Menu
Your Cart

Universal Nutrition Creatine

Universal Nutrition Creatine
Universal Nutrition Creatine
Universal Nutrition Creatine
Universal Nutrition Creatine
Universal Nutrition Creatine
  • Наличност: Да
  • Модел: Universal Nutrition Creatine
Видян от: 1841
20.00 лв.
Без данък: 20.00 лв.

Възможни варианти

Universal Nutrition Creatine помага за поддържане на силите по време на трениранеКреатин е молекула, която се синтезира в тялото от храната или спортното хранене и съхранява енергия под формата на креатинфосфат. По време на физически натоварвания креатинфосфатът отдава енергията си на клетките. Точно заради това креатин е популярна спортна добавка за увеличаване на силовите показатели. Universal Nutrition Creatine не действа мигновено, ефектът му се проявява постепенно при регулярна употреба, тъй като той има свойството да се натрупва в тъканите на организма – преди всичко в мускулната и нервната тъкани. Преди организмът да използва енергията от белтъчините, мазнините и въглехидратите, той трябва да преработи калориите им в особено съединение – молекула АТФ, която за тялото е основен носител на енергия. При използването на Creatine се намалява изразходването на молекулите АТФ и ускорява тяхната регенерация. Също така помага и за неутрализиране на киселините, които се образуват при физически упражнения, което от своя страна намалява мускулната умора. Мускулите стават по-обемни, тъй като продуктът увеличава количеството течности, запасени в саркоплазмата. Общият прираст на теглото може да бъде 3-5 килограма.

Защо да изберем Universal Nutrition Creatine?

  • Увеличава мускулната маса
  • Съдейства на мускулите да развиват голяма енергия
  • Повишава производителността като дава възможност да се правят повече повторения
  • Помага за увеличаването на теглото
  • Ускорява възстановяването след трениране
  • 2 дози от по 5 грама 2 пъти на ден
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Creatine от Universal Nutrition?

Universal Nutrition Creatine повишава нивата на тестостерона и подпомага потентносттаCreatine е спортна добавка на марката Universal Nutrition, съдържа висококачествен креатин. За да разберем как работи спортната добавка, първо трябва да знаем какво е това АТФ и какво ни дава това вещество. АТФ е непосредствен източник на енергия, необходима за мускулните съкращения. Мускулните влакна съдържат запаси от АТФ, достатъчно само за две съкращения. Допълнителният АТФ се изчерпва” от запасите на организма. Креатин монохидрат, който е основната съставка на продукта, се превръща в креатин фосфат в човешкия организъм и поддържа запасите от АТФ в тялото. Как се проявява това в реалния живот? Големите запаси на АТФ ще Ви помогнат да повишите теглото си и да правите повече повторения на упражненията, като снабдявате мускулите си с достатъчно количество бързо преобразуваща се енергия, нужна за максимална производителност. Сега, когато вече разбираме, как работи Creatine на Universal Nutrition, е напълно възможно макар и отчасти да осъзнавате какви ползи бихте имали от неговата употреба. Ако например провеждате интензивни тренировки или се занимавате с такива видове спорт, които постоянно изискват много „взривна” енергия, това е продуктът за Вас. А какво е микронизиран креатин монохидрат, от който е съставена спортната добавка? Както се подразбира от името, микронизираният креатин монохидрат е обикновен креатин монохидрат, но е микронизиран. Микронизацията е процес, при който частиците прах на креатин се превръщат в частици с ултрамалки размери, като те са обикновено 20 пъти по-малки от обикновения прах. Това означава, че креатинът ще се разтваря в течностите по-бърз и на организмът ще му е по-лесно да го усвоява. Креатин от Universal Nutrition увеличава силата на мускулите. При изпълняването на силовите упражнения креатин е първият избор на организма за източник на бърза енергия. Това помага да се икономиса както АТФ, така и запазеният в мускулите гликоген. По този начин се увеличават силовите показатели и прираста на теглото. Увеличава се и обемът на мускулатурата. Регулярната употреба на добавката води до натрупването на течности в мускулите, в резултат на което те стават по-обемни и „закръглени”.

Creatine на Universal Nutrition увеличава мускулната масаОсвен това, Universal Nutrition Creatine ускорява растежа на мускулите. Привличайки водата в мускулните клетки, той подобрява качеството на саркоплазмата – хранителна среда около мускулните влакна. В крайна сметка по-малкият разход и наличието на строителни елементи помага на мускулите да се възстановяват и да растат по-бързо. И не на последно място, приемът на добавката повишава количеството тестостерон. Редица научни изследвания са доказали, че приемът на креатин монохидрат помага за повишаването на нивата на този хормон при мъжете. Едно изследване дори е дало резултат, че при приемът на креатин, нивата на хормона се повишават с цели 22% през първите 10 седмици.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за CreatineКреатин на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ Creatine (Креатин) от Universal Nutrition?

 С приемът на Universal Nutrition Креатин няма да можете да бягате по 42 километра, но с негова помощ ще можете да се възстановите след тази кошмарна дестинация. Проведени изследвания върху веществото креатин са установили, че след едночасова тренировка върху издръжливостта на спортистите, използващи креатин, запасите на мускулен гликоген са повече отколкото при тези, които не са приемали креатин. По-големите запаси помагат по-бързо да влезете в строя. Добавката помага да се удължават тренировките с тежести, да се „трупа енергия” за още повторения на сериите. Това увеличава времето, в което мускулите са под напрежение, а в следствие на това растат микротравмите на мускулните влакна и силата в мускулите се увеличава. Продуктът е подходящ и за спринтьори. Осигурявайки на тялото си достатъчно енергия за непродължителна, но мощна физическа работа, този продукт ще Ви превърне в неуморими атлети, ако вида спорт, с който се занимаваме е свързан с периодични ускорения и бързо маневриране.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Creatine:

В началото – първите 5 дни, приемайте по 5 гр 4 пъти дневно, след което променете приема на продукта на 2 дози от по 5 гр по 2 пъти дневно.

Състав в 1 доза (5 гр)Стойност%ПДД
Креатин монохидрат5 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: чист микронизиран креатин, креатин монохидрат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки