Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Potassium Gluconate

Прегледан: 2204
21st Century Potassium Gluconate Наличен

15.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Potassium Gluconate

Potassium Gluconate 595 mg 110 Tablets ще елиминира риска от дефицит на калий в организма ви, а това е от изключителна важност за човешкото тяло и при това може да закупите продукта на отлична цена. 21st Century ви предлага хранителен продукт, който е Калий с висока биодостъпност. Той помага за регулиране на водния баланс в организма. Проучванията показват, че Калият контролира активността на сърдечния мускул, бъбреците и нервната система. Potassium Gluconate 595 mg 110 Tablets ще елиминира риска от дефицит на калий в организма ви, а това е от изключителна важност за човешкото тяло и при това може да закупите продукта на отлична цена

През 1807 год. английският химик Хъмфри Дейви идентифицира ново вещество, което нарича "potassium". Това име все още се използва в испанския, френския, английския, полския и португалския езици. През 1809 г. било предложено веществото да се назове "калий". Елементът от периодичната таблица, който се нарича калий, е една ярка илюстрация на двойственост в природата. Наравно с натрия нормализира ритмичната работа на сърцето и регулира водния баланс на организма, а междувременно калият е част от силната отрова, известна още от древността - циановодородна киселина или цианид. Този елемент има важна роля в човешкия организъм. На първо място от калиево-натриевия баланс  зависи функцията на мускулите и нервите. Участва в регулирането на водно-солевия обмен на веществата, поддържа оптимално състоянието на киселинно-алкалната среда. Под влияние на калиевите съединения се активират ензимите. Макроелементът калий е необходим за нормалното функциониране на сърцето. 

Много храни съдържат калий – всички видове месо, млечни продукти и рибат, плодове, ядки, зеленчуци, ръжен хляб и бобови храни. Сушените плодове са също много добър източник на калий. Хората, които имат здравословен режим на хранене, консумират достатъчно количество плодове и зеленчуци си набавят нужното количество калий. От опасно ниски нива на макроелемента са застрашени спортистите и тези, които имат засилена физическа активност, пушачите, хора с хронични проблеми или приемащи определени видоде антибиотици.
Хранителната добавка Potassium Gluconate 595 mg ще ви осигури необходимия химичен баланс в организма, а особено за хората заети с тежък физически труд и спортистите, ще им гарантира намален риск от дефицит на калций, предложена от 21st Century на страхотно добра цена.  

Защо да изберем Potassium Gluconate 21st Century?

  • Калият в организма, допринася за умствената яснота, подобряването на притока на кислород към мозъка, помага за пречистването от токсичните вещества, намалява кръвното налягане и помага при алергии.За да контролира активността на сърдечния мускул
  • За да регулира кръвното налягане
  • За да подобри мускулната сила
  • За нормалната функция на клетките
  • За регулиране водния баланс на организма
  • За здравословната функция на бъбреците и нервите
  • 21st Century ви дава страхотно добра цена и бърза доставка

Какво представлява Potassium Gluconate 595 mg 110 таблетки на 21st Century?

Potassium Gluconate 595 mg 110 таблетки е калиев глюконат, който е вид калиева сол. Калиевите соли са необходими за нормалното функциониране на всички наши меки тъкани: кръвоносни съдове, капиляри, мускулите и особено сърдечния мускул, а също и клетките на мозъка, черния дроб, бъбреците, нервите, жлезите с вътрешна секреция и други органи. Както калцият е от съществено значение за костите, зъбите и ноктите, т.е. за всички твърди тъкани, така калият е необходим за всички наши меки тъкани. Той е част от вътреклетъчната течност. Заедно с натрия, калият регулира водния баланс в организма и нормализира сърдечния ритъм. (Калият действа вътреклетъчно, а натрия непосредствено извън клетката). От нарушения калиево-натриев баланс страда функцията на нервите и мускулите. Хипогликемията (ниски нива на кръвната захар), води до загуба на калий, както и продължителна или тежка диария.

Таблетките калиев глюконат от 21st Century могат да насърчат отделяне на излишната вода, да помогнат за премахване на оток, задържане на урина.Таблетките калиев глюконат от 21st Century могат да насърчат отделяне на излишната вода, да помогнат за премахване на оток, задържане на урина. Конкуренцията на калия и натрия в организма е непрекъсната. Калият пречи на натриевите соли да се натрупват в кръвоносните съдове и клетките, в резултат на което Potassium Gluconate 595 mg 110 таблетки действа като противосклеротично средство. Калият в организма, допринася за умствената яснота, подобряването на притока на кислород към мозъка, помага за пречистването от токсичните вещества, намалява кръвното налягане и помага при алергии. Макроелементът е необходим за оптимална енергия, здравето на нервите, за физическа сила и издръжливост, което прави продукта на 21st Century особено полезен за хора с активна спортна дейност и физическо натоварване. Основната роля на калият е да запази нормалното функциониране на клетъчните стени. Това се постига чрез хармоничното равновесие с натрия. Калият е вътре в клетките, а натрия - извън. Втората основна отговорност на този вътреклетъчен макроелемент е задължението да поддържа концентрацията и физиологичната функция на магнезия - основното хранително вещество за сърцето. Ако нивото на един от тези минерали в кръвта се понижи, нивото на другия вероятно също ще бъде ниско. Употребата на Potassium Gluconate 595 mg на много добра цена ще помогне при хора, които често консумират кафе, обичат сладкиши, алкохол, използват диуретици, тъй като при тях е занижено нивото на калий. Те трябва да внимават за храната си, да увеличат консумацията на пресни зеленчуци и да приемат достатъчно магнезий, за да възстановят минералния си баланс. Значението на калият за сърдечно-съдовата система, се обяснява с взаимозависимостта му с магнезия. Когато нивото на калия е намалено, има по-голям риск от животозастрашаващи аритмии, сърдечна недостатъчност и инсулт. Този макроелемент е толкова тясно свързан със сърцето, че нивото му в кръвта позволява да се предскаже с голяма точност вероятността от нарушаване на сърдечния ритъм. Слабостта и умората са най-честите индикатори за липса на калий в организма. За възрастен човек са нужни от 2 до 5 грама дневно от този елемент. За да си набавите нужното количество от калий 21st Century ви предлага този хранителен продукт на много добра цена.

  • Продуктът съдържа 99 mg Potassium (from 595 mg Potassium Gluconate) – с висока биодостъпност важен за регулиране водния баланс в организма.

Употреба и дозировка на Potassium Gluconate (Калий) от 21st Century:

За постигане на максимални дневни резултати като хранителна добавка, приемайте една (1) таблетка дневно по време на хранене или по предписание от лекар. Да не се превишава препоръчваната доза.

Дозировка: 1 таблетка
Дози в опаковка: 110

Състав:Стойност:%ПДД
Potassium (from 595 mg Potassium Gluconate) 99 мг3 %

† Percent Daily Value (DV) based on a 2,000 calorie diet.. 

Други съставки: Растителна целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид, растителна стеаринова киселина, растителен магнезиев стеарат. Без добавена захар, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители..

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: