Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Протеини > Allmax Casein FX

Протеини > Allmax Casein FX
Протеини > Allmax Casein FX
Протеини > Allmax Casein FX
Разграбен
Протеини > Allmax Casein FX
Протеини > Allmax Casein FX
Протеини > Allmax Casein FX
Протеини > Allmax Casein FX
 • Наличност: Разграбен
 • Марка: AllMax
 • Модел: Allmax Casein FX
Видян от: 12597
86.00 лв.
Без данък: 86.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Протеини > Allmax Casein FX

Casein FX съдържа бавноусвоим протеин - казеин.Казеинът е отличен източник на бавноусвоими аминокиселини. Той осигурява непрекъснат и продължитен приток на елементите, нужни за изграждане на мускули. Освен, че е добре познат със своя анаболен ефект, казеинът предпазва мускулите от разпад (катаболизъм, катаболни процеси).

Защо да изберем Casein FX на Allmax?

 • Осигурява белтъчини с удължено освобождаване – до 7 часа;
 • 25 г протеин с всеки прием;
 • Във формулата са включени важни аминокиселини;
 • Стимулира мускулния растеж;
 • Предпазва от процеси на разпад;
 • Подпомага регенерирането след тренировка;
 • Създава усещане за ситост;
 • Два страхотни вкуса.
 • PROTEIN.BG ви дава най-добра цена и бърза доставка.

Какво представлява Casein FX (казеин)?

Allmax Casein FX предпазва от катаболизъм.Продуктът на Allmax Casein FX представлява отлична комбинация от казеин протеини с удължено освобождаване на аминокиселини и гарантира пълноценно възстановяване и предпазване на мускулите.

В формула на добавката Casein FX (казеин) са включени два вида казеин (мицеларен и калциев), добавени са глутамин, таурин, глицин, както и патентована ензимна формула.

Казеинът е основният белтък, съдържащ се в кравето прясното мляко. Той съставлява 80% от протеините в него и е добре познат със свойството си да отделя постепенно и удължено аминокиселини. Причината е, че при попадане в стомаха, около казеина се оформя гелоподобно покритие, което пречи на неговото бързо разграждане. От друга страна този ефект създава усещане за ситост и по този начин оказва контрол върху приетите калории чрез храната.

Мицеларният казеин е млечен протеин с изключително дълго освобождаване на аминокиселини. Те подпомагат регенерирането на мускулите, изграждат клетките на тъканите и спират катаболните процеси.

Калциевият казеинат е пълноценен млечен белтък, който е богат на аминокиселини и разбира се калций.

Глутаминът е много важна за организма аминокиселина. Тя е неесенциална, но често може да бъде дефицитна (при травми, изгаряния и подрастващи лица). Това налага приемането й от външен източник. Важна е за поддържане на мускулатурата и изграждане на силни мускули.

Тауринът е условно незаменима аминокиселина. Тя е важна за метаболизма на мазнините. Има антиоксидантни свойства и подобрява работата на нервната система. Също така подобрява съпротивителните сили на организма.

Глицинът е неесенциална аминокиселина, т.е. тялото може да я синтезира при нужда. Необходимо е наличието на треонин и серин. Глицинът е най-малката аминокиселина, съответно и с най-проста структура. Тя се среща често в човешкото тяло и заема второ място, след глутамина, по количество. Аминокиселината участва в синтеза на колаген, структурирането на протеини и ускорява редуцирането на мазнините. Особено важен е глицинът за нервната система като потиска възбудеността и подпомага извеждането на излишния калий и хлорид от тялото.

Благодарение на двата вида казеин добавката на Allmax Casein FX е отличен избор за прием вечер преди лягане. Причината е, че казеинът е с удължено освобождаване на аминокиселини. През нощта, когато не постъпват хранителни вещества, така ценните мускули са застрашени от разпад. За да не се стига до там е нужно или да се храните през нощта (крайно нежелателно), или да се обърнете към подходящата добавка. Casein FX (казеин) ви предлага комплексна формула, съдържаща освен висококачествен казеин, още заменими и незаменими аминокиселини – глутамин, таурин и глицин.

За кого е подходящ Casein FX (казеин) на Allmax?

При правилно съчетаване на хранителен режим, тренировки и добавката, може да очаквате страхотни резултати – ускорено качване на мускулна маса, подобрена регенерация на тъканите и надеждна защита срещу катаболизма. Друг плюс на продукта на Allmax Casein FX е, че подобрява работата на централната нервна система, стимулира съпротивителните сили на организма и предлага защита срещу свободните радикали. Всичко това прави Casein FX незаменим за активно спортуващите и професионалните бодибилдъри.

Употреба и дозировка на Casein FX (казеин):

Една доза (33 г) се разтваря в около 200 мл. вода или мляко. Препоръчваме да консумирате напитката непосредствено преди лягане.
Подходящ е също за прием, когато нямате възможност за пълноценно протеиново хранене.

Хранителна стойност за една доза (33 г):

СъставСтойност за 1 доза:%ПДД
Калории120
Калории от мазнини5 г
Общо мазнини0 г0%
Наситени мазнини0 г0%
Трансмазнини0 г0%
Холестерол0 г0%
Общо въглехидрати4 г2%
Диетични фибри2 г8%
Захари2 г**
Протеин25 г50%
Натрий21 мг1%
Калий130 мг5%
Витамин А-
Витамин С-
Калций29%
Желязо5%
ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИСТОЙНОСТ ЗА 1 ДОЗА
L-изолевцин1201 мг
L-левцин2256 мг
L-валин1481 мг
L-лизин1974 мг
L-метионин643 мг
L-фенилаланин1200 мг
L-треонин1093 мг
L-триптофан327 мг
L-аланин740 мг
L-аргинин900 мг
L-аспартамова киселина1751 мг
L-цистеин142 мг
L-глутамин5185 мг
L-глицин425 мг
L-хистидин659 мг
L-пролин2400 мг
L-серин1332 мг
L-тирозин1254 мг
ОБЩО АМИНОКИСЕЛИНИ25 000 мг

* Процентът е базиран върху диета от 2000 калории. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от нужните ви калории.

**Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър