Menu
Your Cart

Universal Nutrition 100% Egg Aminos

Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Видян от: 2699
107.00 лв.
Без данък: 107.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Нуждата100% Egg Aminos е отличен източник на аминокиселини за тялото от аминокиселини е жизненоважна за всеки организъм и това се отнася и за човека. На практика всички протеини и ензими, както и някои други вещества в нашият организъм се изграждат от аминокиселини. Мускулите в човешкото тяло представляват протеинови влакна, които от своя страна се изграждат именно от аминокиселини. Аминокиселините представляват органични киселини, които съдържат аминогрупа в молекулата си и притежават много разнообразни свойства. Аминокиселините, които се срещат в природата са много голям брой, но тези, които участват в строежа на протеините и ензимите в човешкото тяло са само 20. Около половината от тези аминокиселини не могат да бъдат синтезирани в човешкият организъм (есенциални) и това налага да се приемат или чрез приетата храна или чрез хранителни добавки като 100% Egg Aminos на Universal Nutrition

100% Egg Aminos са произведени под формата на лесни за дозиране таблетки, съдържащи по 1,5 грама аминокиселини. Предимството на таблетките е в лесното дозиране (в сравнение с течните или прахообразни форми). 100% Egg Aminos съдържат всички 20 аминокиселини, необходими на организма за производството на протеини и оттам за увеличаване на мускулната маса. Аминокиселините в 100% Egg Aminos са добити изцяло от яйчен албумин (яйчният белтък), който широко се използва от много спортисти и силови атлети и се нарежда сред протеиновите източници с най-висока биологична стойност (бързо усвояване и богат аминокиселинен профил). 100% Egg Aminos е идеален начин за повишаване на дневният прием на аминокиселини, който несъмнено ще ви помогне да постигнете желаните цели.

Всички 20 аминокиселини, участващи в производството на протеини, изпълняват и друга роля, която е от полза на тялото. Метионинът например е аминокиселината, която дава начало на всички протеини, които се произвеждат в организма, а освен това се използва и за производството на таурин, карнитин и др. Лизинът се свързва с усвояването и транспорта на калций в кръвта, както и с биосинтеза на колаген (участва във възстановяване на тъканите). Хистидинът от своя страна е необходим за синтезирането на хистамин, а фенилаланинът действа като антидепресант и стимулира мозъчната функция. От фенилаланин се произвеждат допамин и норадреналин. 

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) - левцин, изолевцин и валин са с основна роля в стимулирането на протеиновият биосинтез. Тези аминокиселини действат като сигнални молекули, активиращи специфичен сигнален път (mTOR), който води до повишен синтез на белтъци.

При разграждането на треонинът се получават някои ключови метаболити като пируват, алфа-кетоглутарат и др., които са важни за клетките. Глутаминът се използва за получаване на енергия, както и за транспортирането на амоняк извън организма. 

Останалите аминокиселини също притежават техните специфични свойства и имат голямо значение за организма. Ето защо е важно на тялото да се доставят всички нужни аминокиселини и то в достатъчни количества, за да се осигури нормалният синтез на протеини и да се поддържа нормалният метаболизъм. 100% Egg Aminos съдържа всички тези аминокиселини, които се усвояват бързо след прием и доставят на организма директно необходимите строителни вещества за изграждане на мускулите. 100% Egg Aminos е продукт с високо качество, който ще ви помогне да подобрите резултатите си и да изградите желаното тяло. 

Защо да изберем Universal Nutrition 100% Egg Aminos?

 • 100% Egg Aminos е продукт с топ качество и супер цена в Protein.bgПродукт с високо качество
 • 3 грама аминокиселини за доза
 • Отличен аминокиселинен източник
 • Съдържа всички 20 аминокиселини (ЕАА, ВСАА)
 • Спомага за по-бързо изграждане на мускулна маса
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Бързо усвояване в организма
 • Удобен за прием и дозиране
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват яйчните аминокиселини 100% Egg Aminos на Universal Nutrition?

100% Egg Aminos представляват аминокиселини, добити изцяло от яйчен албумин (белтък) и произведени от Universal Nutrition под формата на таблетки, удобни за дозировка и прием. Яйчният албумин се смята за един от най-добрите източници на аминокиселини, тъй като предлага не само бързо усвояване в организма, но и съдържа пълен пълният аминокиселинен профил - всички 20 аминокиселини, необходими на човешкият организъм за изграждане на мускулните влакна.  Яйчните аминокиселини на Universal Nutrition са отличен избор за увеличаване на дневният прием на протеини. 100% Egg Aminos съдържат 3 грама аминокиселини във всяка доза от 2 таблетки

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 100% Egg Aminos - Яйчни аминокиселини на марката Universal Nutrition

За кого е най-подходящ 100% Egg Aminos (яйчни аминокиселини) на Universal Nutrition?

100% Egg Aminos са подходящи за прием от редовно спортуващи хора, както и за тези, които желаят да увеличат дневният си прием на аминокиселини. 100% Egg Aminos доставя на вашето тяло отличен източник на аминокиселини, които се усвояват бързо и лесно в организма.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition 100% Egg Aminos:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (2 таблетки) 100% Egg Aminos с всяко ядене за да подобрите аминокиселинния състав на вашата храна. Можете да приемате 100% Egg Aminos и между храненията за да си осигурите постоянен източник на аминокиселини

Съдържание в една доза (2 таблетки)

Състав:Стойност за 1 доза:
Калории12
Протеини3 гр

Състав на Universal Nutrition 100% Egg Aminos : Яйчен албумин, Дикалциев фосфат, Микрокристална целулоза, Стеаринова киселина, Магнезиев стеарат, Лецитин (соя).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки