Menu
Your Cart

Universal Nutrition Tribulus Pro 625 mg

Universal Nutrition Tribulus Pro 625 mg
Universal Nutrition Tribulus Pro 625 mg
Universal Nutrition Tribulus Pro 625 mg
Universal Nutrition Tribulus Pro 625 mg
Universal Nutrition Tribulus Pro 625 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition Tribulus Pro 625 мг
Видян от: 1950
38.00 лв.
Без данък: 38.00 лв.

Възможни варианти

Tribulus Pro от Universal Nutrition е средство само за мъже! Тя е съставена от екстракт и прах от Трибулус Терестрис. За неговата полезност за мъжкия организъм има много доказателства. Продуктът повишава продукцията на естествен тестостерон, това става като се увеличават нивата на лутеинизиращите хормони (LH). Именно благодарение на него в организма на мъжете се произвежда тестостерона. В резултат на повишаване нивата на този хормон в тялото, се увеличават силовите показатели и произтича по-бърз растеж на мускулната маса. Освен това, Трибулус Про съдържа в състава си фитохимични елементи, които се наричат сапонини. Сред тях преобладава протодиосцин, който влияе благоприятно върху еректилната функция, метаболизма на холестерола и имунитета. Също така, благодарение на стимулацията върху рецепторите в главния мозък, продуктът може да повиши либидото и половата активност, да подобри настроението и да увеличи мотивацията.

Тъй като приемът на добавката с Трибулус оказва влияние върху хормоналния фон, за това и не се препоръчва използването му от мъже под 20 годишна възраст, защото в тази възраст младите хора имат повишени тестостеронови нива и допълнителната стимулация на синтезирането на хормона може да наруши хормоналната система и да се отрази негативно за в бъдеще.

Защо да изберем Universal Nutrition Tribulus Pro 625 мг?

 • Universal Nutrition Tribulus Pro 625 мг повишава нивата на тестостерона в организмаОтличително повишава секрецията на тестостерон
 • Увеличава силовите показатели
 • Ускорява растежа на чистата мускулна маса
 • Подобрява мотивацията, издръжливостта и спортния хъс
 • Стимулира либидото и активността в сексуален план
 • Нехормонален продукт
 • 1 доза от по 1 капсула дневно
 • Повишава съдържанието на лутеинизиращ хормон
 • Усилва сперматогенезата
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Tribulus Pro от Universal Nutrition?

Universal Nutrition Tribulus Pro 625 мг помага за увеличаването на мускулната масаTribulus Pro е мъжка спортна добавка на марката Universal Nutrition, в чийто състав основното активно вещество е Трибулус Терестрис. То влияе върху увеличаване нивата на LH, който се произвежда от хипофизата и стартира естествен синтез на тестостерона. Това че, добавката повишава количеството на лутеинизиращия хормон е несъмнено. Доказано е както научно, така и от опит. В Азия, например, Трибулус често се е използвал като средство срещу безплодие. Веднъж бил поставен интересен експеримент върху фригидните прасета. След 10 дневен прием на Трибулус, животните, при които допреди това напълно липсвало либидо, се държали като крале. Съвременни изследвания в САЩ и Канада върху здрави мъже доказват ефекта на Трибулус. Приемът му всеки ден водел до подем на нивата на лутеинизиращ хормон с над 70%, което довело и до увеличаване на свободния тестостерон с над 41%. Тъй като Трибулус Про съдържа стероидни сапонини, съдейства за увеличаването на сексуалното желание и самочувствие. Силовите атлети вече много години използват Tribulus и са достигнали големи спортни успехи. Научните изследвания показват, че при използването на добавката нивата на хормона тестостерон се повишава значително за кратно време. Също така, продуктът предотвратява превръщането на тестостерона в естроген когато нивата на първия достигат високи граници. Използването на Tribulus Pro ще подобри не само спортните Ви показатели, но и здравето Ви, ще увеличат потентността Ви и увереността в силите Ви. По целия свят мъже над 40 годишна възраст регулярно използват продукти на основата на растението Трибулус за поддържане на мъжката сила и здраве. Трибулус Про е възхитителна добавка на производителя на спортни добавки Universal Nutrition. Това е едно идеално съчетание на питателни вещества и е с безпрецедентна цена. Това определя продукта като един от най-добрите за по-добра ефективност, а това се потвърждава с постоянните положителни отзиви на спортистите, които вече са го изпробвали.

През последните 30 години спортистите от страните от Източна Европа (особено българските тежкоатлети) се любуват на получените резултати при постоянното използване на Трибулус в подготовката си. Изследванията, проведени от европейски учени сочат, че приемът на препарати на основата на това растение увеличават тестостероновите равнища в организма с над 30% още през първите 5 дни от използването им, а също така стимулира изработването от хипофизата на лутеинизиращ хормон.

Tribulus Pro 625 мг от Universal Nutrition повишава потентносттаОсвен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Tribulus ProТрибулус на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ Tribulus Pro (Трибулус Про) от Universal Nutrition?

Tribulus Pro със сигурност ще Ви помогне забележимо да натрупвате мускулна маса като увеличи нивата на Вашия тестостерон. Продуктът ще бъде спасение за тези млади хора, които са се занимавали с бодибилдинг и дълго време са приемали стероидни препарати. Освен красивото тяло, те са се сдобили с неприятни странични ефекти: организмът им е спрял да произвежда лутеинизиращи хормони и тестостерон. Universal Nutrition Трибулус Про ще помогне за възстановяването на естествения синтез на тези хормони. Каквато и цел да преследвате, добавката, което е проверена с времето и науката, ще усили качествено естественото изработване на мъжкия хормон от организма Ви.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Tribulus Pro:

Приемайте по 1 до 2 капсули дневно сутрин или вечер.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Трибулус Патентована смес

Екстракт от Трибулус Терестрис

Трибулус Терестрис прах

625 мг

 

 

 

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: екстракт от Трибулус Терестрис, магнезиев стеарат, желатин, дикалциев фосфат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки