Menu
Your Cart

Allmax Casein FX

Allmax Casein FX
Allmax Casein FX
Allmax Casein FX
Allmax Casein FX
Allmax Casein FX
Allmax Casein FX
text
Allmax Casein FX
За този продукт получаваш безплатна експресна доставка!
Възползвай се сега и ще получиш продукта до 48 часа на твоя адрес или до офис на куриер.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Allmax Casein FX
Видян от: 5821
86.00 лв.
Без данък: 86.00 лв.

Възможни варианти

Casein FX съдържа бавноусвоим протеин - казеин.Казеинът е отличен източник на бавноусвоими аминокиселини. Той осигурява непрекъснат и продължитен приток на елементите, нужни за изграждане на мускули. Освен, че е добре познат със своя анаболен ефект, казеинът предпазва мускулите от разпад (катаболизъм, катаболни процеси).

Защо да изберем Casein FX на Allmax?

 • Осигурява белтъчини с удължено освобождаване – до 7 часа;
 • 25 г протеин с всеки прием;
 • Във формулата са включени важни аминокиселини;
 • Стимулира мускулния растеж;
 • Предпазва от процеси на разпад;
 • Подпомага регенерирането след тренировка;
 • Създава усещане за ситост;
 • Два страхотни вкуса.
 • PROTEIN.BG ви дава най-добра цена и бърза доставка.

Какво представлява Casein FX (казеин)?

Allmax Casein FX предпазва от катаболизъм.Продуктът на Allmax Casein FX представлява отлична комбинация от казеин протеини с удължено освобождаване на аминокиселини и гарантира пълноценно възстановяване и предпазване на мускулите.

В формула на добавката Casein FX (казеин) са включени два вида казеин (мицеларен и калциев), добавени са глутамин, таурин, глицин, както и патентована ензимна формула.

Казеинът е основният белтък, съдържащ се в кравето прясното мляко. Той съставлява 80% от протеините в него и е добре познат със свойството си да отделя постепенно и удължено аминокиселини. Причината е, че при попадане в стомаха, около казеина се оформя гелоподобно покритие, което пречи на неговото бързо разграждане. От друга страна този ефект създава усещане за ситост и по този начин оказва контрол върху приетите калории чрез храната.

Мицеларният казеин е млечен протеин с изключително дълго освобождаване на аминокиселини. Те подпомагат регенерирането на мускулите, изграждат клетките на тъканите и спират катаболните процеси.

Калциевият казеинат е пълноценен млечен белтък, който е богат на аминокиселини и разбира се калций.

Глутаминът е много важна за организма аминокиселина. Тя е неесенциална, но често може да бъде дефицитна (при травми, изгаряния и подрастващи лица). Това налага приемането й от външен източник. Важна е за поддържане на мускулатурата и изграждане на силни мускули.

Тауринът е условно незаменима аминокиселина. Тя е важна за метаболизма на мазнините. Има антиоксидантни свойства и подобрява работата на нервната система. Също така подобрява съпротивителните сили на организма.

Глицинът е неесенциална аминокиселина, т.е. тялото може да я синтезира при нужда. Необходимо е наличието на треонин и серин. Глицинът е най-малката аминокиселина, съответно и с най-проста структура. Тя се среща често в човешкото тяло и заема второ място, след глутамина, по количество. Аминокиселината участва в синтеза на колаген, структурирането на протеини и ускорява редуцирането на мазнините. Особено важен е глицинът за нервната система като потиска възбудеността и подпомага извеждането на излишния калий и хлорид от тялото.

 

Благодарение на двата вида казеин добавката на Allmax Casein FX е отличен избор за прием вечер преди лягане. Причината е, че казеинът е с удължено освобождаване на аминокиселини. През нощта, когато не постъпват хранителни вещества, така ценните мускули са застрашени от разпад. За да не се стига до там е нужно или да се храните през нощта (крайно нежелателно), или да се обърнете към подходящата добавка. Casein FX (казеин) ви предлага комплексна формула, съдържаща освен висококачествен казеин, още заменими и незаменими аминокиселини – глутамин, таурин и глицин.

За кого е подходящ Casein FX (казеин) на Allmax?

При правилно съчетаване на хранителен режим, тренировки и добавката, може да очаквате страхотни резултати – ускорено качване на мускулна маса, подобрена регенерация на тъканите и надеждна защита срещу катаболизма. Друг плюс на продукта на Allmax Casein FX е, че подобрява работата на централната нервна система, стимулира съпротивителните сили на организма и предлага защита срещу свободните радикали. Всичко това прави Casein FX незаменим за активно спортуващите и професионалните бодибилдъри.

Употреба и дозировка на Casein FX (казеин):

Една доза (33 г) се разтваря в около 200 мл. вода или мляко. Препоръчваме да консумирате напитката непосредствено преди лягане.
Подходящ е също за прием, когато нямате възможност за пълноценно протеиново хранене.

Хранителна стойност за една доза (33 г):

Състав Стойност за 1 доза: %ПДД
Калории 120  
Калории от мазнини 5 г  
Общо мазнини 0 г 0%
Наситени мазнини 0 г 0%
Трансмазнини 0 г 0%
Холестерол 0 г 0%
Общо въглехидрати 4 г 2%
Диетични фибри 2 г 8%
Захари 2 г **
Протеин 25 г 50%
Натрий 21 мг 1%
Калий 130 мг 5%
Витамин А   -
Витамин С   -
Калций   29%
Желязо   5%

 

ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ СТОЙНОСТ ЗА 1 ДОЗА
L-изолевцин 1201 мг
L-левцин 2256 мг
L-валин 1481 мг
L-лизин 1974 мг
L-метионин 643 мг
L-фенилаланин 1200 мг
L-треонин 1093 мг
L-триптофан 327 мг
L-аланин 740 мг
L-аргинин 900 мг
L-аспартамова киселина 1751 мг
L-цистеин 142 мг
L-глутамин 5185 мг
L-глицин 425 мг
L-хистидин 659 мг
L-пролин 2400 мг
L-серин 1332 мг
L-тирозин 1254 мг
ОБЩО АМИНОКИСЕЛИНИ 25 000 мг

* Процентът е базиран върху диета от 2000 калории. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от нужните ви калории.

**Няма установена дневна доза.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.