Menu
Your Cart

Universal Nutrition 100% Egg Aminos

Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Universal Nutrition 100% Egg Aminos
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Видян от: 2417
107.00 лв.
Без данък: 107.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Нуждата100% Egg Aminos е отличен източник на аминокиселини за тялото от аминокиселини е жизненоважна за всеки организъм и това се отнася и за човека. На практика всички протеини и ензими, както и някои други вещества в нашият организъм се изграждат от аминокиселини. Мускулите в човешкото тяло представляват протеинови влакна, които от своя страна се изграждат именно от аминокиселини. Аминокиселините представляват органични киселини, които съдържат аминогрупа в молекулата си и притежават много разнообразни свойства. Аминокиселините, които се срещат в природата са много голям брой, но тези, които участват в строежа на протеините и ензимите в човешкото тяло са само 20. Около половината от тези аминокиселини не могат да бъдат синтезирани в човешкият организъм (есенциални) и това налага да се приемат или чрез приетата храна или чрез хранителни добавки като 100% Egg Aminos на Universal Nutrition

100% Egg Aminos са произведени под формата на лесни за дозиране таблетки, съдържащи по 1,5 грама аминокиселини. Предимството на таблетките е в лесното дозиране (в сравнение с течните или прахообразни форми). 100% Egg Aminos съдържат всички 20 аминокиселини, необходими на организма за производството на протеини и оттам за увеличаване на мускулната маса. Аминокиселините в 100% Egg Aminos са добити изцяло от яйчен албумин (яйчният белтък), който широко се използва от много спортисти и силови атлети и се нарежда сред протеиновите източници с най-висока биологична стойност (бързо усвояване и богат аминокиселинен профил). 100% Egg Aminos е идеален начин за повишаване на дневният прием на аминокиселини, който несъмнено ще ви помогне да постигнете желаните цели.

Всички 20 аминокиселини, участващи в производството на протеини, изпълняват и друга роля, която е от полза на тялото. Метионинът например е аминокиселината, която дава начало на всички протеини, които се произвеждат в организма, а освен това се използва и за производството на таурин, карнитин и др. Лизинът се свързва с усвояването и транспорта на калций в кръвта, както и с биосинтеза на колаген (участва във възстановяване на тъканите). Хистидинът от своя страна е необходим за синтезирането на хистамин, а фенилаланинът действа като антидепресант и стимулира мозъчната функция. От фенилаланин се произвеждат допамин и норадреналин. 

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) - левцин, изолевцин и валин са с основна роля в стимулирането на протеиновият биосинтез. Тези аминокиселини действат като сигнални молекули, активиращи специфичен сигнален път (mTOR), който води до повишен синтез на белтъци. Триптофанът, освен структурната си роля в изграждането на протеини се използва от клетките за производство на серотонин, мелатонин и др. важни съединения. При разграждането на треонинът се получават някои ключови метаболити като пируват, алфа-кетоглутарат и др., които са важни за клетките. Глутаминът се използва за получаване на енергия, както и за транспортирането на амоняк извън организма. 

Останалите аминокиселини също притежават техните специфични свойства и имат голямо значение за организма. Ето защо е важно на тялото да се доставят всички нужни аминокиселини и то в достатъчни количества, за да се осигури нормалният синтез на протеини и да се поддържа нормалният метаболизъм. 100% Egg Aminos съдържа всички тези аминокиселини, които се усвояват бързо след прием и доставят на организма директно необходимите строителни вещества за изграждане на мускулите. 100% Egg Aminos е продукт с високо качество, който ще ви помогне да подобрите резултатите си и да изградите желаното тяло. 

Защо да изберем Universal Nutrition 100% Egg Aminos?

 • 100% Egg Aminos е продукт с топ качество и супер цена в Protein.bgПродукт с високо качество
 • 3 грама аминокиселини за доза
 • Отличен аминокиселинен източник
 • Съдържа всички 20 аминокиселини (ЕАА, ВСАА)
 • Спомага за по-бързо изграждане на мускулна маса
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Бързо усвояване в организма
 • Удобен за прием и дозиране
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват яйчните аминокиселини 100% Egg Aminos на Universal Nutrition?

100% Egg Aminos представляват аминокиселини, добити изцяло от яйчен албумин (белтък) и произведени от Universal Nutrition под формата на таблетки, удобни за дозировка и прием. Яйчният албумин се смята за един от най-добрите източници на аминокиселини, тъй като предлага не само бързо усвояване в организма, но и съдържа пълен пълният аминокиселинен профил - всички 20 аминокиселини, необходими на човешкият организъм за изграждане на мускулните влакна.  Яйчните аминокиселини на Universal Nutrition са отличен избор за увеличаване на дневният прием на протеини. 100% Egg Aminos съдържат 3 грама аминокиселини във всяка доза от 2 таблетки

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 100% Egg Aminos - Яйчни аминокиселини на марката Universal Nutrition

За кого е най-подходящ 100% Egg Aminos (яйчни аминокиселини) на Universal Nutrition?

100% Egg Aminos са подходящи за прием от редовно спортуващи хора, както и за тези, които желаят да увеличат дневният си прием на аминокиселини. 100% Egg Aminos доставя на вашето тяло отличен източник на аминокиселини, които се усвояват бързо и лесно в организма.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition 100% Egg Aminos:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (2 таблетки) 100% Egg Aminos с всяко ядене за да подобрите аминокиселинния състав на вашата храна. Можете да приемате 100% Egg Aminos и между храненията за да си осигурите постоянен източник на аминокиселини

Съдържание в една доза (2 таблетки)

Състав: Стойност за 1 доза:
Калории 12
Протеини 3 гр

Състав на Universal Nutrition 100% Egg Aminos : Яйчен албумин, Дикалциев фосфат, Микрокристална целулоза, Стеаринова киселина, Магнезиев стеарат, Лецитин (соя).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки