Menu
Your Cart

Universal Nutrition Animal Fury

Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury
text
Universal Nutrition Animal Fury
За този продукт получаваш безплатна експресна доставка!
Възползвай се сега и ще получиш продукта до 48 часа на твоя адрес или до офис на куриер.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Universal Nutrition Animal Fury
Видян от: 2303
81.00 лв.
Без данък: 81.00 лв.

Възможни варианти

Universal Nutrition Animal Fury е комплексна хранителна добавка, съдържаща перфектните съставки за сериозни спортисти. Компонентите подпомагат спортния напредък – насърчават по-бързо възстановяване, мускулния растеж, намалява катаболните реакции, увеличават енергията и силата.
 
Universal Nutrition Animal Fury стимулира мускулен растеж и горене на мазнини.Аминокиселинната матрица осигурява верижно-разклонените левцин, изолевцин и валин. Те са от изключителна важност за функциите на нервната система и състоянието на мускулите. ВРАК подхранват мускулите, стимулират техния растеж, оптимизират възстановяването и ги предпазват от катаболизъм. Всички тези функции са превърнали аминокиселините в знакови в спортната суплеменция. Едва ли има спортуващ човек, който не е приемал добавка с аминокиселини. Всяка доза от Universal Nutrition Animal Fury съдържа 5000 мг ВРАК.
 
Формулата Animal Fury съдържа още цитрулин малат, което представлява аминокиселина и въпреки че не е есенциална, играе голяма роля за здравето. В спортната суплеменция се цели основно повишаване на издръжливостта, силата и енергията. Всяка мерителна лъжица от Animal Fury осигурява 6000 мг цитрулин малат.
 
Бета-аланинът е неесенциална аминокиселина, която участва в производството на карнозин. Последният предпазва тялото от оксидативен стрес. Според някои проучвания, бета-аланинът намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и дори аутизъм. В спортната сфера се слави като средство за увеличаване на аеробната издръжливост, бързината, силата и енергията. Всяка доза от Animal Fury на Universal Nutrition съдържа 2000 мг бета-аланин.
 
L-тирозин е още една неесенциална АК с голямо значение за здравето. Тирозинът повишава интензитета на тренировките, увеличава концентрацията и разграждането на мазнините. Има потенциален антидепресивен ефект, намалява стреса и тревожността. Тирозинът има и друга важна роля – участва в производството на някои невротрансмитери. Всяка доза от продукта съдържа 1000 мг Л-тирозин.
 
Кофеинът е растителен алкалоид, оказващ сериозно влияние върху централната нервна система. Той тонизира, повишава енергията и издръжливостта, в резултат на което тренировката е много по-ползотворна, а фокусът – максимален. Кофеинът действа и като диуретик, помагайки на организма да изведе излишно задържаната течност. Кофеинът стимулира и разграждането на мазнините, с което помага за намаляване на мастните натрупвания. Universal Nutrition Animal Fury на топ цена съдържа 350 мг кофеин.

Защо да изберем Universal Nutrition Animal Fury?

 • Universal Nutrition Animal Fury увеличава силата и издръжливостта.Увеличава силата;
 • Повишава издръжливостта;
 • Подпомага мускулния растеж;
 • Оптимизира възстановяването;
 • Всяка доза съдържа 5 г BCAA;
 • Подобрява концентрацията;
 • Стимулира спортен напредък;
 • Облекчава стреса;
 • Диуретично действие;
 • Антиоксидантно действие;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Universal Nutrition Animal Fury (аминокиселинната матрица)?

Animal Fury е спортен суплемент, съдържащ верижно-разклонени АК, неесенциални аминокиселини, както и кофеин. Първите са сред най-популярните като добавка или част от такава в спортните среди. ВРАК или верижно-разклонените аминокиселини, оказват мощен стимул върху анаболните реакции в тялото. Ускоряват изграждането на чиста мускулатура и насърчават възстановителните процеси. Останалите аминокиселини участват в производството на енергия, регенерирането на силите и подобряване на менталното здраве. Кофеинът освежава и повишава концентрацията, стимулира разграждането на мазнините и действа като диуретик. Освен всички ползи за тялото и здравето, от всяка доза от Animal Fury може да се приготви освежаваща напитка с приятен плодов вкус, с което да се задоволят и сетивата.

За кого е подходящ Animal Fury (аминокиселини) на Universal Nutrition?

Animal Fury от Universal Nutrition е страхотен избор за всеки активен спортист, независимо дали става дума за фитнес, бягане, силови спортове, бойни спортове и т.н. Добавката повишава силата и енергията, издръжливостта и фокуса, насърчава мускулно развитие и възстановяване.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Animal Fury:

Една доза (1 мерителна лъжица) се приема веднъж дневно, около 30 минути преди тренировка, за предпочитане на празен стомах. Съдържа кофеин!
 
Хранителна стойност за 1 доза (16 г):
 
СъставСтойност за 1 доза
BCAA5000 мг
Цитрулин малат6000 мг
Бета-аланин2000 мг
L-тирозин1000 мг
Кофеин350 мг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.