно разтваряне на аминокиселини. Деканоатът е клинично тестван усилвател на чревната абсорбция. Основният принцип на неговия биоактивен ефект е увеличавайки пропускателната способност, да се увеличи поемането и транспортирането на аминокиселините в кръвния поток. Благодарение на всичко това Glutamine Decanate от MuscleMeds е една чудесна добавка, която може да добавите към своя хранителен режим при това на отлична цена. Тъй като Glutamine Decanate е микронизиран това допълнително оптимизира чревния транспорт. Получава се повишена разтворимост и повишена абсорбация, което води до по-бързо използване на креатина от вашето тяло.

Аминокиселината глутамин е от съществено значение за ефективното мускулно развитие и поддържане на имунната система. Тя е една от аминокиселините, която присъства изобилно в скелетните мускули и осигурява метаболитни градивни елементи за образуването на други аминокиселини, протеини, нуклеотиди в ДНК и РНК, и също така е свързана с процесите за генериране на енергия. Това вещество присъства в храната и се произвежда от тялото, но при интензивни тренировки или стрес (травми, заболяване), то може да бъде недостатъчно. При ниско ниво на този елемент се наблюдава отслабване на имунитета, намаляване на силата, което е особено изразено в периода на увеличаване на натоварването. Приемайки тази аминокиселина хората, които интензивно спортуват могат да увеличат производителността и да изградят мускулна маса много по-бързо. В бодибилдинга аминокиселината глутамин е от голямо значение. След нейният прием се увеличават енергийните резерви в мускулите, човек може да изпълнява сложни упражнения и да се чувства добре. Положителният ефект от използването на Glutamine се заключава в следното:

 • Glutamine Decanate на MuscleMeds увеличава силата, енергията и издръжливостта.Възстановяването на микротравми, получени по време на трениране
 • Намаляване броя на заболяванията с 30%, тъй като имунитетът става по-силен
 • Възпрепятства разграждането на мускулния протеин
 • Намалява усещането за болка в различни мускулни групи
 • Подобряване на нощния сън
 • Бързо възстановяване след тренировка

Да тренирате с пълна сила и без страх от болка след това, далеч не са всичките възможни ползи от приема на глутамин. Вие ще забравите за намаляването на силата или слабостта. Аминокиселината позволява не само да постигнете желаната от вас фигура, но също така помага да изглеждате отпочинали и бодри. Друг важен нейн ефект е да премахва токсините и амоняка от тялото. Глутамин няма да причини вреда, освен ако не съблюдавате инструкциите за употреба и правилната дозировка.

За кого е най-подходящ Glutamine Decanate 300 гр от MuscleMeds?

MuscleMeds Glutamine Decanate е добавка предназначена да се ползва от всички спортуващи хора, които изпълняват продължителни и много интензивни тренировки. Тя ще поддържа оптимални нива на глутамин в организма им и значително ще подобри възстановителните процеси след тренировка. Продуктът е подходящ и за хора подложени на прекомерен стрес.

Употреба и дозировка на Glutamine Decanate 300 гр от MuscleMeds:

Препоръчителен прием и дозировка: Смесете една мерителна лъжица (5 гр) с 250-300 мл вода, сок или друга спортна напитка по Ваш избор. Приемайте по 1-2 пъти на ден - преди и/или след тренировка, сутрин и/или преди лягане вечер.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (5 гр)

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД
Glutamine DecanateTM
(L-Glutamine, decanoic acid, PEG 8000 and PEG 3350)
5 гр

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Може да съдържа следи от мляко, яйца, соя, морски продукти, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър