Menu
Your Cart

Universal Nutrition Animal Fury

Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition Animal Fury
Видян от: 2850
81.00 лв.
Без данък: 81.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.
Universal Nutrition Animal Fury е комплексна хранителна добавка, съдържаща перфектните съставки за сериозни спортисти. Компонентите подпомагат спортния напредък – насърчават по-бързо възстановяване, мускулния растеж, намалява катаболните реакции, увеличават енергията и силата.
 
Universal Nutrition Animal Fury стимулира мускулен растеж и горене на мазнини.Аминокиселинната матрица осигурява верижно-разклонените левцин, изолевцин и валин. Те са от изключителна важност за функциите на нервната система и състоянието на мускулите. ВРАК подхранват мускулите, стимулират техния растеж, оптимизират възстановяването и ги предпазват от катаболизъм. Всички тези функции са превърнали аминокиселините в знакови в спортната суплеменция. Едва ли има спортуващ човек, който не е приемал добавка с аминокиселини. Всяка доза от Universal Nutrition Animal Fury съдържа 5000 мг ВРАК.
 
Формулата Animal Fury съдържа още цитрулин малат, което представлява аминокиселина и въпреки че не е есенциална, играе голяма роля за здравето. В спортната суплеменция се цели основно повишаване на издръжливостта, силата и енергията. Всяка мерителна лъжица от Animal Fury осигурява 6000 мг цитрулин малат.
 
Бета-аланинът е неесенциална аминокиселина, която участва в производството на карнозин. Последният предпазва тялото от оксидативен стрес. Според някои проучвания, бета-аланинът намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и дори аутизъм. В спортната сфера се слави като средство за увеличаване на аеробната издръжливост, бързината, силата и енергията. Всяка доза от Animal Fury на Universal Nutrition съдържа 2000 мг бета-аланин.
 
L-тирозин е още една неесенциална АК с голямо значение за здравето. Тирозинът повишава интензитета на тренировките, увеличава концентрацията и разграждането на мазнините. Има потенциален антидепресивен ефект, намалява стреса и тревожността. Тирозинът има и друга важна роля – участва в производството на някои невротрансмитери. Всяка доза от продукта съдържа 1000 мг Л-тирозин.
 
Кофеинът е растителен алкалоид, оказващ сериозно влияние върху централната нервна система. Той тонизира, повишава енергията и издръжливостта, в резултат на което тренировката е много по-ползотворна, а фокусът – максимален. Кофеинът действа и като диуретик, помагайки на организма да изведе излишно задържаната течност. Кофеинът стимулира и разграждането на мазнините, с което помага за намаляване на мастните натрупвания. Universal Nutrition Animal Fury на топ цена съдържа 350 мг кофеин.

Защо да изберем Universal Nutrition Animal Fury?

 • Universal Nutrition Animal Fury увеличава силата и издръжливостта.Увеличава силата;
 • Повишава издръжливостта;
 • Подпомага мускулния растеж;
 • Оптимизира възстановяването;
 • Всяка доза съдържа 5 г BCAA;
 • Подобрява концентрацията;
 • Стимулира спортен напредък;
 • Облекчава стреса;
 • Диуретично действие;
 • Антиоксидантно действие;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Universal Nutrition Animal Fury (аминокиселинната матрица)?

Animal Fury е спортен суплемент, съдържащ верижно-разклонени АК, неесенциални аминокиселини, както и кофеин. Първите са сред най-популярните като добавка или част от такава в спортните среди. ВРАК или верижно-разклонените аминокиселини, оказват мощен стимул върху анаболните реакции в тялото. Ускоряват изграждането на чиста мускулатура и насърчават възстановителните процеси. Останалите аминокиселини участват в производството на енергия, регенерирането на силите и подобряване на менталното здраве. Кофеинът освежава и повишава концентрацията, стимулира разграждането на мазнините и действа като диуретик. Освен всички ползи за тялото и здравето, от всяка доза от Animal Fury може да се приготви освежаваща напитка с приятен плодов вкус, с което да се задоволят и сетивата.

За кого е подходящ Animal Fury (аминокиселини) на Universal Nutrition?

Animal Fury от Universal Nutrition е страхотен избор за всеки активен спортист, независимо дали става дума за фитнес, бягане, силови спортове, бойни спортове и т.н. Добавката повишава силата и енергията, издръжливостта и фокуса, насърчава мускулно развитие и възстановяване.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Animal Fury:

Една доза (1 мерителна лъжица) се приема веднъж дневно, около 30 минути преди тренировка, за предпочитане на празен стомах. Съдържа кофеин!
 
Хранителна стойност за 1 доза (16 г):
 
СъставСтойност за 1 доза
BCAA5000 мг
Цитрулин малат6000 мг
Бета-аланин2000 мг
L-тирозин1000 мг
Кофеин350 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки