Menu
Your Cart

Dymatize Super Protein Amino

Dymatize Super Protein Amino
Dymatize Super Protein Amino
Dymatize Super Protein Amino
Dymatize Super Protein Amino
Dymatize Super Protein Amino
Dymatize Super Protein Amino
Dymatize Super Protein Amino
 • Наличност: Да
 • Модел: Dymatize Super Protein Amino
Видян от: 3052
78.00 лв.
Без данък: 78.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Аминокиселините (аминокарбонови киселини) са съставните части на белтъка, който е строителна основа на тъканта на мускулите. Именно от състава, количеството и поредността на аминокиселините зависят свойствата на белтъка. Процесите, свързани с растежа, възстановяването и изработването на незаменими ензими, антитела и хормони, пряко зависят от аминокиселините.

Аминокиселините се ползват не само за увеличаване на силите и мускулната маса. Те играят значима роля в бързото възстановяване на психическата и физическата активност след тренировка. Процесът на разрушаване на белтъците, разграждането на подкожните мазнини, а също и умствената работа на мозъка, източникът на Вашата мотивация – всичко това зависи от аминокиселините.

Dymatize Super Protein Amino предоставя на организма всички аминокиселини за доброто му състояниеНа учените са им известни 22 вида аминокиселини, които се делят на 3 вида“ заменими (nonessential), незаменими (еssencial) и условно незаменими (conditional). Заменимите се възпроизвеждат самостоятелно от други аминокиселини. Незаменими се наричат тези аминокиселини, които не се произвеждат самостоятелно, но постъпват с белтъчинната храна или с хранителните добавки в тялото ни. А към условно незаменимите се отнасят тези, които се произвеждат в организма ни с минимални количества.

Аминокиселините се усвояват от организма и попадат в тъканите на мускулите за 10-15 минути от момента на приема им, абсорбират се от кръвта директно в стомаха.

От всички аминокиселини се отделят 3. Те са с разклонена верига, и са познати още с абревиатурата BCAA: левцин, валин и изолевцин. Изследванията сочат, че именно те съхраняват мускулната маса и силата по време на интензивните натоварвания и стреса, освен това повишават и издръжливостта. Около 1/3 от цялата мускулна маса на човека се състои от BCAA.

Белтъкът е необходим на всички без изключение, а не само на спортистите, тъй като мускулатурата практически напълно се състои от белтък, а аминокиселините са необходимият материал за синтеза на белтъка.

Ето колко важно е за организма да му бъдат набавени всички аминокиселини, заради което компания Dymatize разработи продукта си Super Protein Amino. Сега за Вас ние го предлагаме в опаковка от 345 и от 501 таблетки.

Защо да изберем Dymatize Super Protein Amino?

 • Поддържа доброто развитие на мускулатурата
 • Предпазва от разграждането на мускулните влакна – катаболизъм
 • Увеличава прага на издръжливост и силата в мускулите
 • Уголемява мускулната маса без опасност
 • Предоставя всички важни аминокиселинни вещества
 • Осигурява достатъчно количество протеин за поддържане на мускулатурата
 • 2 дози от по 3 таблетки на ден = 6 таблетки дневно
 • Възстановява организма след физически и психически натоварвания
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Super Protein Amino от Dymatize?

Super Protein Amino на Dymatize увеличава издръжливостта, силите и енергията на мускулитеSuper Protein Amino е аминокиселинен комплекс от марката Dymatize – най-съвършената в стратегически план добавка, която се състои от протеин и аминокиселини. Аминокиселините имат голямо значение за създаването и поддръжката на положителен азотен баланс, който е много важен за растежа на мускулната маса. Освен това, левцинът, който се съдържа в продукта, играе непосредствена роля в създаването на белтък в мускулните влакна. Също така аминокиселините играят и ключова роля в предотвратяването на катаболитното разпадане на мускулните протеини и поддържат максималния прираст на мускули при трениране.

Dymatize Супер Протеин Амино е разработен, за да бъде един от най-мощните аминокиселинни продукти, присъстващи на пазара и да Ви осигури впечатляващите 5.8 грама висококачествени белтък и аминокиселини на ден.

Това е един патентован, висококачествен, пълноценен протеиново-аминокиселинен комплекс, който съдържа супер бързо действащ се изолат на суроватъчен протеин и комбинация от бавен млечен протеин със специално подготвен казеин. Усилените свободни аминокиселини в съчетание с BCAA, L-аргинин и L-глутамин – това е най-съвършената добавка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Super Protein Aminoаминокиселини на марката Dymatize.

За кого е най-подходящ Super Protein Amino (Супер Протеин Амино) от Dymatize?

Хранителната добавка Super Protein Amino 345/501 таблетки е подходяща за хора, водещи активен начин на живот, спортуващи и поемащи много физически, а и психически натоварвания в ежедневието си.

Употреба и дозировка на Dymatize Super Protein Amino:

Приемайте по 3 таблетки 2 пъти дневно с много течности.

СъставСтойности в 1 дозаСтойности в 2 дози
Протеин2.9 гр5.8 гр
Л-левцин261 мг523 мг
Л-изолевцин139 мг279 мг
Л-валин173 мг345 мг
Л-аланин127 мг253 мг
Л-аргинин204 мг408 мг
Л-аспартан и Л-аспартанова киселина278 мг555 мг
Л-цистеин39 мг77 мг
Л- глутамин и Л-глутаминова киселина555 мг1110 мг
Л-лизин190 мг379 мг
Л-хистидин74 мг148 мг
Л-метионин74 мг148 мг
Л-фенилаланин155 мг310 мг
Л-пролин185 мг370 мг
Л-серин155 мг310 мг
Л-тронин119 мг238 мг
Л-триптофан33 мг65 мг
Л-тизин141 мг283 мг

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: млечен протеин (млечен протеинов концентрат, суроватъчен протеинов концентрат, суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин), грахов протеин, оризов протеин, пълнители: целулоза, калциеви фосфати, противослепващо средство (силициев диоксид), полиетиленгликол, талк, магнезиеви соли на мастни киселини; L-глутамин, L-аргинин хидрохлорид, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, емулгатор (лецитини) (соя).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки