Menu
Your Cart

Universal Nutrition Animal Test 21 packs

Universal Nutrition Animal Test 21 packs
Universal Nutrition Animal Test 21 packs
Universal Nutrition Animal Test 21 packs
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition Animal Test 21 packs
Видян от: 1593
220.00 лв.
Без данък: 220.00 лв.
Безплатна доставка над 70 лв.

Universal Nutrition Animal Test помага за уголемяване на мускулитеПопулярната серия Animal от Universal Nutrition съдържа в себе си много продукти, нееднократно доказващи ефективността на практика, за което свидетелстват отзивите на водещите популярни атлети. Сред всички линии, е добре да се обърне повече внимание на тестостероновия бустер Animal Test, който е сбор от съставки, подобряващи анаболитната среда в организма ни без да използваме забранени компоненти. В състава на този продукт влизат натурални екстракти, а също и известни патентовани комплекси, чието действие многократно е доказвано с клинични опити.

Андрогенната част на Animal Test съдържа растителни екстракти, предназначени за освобождаването на тестостерона и за нормализиране баланса на естрогените, като с това предизвиква благоприятна анаболитна реакция. С други думи – подобряват се процесите на мускулния растеж. Така например, диванилилът, получен от екстракта от лигнан, отделен от копривата, съдейства за намаляване нивата на свързващите полови хормони на глобулина. Това вещество, което е в оптимално големи количества в добавката, помага за разширеното освобождаване на тестостерон, като подпомага набирането на мускулна маса, сила, подобрява възстановителната и увеличителната производителност на мускулите по време на трениране.

Към основните съставни на андрогенната формула на този продукт се отнасят и анаболитните кетостерони. Този компонент е извлечен от екстракта от цисус – един от удивителните по своите характеристики компонент, чиито свойства наскоро започнаха да се ценят в бодибилдинга. Кетостероните оказва благоприятно въздействие върху процесите на растеж на мускулатурата и възстановяването, а също така намаляват производството на хормоните на стреса, които развиват катаболитни процеси в тялото. Освен това, цисусовият екстракт е отличен антиоксидант, който заздравява костите и връзките.

И накрая, в състава на тази формула влиза екстрактът от Йохимбе. Неведнъж е доказвано действието на екстракта от кората на това растение, което се изразява в увеличаване метаболизацията на мастните киселини от мастните запаси в организма, като се повишава нивото на норадреналина и води до значително увеличаване издръжливостта на тялото. Този екстракт е отличен помощник на организма да се постигне красиво телосложение и да се поддържа доброто либидо.

Защо да изберем Universal Nutrition Animal Test 21 packs?

 • Animal Test 21 packs на невероятна цена повишава либидото и нивата на тестостеронаС андрогенни способности
 • Стимулира растежа на мускулатурата
 • Подпомага увеличаването на тестостерона
 • Без забранени съставки
 • Извайва тялото и го прави красиво
 • За поддържане на либидото
 • 1 доза от 1 пакетче дневно
 • Има антиоксидантно въздействие
 • Спира катаболизма и увеличава анаболизма
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка
 • Увеличава физическата сила и издръжливостта

Какво представлява Animal Test от Universal Nutrition?

Animal Test е тестостеронов бустер на марката Universal Nutrition, в чийто състав, освен андрогенният комплекс, който ще допринесе за значителното възпроизвеждане на тестостерон, влиза най-добрата комбинация от компоненти, нормализиращи нивата на естрогените в тялото. Първи в това число е мощният антиоксидант Транс-ресвератрол. Той изпълнява функциите на щит, като подпомага свързването на естрогенните рецептори. Действието му е подкрепено с други не по-малко важни за поддържането на добрите нива на естрогените съставки, а именно хесперидин и полизахариди от Двуспорова печурка. Тези полизахариди блокират достигането на рецепторите на циркулиращия естроген, като така пречат на неизбежното повишаване естрогенните нива, предизвикано от прекомерния синтез на тестостерон. От своя страна, хесперидина действа чрез инхибиране на ензима ароматаза, като намалява излишното количество тестостерон в естрогените и така увеличава съдържанието на тестострона достъпен за рецепторите. Тези компоненти, както пряко, така и косвено, съдействат за повишаване нива на циркулиращия тестостерон. Двата представени по-горе компонента на андрогенния комплекс гарантират високата ефективност и бързото действие на добавката, без да са включени абсорбенти като биоперин.

Animal Test на Universal Nutrition подобрява резултатите от тренировкитеПоследният и най-силен елемент в уникалната формула на Animal Test на Universal Nutrition е клинично провереният патентован хипертрофичен агент, а именно арахидонова киселина. Благодарение на университетските научни изследвания и реалния клиничен опит, арахидоновата киселина е световно известна и буквално е като буря в света на бодибилдинга. Тя има множество преимущества за професионалните културисти. Най-същественото от тях е способността на тази киселина да повишава чувствителността на андрогенните рецепроти и да усилва мускулното напрежение по време на тренировка, като така увеличава хипертрофията на мускулната тъкан.

Докато мускулите работят, мускулните влакна се увреждат и именно в този момент в играта влиза арахидонова киселина. Когато се освобождава, тя активира процесите на мускулен анаболизъм. Това се изразява в поддържане рецепторите на андрогените и усилване на сигналите чрез IGF-1, заедно с разширяването на съдовете.

Като анаболитен катализатор, тази киселина е прекрасна основа за Animal Test, като осигурява уголемяване на мускулната маса и усилване действието на другите не по-малко ефективни компоненти, влизащи в съдържанието на този продукт.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Animal Test на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ Animal Test от Universal Nutrition?

Употребата на тази хранителна добавка е подходяща за всички, които желаят да натрупат ефикасно и безопасно повече мускулна маса, както и за тези, с изразени катаболитни процеси в мускулатурата.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Animal Test:

Приемайте по 1 пакет на ден в продължение на 21 дни. В тренировъчните дни – по 1 пакетче с прием на храна преди трениране. В дните на почивка приемайте по 1 доза с едно от храненията през деня. За разлика от другите „циклични” продукти на Universal Nutrition, които изискват прекъсване на приема след изпълняване на един цикъл, този продукт може да се приема непрекъснато два цикъла (42 пакета всеки ден), след което обезателно трябва да се прекъсне за поне 4 седмици.

Състав в 1 доза (1 пакетче)Стойност%ПДД

Pro-Androgen Complex

3,4 диванилил тетрахидрофан

Екстракт от цисус

Транс 3,5,4 трихидрокси стилбен

Двуспорова печурка

3,5,7-Дихидрокси-4-метоксифлавон

Екстракт от кора на йохимбе

2500 мг

 

 

 

 

 

 

 

**

**

**

**

**

**

Hypertrophic Response Complex

Арахидонова киселина

6,7 дихидроксибергамотин

Биоперин

1500 мг

 

 

 

 

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: екстракт от корен от Коприва, японска фалопия екстракт, двуспорова печурка екстракт, екстракт от грейпфрут, палмитичен екстракт, стеаринова киселина, линолова киселина г-линолова киселина, дихомо-г-линолова киселина, миристинова киселина, арахидна киселина, бехенова киселина, лигноцерична киселина, желатин, глицерин, вода, цвят карамел, рожков, титаниев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, FD&C blue #7, FD&C red #40.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки